Şimdi Ara

Apple Store siparişleriniz ne alemde?(Telefonlar gelmeye başladı.) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
4
Favori
7.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 kasım saat 10-11 arası verdim siparişi bugun teslim edildi 16 gb uzay grisi
  • 1 Kasımda siparış versemde ödemeyi 4 Kasımda yaptığım için 4 Kasım stoklarına göre siparişimi işleme aldılar fakat 3-5 Hafta süre verdiler 27'si ile 11 Aralık teslimat süresi 4 kasımda verenlerin siparışıne göre çok geç bir süre değil mi arasam kısaltmazlar mı süreyi
  • Apple sitesinde benim teslimat sürem 14-18.11.2013 olarak görünüyordu.kargoya verildikten sonrada 11 kasım göründü ama bugün teslim edildi.çok takılma süreye erken gelebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockyy

hocam yapma ben 11:47'de sipariş verdim hala işleniyor :) 32 veya 64 gb mıydı?

şimdiden güle güle kullanın

16GB
    Teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: rockyy

hocam yapma ben 11:47'de sipariş verdim hala işleniyor :) 32 veya 64 gb mıydı?

şimdiden güle güle kullanın

16GB
    Teşekkür ederim

Hocam o degilde o kadar ürünü nereye koyuyorsun :) tüm sıcak fırsatlarda sen varsın ilk alanlardansın hep evini çok merak etmişimdir hep:)yannıs hatırlamıyorsam masaüstünün fotografını koymuştun bi keresinde:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuzzybjk

4 Kasım'da saat 17.30 civarı verdiğim sipariş bugün Gönderim Hazırlığı olmuş
    12-14 Kasım teslim tarihi

Belki 32 gb olmasının avantajıdır 16 gb silver verdim 1 Kasım'da , 4 kasımda 11:30 gibi parayı yatırdım 15:30 gibi işleme koymuşlardı fakat 3-5 hafta diyip Teslimat Tarihi 27/11/2013 - 10/12/2013 , verdiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: hazarkaratas

Apple sitesinde benim teslimat sürem 14-18.11.2013 olarak görünüyordu.kargoya verildikten sonrada 11 kasım göründü ama bugün teslim edildi.çok takılma süreye erken gelebilir

İlk kez Iphone kullanıcam bu mesaj beni sevindirdi umarım dediğiniz gibi olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: akela77

quote:

Apple sitesinde benim teslimat sürem 14-18.11.2013 olarak görünüyordu.kargoya verildikten sonrada 11 kasım göründü ama bugün teslim edildi.çok takılma süreye erken gelebilir

İlk kez Iphone kullanıcam bu mesaj beni sevindirdi umarım dediğiniz gibi olur :)

inşallah sizinde öyle olur. bende sizin gibiyim :)
  • quote:

Bende 32 gb uzay grisi sipariş ettim 19-21.11 teslimat tarihi görünüyor erken gelir mi kı? ve nerede 11 kasım göründü acaba sizin?
  • Bende dün 32 gb uzay grisi sipariş ettim 19-21.11 teslimat tarihi görünüyordu aa sabah bir baktım Aralık ayının sonunda bir tarih görünmye başladı aradım iptal ettim. Havalemi 3 güne kadar iade ediceklermiş nedense ne bekliyorlarsa artık çok canım sıkıldı, güvenim kalmadı Apple a.
  • 32gb space grayler de artık 3-5 hafta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukclkk

quote:

Bende 32 gb uzay grisi sipariş ettim 19-21.11 teslimat tarihi görünüyor erken gelir mi kı? ve nerede 11 kasım göründü acaba sizin?

