Şimdi Ara

Apple telefonuma revizyonlu ekran takmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yazın 6s plus telefonumu batarya değişimi için garantiye vermiştim sorun olarak telefonun çok ısındığını bu yüzden ekran parlaklığının sürekli düştüğünüde eklemiştim bu sebeple ekran değişimi yaptıklarını bildirmişlerdi ilk başlarda beyaz arka planda telefonun altında beyaz şerit çizgiler çıkıyordu bir süre sonra geçiyordu pek önemsememiştim açıkcası bu gün ise ekran tamamen bozuldu herhangi bir sıvı teması olmamasına ve düşürmediğim halde telefon kullanılamaz hale geldi bana bu durumda verebileceğiniz tavsiyelere açığım

Apple telefonuma revizyonlu ekran takmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba , Telefonun garantisi sürüyorsa , Apple Destek ile görüş ve konuyu kabul etmediğini cihaz değişimi talep ettiğini belirt ve bastır. Deneyimli yada uzmanlara aktaracaklardır. Onlar konuyu cözüyor bir şekilde. Eger cıkan kişi soguk, tersleyici konusursa , bir talep daha acarak başka uzmanda dene şansını.

Bende aynı şekilde İphone 7 ekran değişimi sonrası sorun yaşadım (ekranda potluk vardı ) maduriyetimi belirttim. bir kez daha ekran değişimi kabul etmeyeceğimi çünkü yetkili servis de olsa 2-3 kez içi acılmıs sekilde telefonu kullanmak istemediğimi ve bu konunun beni üzeceğini güzel şekilde anlattım. Aslında beklentim swap cihazdı ama , kapalı kutu 2 yıl garantili cihazla değiştirdiler. Hemde cihazın garantisinin bitmesine 2 hafta kala.

İyi sanşlar.
  • luckystar kullanıcısına yanıt
    Hocam telefonun garantisi devam etmiyor o yüzden düzgün bir teknik servis bulup göndermeyi düşünüyorum yapabileceğim başka bir şey yok sanırım
  • Akagami No Shanks kullanıcısına yanıt
    Hocam cihazın ekranı değişeli 3 ay olmadıysa ücretsiz değişim sağlıyorlar. Eğer geçtiyse genede apple telefonla arayıp durumu iletin belki gene müşteri memnuniyeti için ücretsiz yapabilirler.
  • zumm123 Z kullanıcısına yanıt
    hocam 3 ayı geçmiştir yapılalı yardımcı olacaklarını sanmıyorum.
  • Yetkisiz müdahale diyip senide madur edecekler. Şimdiden geçmiş olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.