Şimdi Ara

iPhone 6 Ana ve Kilitli Ekranın şarjı bitirmesi 'ss'li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
7.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iPhone 6 nın ikinci şarj döngüsünde böyle bir durum ortaya çıktı touch ID kullanıyorum ekran çözünürlüğü ise küçültülmüş modda kullanıyorum Parlaklık otoda. Daha önce böyle bir durumla karşılaşan oldu mu ? Böyle devam ederse önce restore olmazsa değişime göndericem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PaşaYiğit -- 30 Mayıs 2015; 23:55:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sürekli bildirim alıyorsanız her bildirim de kilit ekranında gözüküyor ve ekran Açılıyor olabilir.

• Gün içinde sadece 30 dk bildirim geldi harici kullanmadım bu Değerler sorunlu gibi geldi bana diğer yandan telefondan interneti kullanan her hangi bir programa girsem her 2-3 dk %1 şarj Düşüyor. Can sıkıcı bişey sürekli düştüğünü görmek bilemiyorum belki iPad Air in yüzdelerine alıştım iPhone 6 biraz sıkıntılı gibi geldi. Sizlerde nasıl ? Olmazsa birde tamamen bitirip kalibre edeyim sonuç ne olacak bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PaşaYiğit -- 30 Mayıs 2015; 23:51:49 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin Değerler normal gibi geldi bana. Bende ki şu an durum paylaştığım şekilde.

iPhone 6 Ana ve Kilitli Ekranın şarjı bitirmesi 'ss'li iPhone 6 Ana ve Kilitli Ekranın şarjı bitirmesi 'ss'li

• O ana ve kilit ekranının içinde

Telefonun konum servislerinin açık olması , spotlight araması vs de var

• PaşaYiğit kullanıcısına yanıt
    Hocam sen hükmü vermişsin bizim bişey dememiz fikrini değiştirecekse ben açıklama yaparım ama fikrinin değişeceğini san mıyorum

• boş konu açmayın ya gayet normal şarj süren restore edip gönderde sana swap kullanılmış malı kakalasınlar sıfır diye kendinize kaşınıyorsunuz harbiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilko

boş konu açmayın ya gayet normal şarj süren restore edip gönderde sana swap kullanılmış malı kakalasınlar sıfır diye kendinize kaşınıyorsunuz harbiden

Hocam sen bu konuda baya bilgilisin.
    Bana kullanılmış cihaz verdiklerini ispatlar mısın?

• Normalde %50 şarj 5 saate tekabül ediyor 6 ve 6+ cihazlarda. Siz %45 harcamışsınız. Bekleme süreniz 9 saat. Süre normal hocam korkmayın:)

Kullandığınız uygulamarın süresi ana ekrandan az, ancak 24 saat için geçerli. Biraz kurcaladıysanız 24 saat içinde, ekran açıldıysa, bildirim geldiyse bundan kaynaklı. Kaldı ki ayarlar ile epey uğraşmışsınız. Süre normal:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • OZYMANDIAS kullanıcısına yanıt
    Bildirim 10 u geçmemiştir ki gereksiz bütün bildirimleri kapattım. Burada dikkatimi çeken Ana ve Kilitli ekranın okadar şarjı tüketmesi ben Touch ID den dolayı böyle olduğunu düşünüyorum touch ıd yi kapatarak deneyeceğim bakalım fark olacak mı. Uzun zamandan beri iPad Air kullanıyorum sanırım onun şarj yüzde ve sürelerine alıştık psikolojik olarak bu çok çok düşük geldi
  • Arkadaşlar dün gece uyumadan önce telefonu %100 şarjdan çıkardım yanı başıma koyup uyudum.. Sabah 08.00 civarı uyandığımda telefonda hiç bir uygulama açık olmadığı halde ekran ışığı tam kısık olduğu halde ve her hangi bir bildirim gelmediği halde şarjın %50 azaldığını gördüm... PİL kısmından baktığımda ANA ve KİLİTLİ EKRAN özelliğinin %60 pil kullanımı yaptığını gördüm.. Bu ilk defa başıma geliyor.. Bununla ilgili bilgisi olan var mı acaba? Buyrun ekran görüntüsü..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutankhamon -- 9 Ekim 2015; 11:08:10 >

• tutankhamon kullanıcısına yanıt
    hocam ekran sürelerini de paylaşır mısınız?
  • %30dan sonra düşük pil modu açıktı...
     iPhone 6 Ana ve Kilitli Ekranın şarjı bitirmesi 'ss'li iPhone 6 Ana ve Kilitli Ekranın şarjı bitirmesi 'ss'li

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrcn7 -- 9 Ekim 2015; 13:55:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hegomanya48

hocam ekran sürelerini de paylaşır mısınız?

Ekran süresi derken son tam şarjdan sonra geçen süre ise hatırlamıyorum.. sonradan aklıma geldi pil durumuna bakmak.. doldurmuştum şarjı tam..

Şu an ki süreye bakılırsa full şarjdan sonra şu an ki durum %97 pil

kullanım 38 dk
    kalan 2 saat 40 dk

görünmekte..
  • ilko İ kullanıcısına yanıt
    Herseye bos yorum yazma bos adam

Cihazi kullanmadan gece yuzde50 mi indi diyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: fotoburak

Cihazi kullanmadan gece yuzde50 mi indi diyorsun

aynen hemde hiç elimi sürmeden..şarjdan çektim %100 yanı başıma koydum uyudum.. sabah %50
  • Benim 6 da bu şekilde

Arkadaşım merhabalar.. konunun üzerinden baya zaman geçmiş ancak bu bahsettiğin olay dün gece benim başıma geldi ve telefonun şarjı sabah bitmiş halde uyandım.. telefon i7 plus.. sabah pil kullanımına göz attığımda ise ana ve kilit ekranın batarya kullanımının %53 olduğunu gördüm.. sen bu durumun neden kaynaklandığını öğrenebilmiş miydin?

• Benim i7’de de durum aynı. En çok enerji tüketen uygulama Ana ve Kilitli Ekran olarak görünüyor. iOS 13.7.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.