ürün gönderildi kısmına geçtikten sonra tahmini teslimat 11 kasım yazıyordu ama bugün geldi
  • UPS kargo
    İş yeri adresime teslimat istedim. Kargo takipten kuryenin hareketlerini öğleden sonra an be an takip ettim. Kurye iş yerimin etrafında dolanıp duruyordu.
    Mesai bitmesine 10 dakka kala UPS e şikayetimi ilettim.Hemen telefonla dönüp kurye ile telefon görüşmesi yapmamı sağladılar. Ofiste seni bekliyorum 5 dakka sonra çıkacağım dedim, abi senin ofisi zor bulurum sen en iyisi iş yerinin kapısına gel deyince kabul ettim. Girişte bekleyeceğini söyleyen kurye ortalıkta yoktu. Aradım, geliyorum dedi. Bu arada iş yeri servisi kalkmak üzere. Servis şoförünü aradım gecikeceğim için. 2 dakka daha bekledim gelen olmadı. İş yeri kapısında güvenlikle beraber beklemektense tekrar aradım. O sırada kurye tam içeri giriyordu ve hemen imza bile atmadan kargoyu kaptığım gibi servise koştum 400 metre bayrak yarışı gibi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim gold Apple Tore TR den bu akşam geldi

Apple Store siparişleriniz ne alemde?(Telefonlar gelmeye başladı.)

PttCell in normal simkartını S4Mini için kesip micro yapmıştım. Iphone 5s için küçün şeritler halinde makasla üstelik cetvel ve göz kararıyla kesip yontmak zor oldu ama sorunsuz bir şekilde çalışıyor nano simkartım

Ancak kargo kutusunun alt tarafına naylon poşet içinde sadece sevk irsaliyesi eklenmişti. Fatura çıkmadı.
    Apple' a soracağım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Benim gold Apple Tore TR den bu akşam geldi

PttCell in normal simkartını S4Mini için kesip micro yapmıştım. Iphone 5s için küçün şeritler halinde makasla üstelik cetvel ve göz kararıyla kesip yontmak zor oldu ama sorunsuz bir şekilde çalışıyor nano simkartım

Ancak kargo kutusunun alt tarafına naylon poşet içinde sadece sevk irsaliyesi eklenmişti. Fatura çıkmadı.
    Apple' a soracağım.

Hocam öncelikle hayırlı olsun. Fatura konusuna gelince yanlış bilmiyorsam e posta adresinize yollayacaklar.

• quote:

Orijinalden alıntı: djhayal

Ürün kaç GB hangi renkti acaba ben 2 Kasımda verdim 32 GB hala ürünler işleniyor diyo benimde 12-14 Kasım.

İmzamdan görüldüğü üzere 32 GB Uzay grisi

Bu arada saat 19.00'da mail geldi:

Sipariş durumu: Gönderildi
    Tahmini Teslim tarihi: 8 Kasım
    Bana ilk söylenen gönderim tarihi 12-14 Kasım'dı. (4 Kasımda saat 17.30 gibi sipariş vermiştim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuzzybjk -- 7 Kasım 2013; 20:16:38 >
  • 4 Kasım günü öğlen 13:24'te havale yaptım hala 'Bekleyen Ödeme' yazıyor delirecem artık zaten 3-5 hafta teslimat süresi var, ne zaman onaylayacaklar 3 gün geçti arkadaş haftasonu da değil ki pazartesi yaptım ödemeyi yarın cuma olacak
  • Arkadaşlar bende bu aksam 18 civarı 16gb gümüş siparişi verdim Yanlız teslimat için Gönderim: 3 - 5 Hafta
    Teslimat: 05/12/2013 - 18/12/2013 Teslimat Yöntemi: Standart Gönderim
    Çok geç değil mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim teslimat 11-13 Kasım dediği halde 4 gün önce teslim ettiler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TechN9ne kullanıcısına yanıt
    Valla ilk önce ben de havaleyle sipariş ettim. Baktım onaylamıyorlar bir tane de karttan sipariş çektim, havaleyle yaptığımı iptal ettim. Çok yoğunlarmış müşteri hizmetlerinin dediğine göre.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.