Şimdi Ara

Apple Teslimat süresi kısaldı!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
3.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar bu akşam güncellenen apple online store de bütün iphone'ların teslimat süresi 2-3 hafta oldu. aralık 4 olan teslim süresi 27 kasım olarak güncellendi ve 1 hafta öne çekildi. herkes sipariş durumunu kontrol etsin ve buraya teslimat tarihlerini yazsın!!!

http://store.apple.com/tr/buy-iphone/iphone5s

Edit: Bugün 1-2 haftaya güncellendi. diğer ülkelerdeki store'larda stok sıkıntısı kalmadı neredeyse. 3-5 iş gününde teslime geçenler oldu. sanıyorum ki aralık aynını ortalarında bizim ülkemizde de stok sıkıntısı kalmayacak. Herkese şimdiden hayırlı olsun

sipariş:10 kasım
    Havale onay:11 kasım
    Model: 16 GB Uzay grisi
    Teslimat 26/11/2013-----03/12/2013

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F3E35DB46 -- 19 Kasım 2013; 21:58:00 >

• tam sipariş arifesindeydim iyi oldu
  • intifada54 İ kullanıcısına yanıt
    hocam acele edin bence 2. parti geldi. ben de bu sabah sipariş vermiştim gerçekten çok iyi oldu 1 hafta da erken gelse 10 gün sonra elimizde telefon :)
  • Cumartesi sipariş verdim hala 3-5 hafta gözüküyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu parti ile iphone 5 swap cihazları getirseler çok makbule geçicek
  • kısaldı da noldu hala bekliyoruz bizim telefonlardan haber yok. 5-7 işgünü diyor yarın 7. işgünü gelmesin de bak napacam.
  • müşteri temsilcisiyle konuşun. ben ekspres gönderim 4 aralık almıştım 27 kasıma çekilmiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bydemirci B kullanıcısına yanıt
    sitede ne yazıyor? ürün işleniyor/gönderim hazırlığı/gönderildi ?
  • Beyler şuanda siparişi verdim 2-3 hafta yazıyordu .

Ürün işleniyor diyor Teslimat Tarihi 27/11/2013 - 03/12/2013
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krznys

müşteri temsilcisiyle konuşun. ben ekspres gönderim 4 aralık almıştım 27 kasıma çekilmiş

Siz de mi haftasonu siparis vermistiniz hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krznys

sitede ne yazıyor? ürün işleniyor/gönderim hazırlığı/gönderildi ?

3 kasımda sipariş verdim. yarın 7. işgünü olacak ve hala ürünler işleniyor diyor. 5-7 işgününde gönderileceği yazıyor sayfada. yarın da gönderilmezse arayıp iyi kavga edecem.
  • Teslimat tarihim 11-13 Kasım.Ürünler işleniyor biz de bekliyoruz hala.
    Sipariş verdiğim tarih 1 Kasım.
    Bankadan para 2 Kasım'da alınmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatkork -- 11 Kasım 2013; 20:49:18 >
  • 8 kasım havale yaptım işlenmeye başladı aynı gün

iPhone 5s 16 GB Uzay Grisi
    Gönderim: 3 - 5 Hafta
    Teslimat Tarihi 03/12/2013 - 16/12/2013 , Standart Gönderim

ve halen aynı... gerçi acelem yok elbet gelir iphone 4 üle devam ediyorum yola telefonsuz değilim şükür de geç olsun gün olmasın temiz olsun.. :)
  • teslimat süresi 3-5 hafta yazarken sipariş verdim. teslimat tarihi 11 aralık yazıyo. adam benden sonra sipariş vermiş 27 kasım yazıyomuş. benden önce ona yollarlarsa çocuğumu keserim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 Kasım sipariş verdim.. 12-14 Kasım teslimat diyor fakat hala ürünler işleniyor.. yarın ayın 12 si ve bekliyoruz bakalım.. Hayırlısı..
  • Bende teslimat tarihi aynı,dün sipariş verdim.

Ürünler İşleniyor Gönderim: 3 - 5 Hafta
    Teslimat Tarihi 04/12/2013 - 17/12/2013 , Standart Gönderim
  • Eğer 3-5 hafta olan siparişlerin süresi kısalmazsa iptal edip yeniden sipariş verecem

• Sabah siparis verdim.16 gb uzay grisi 5c hala 3-5 hafta diyor.Beklemeye raziyim.Aralik 25 den once gelecek gibi gozukmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ertunc23

Sabah siparis verdim.16 gb uzay grisi 5c hala 3-5 hafta diyor.Beklemeye raziyim.Aralik 25 den once gelecek gibi gozukmuyor.

5c .?
    5s mi hocam
  • Hocam sadece sizinkinin teslim tarihi bir hafta geri çekilmiş sanırım.Ekspres gönderim nasıl oluyor ayrıca?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.