Şimdi Ara

Apple Teslimat süresi kısaldı!!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
3.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Atını Seven Kovboy

turkcell 16 tl
    vodafone 12 tl

hepside para ile değiştiriyor hiçbiri bedavaya değiştirmiyor

Vodafone ücretsiz değiştirmişti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 Aralık'tan önce 6 Aralık'a geriledi şimdi de 29 Kasım oldu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 17 kasımda verdim sipariş. 5s uzay grisi 64gb
  • az önce ben de baktım, teslimatlar yine geri çekilmiş, 1-2 hafta olmuş, değişim ciahzı bekleyenler olarak apple'ın getireceği bu parti içinde kutusuz değişim cihazlarının da olmasını umuyoruz, umut fakirin ekmeği bilader..
  • 6 Kasımda verdiğim sipariş 29/11 - 12/12 den 03/12-10/12 ye gitmiş. Aradım kendilerini, bendeki gecikmenin umrumda olmadığını ama neye dayanarak 11-12-13 kasımda verilen siparişlerin aralık 3 ten 26 kasıma gerilediğini sordum.Cevap bende anlam veremedim, bizimde yapabilceğimiz birşey yok siz ekranda ne görüyorsanız bizde aynısını görüyoruz oldu. Bu konuşmadan benim anladığım şu: ben elmayım benim satış şartlarım bu şekilde.En iyi servis hizmetini veririm ama arada sıkıntılarım olur.Buda sana yansımış.İster devam et ister iptal et.

Herkes kendi çıkarlarını korumalı.Bende bugün yarın beklerim. Baktım değişen bir şey yok. Haftaya gelen yıl sonu gelsede olur diyerek iptal ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ctoklu

6 Kasımda verdiğim sipariş 29/11 - 12/12 den 03/12-10/12 ye gitmiş. Aradım kendilerini, bendeki gecikmenin umrumda olmadığını ama neye dayanarak 11-12-13 kasımda verilen siparişlerin aralık 3 ten 26 kasıma gerilediğini sordum.Cevap bende anlam veremedim, bizimde yapabilceğimiz birşey yok siz ekranda ne görüyorsanız bizde aynısını görüyoruz oldu. Bu konuşmadan benim anladığım şu: ben elmayım benim satış şartlarım bu şekilde.En iyi servis hizmetini veririm ama arada sıkıntılarım olur.Buda sana yansımış.İster devam et ister iptal et.

Herkes kendi çıkarlarını korumalı.Bende bugün yarın beklerim. Baktım değişen bir şey yok. Haftaya gelen yıl sonu gelsede olur diyerek iptal ederim.

Bunu tam olarak neye göre belirlediler bende bir mantık oluşturamadım . Bence Apple ürün gönderimi , bekleme süresi vs. konusunda sınıfta kaldı .

• arkadaşlar benimki gönderim hazırlığına geçti sizler de bi kontrol edin isterseniz
  • 18 inde sipariş verdim kargoya vermışler 25i gelecek dıyorlar ama

11 kasımda sıparıs verecek arkadasımada 25 kasım dıyorlardı 18 kasımda geldi.
  • Ve Sonunda "Gönderim Hazırlığı" Yazısını Gördüm..

"16 GB Space Gray" Sipariş Tarihim 4 Kasımdı Ödemesi 5 inde Onaylandı, Teslimat Tarihi olarak 28 Kasım- 11 Aralık Tarihleri Verildi.. Ancak en Sonki Tarih Güncellemelerinden Sonra Tarihim 3-10 Aralık olarak ileriye Atılmıştı Ve Sinirlerim Tavan Yapmıştı.. Hiç Bir Şekilde Müşteri Hizmetlerinede Ulasamadım. ÇAresizce Beklemekten Başka Yapacak Bişey Yoktu Malesef. Az Önce Tekrardan bakmak istedim Apple Store Ve Telefonumum Gönderim Hazırlıgında Oldugunu Görünce , 20 Gündür Telefonsuz Bekleyen Biri Olarak Çok mutlu oldum :)
  • 9 kasımda sipariş verdim 16gb gold iki adet ürünler halen işleniyor gözüküyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.