Bildirim
Yurtiçi Kargo Teslimat Süresi (İnanılmaz)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
kargonun gezmeye hakkı yok mu? ben istanbuldan ankaraya 21 günde gönderebildim. Sıkıntı etmeyin bu kadar. hava alsın biraz -
Havalar soğuk hocam, üşür, kıyamam. -
vay arkadaş,
DHL ile İstanbuldan Almanya,İspanya,İtalya gibi ülkelere 24 saatte teslimat yaptırıyoruz.İstanbuldan Gaziantep,Malatya gibi şehirlere 2 günde gidiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 15 Kasım 2017; 10:33:34 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans
kargonun gezmeye hakkı yok mu? ben istanbuldan ankaraya 21 günde gönderebildim. Sıkıntı etmeyin bu kadar. hava alsın biraz
ortalama teslimat süresi 3-5 gün. 21 gün naptınız hocam. -
onu adamlara sormak lazım. 21 günde ankara ya gitmesi gereken kargo adana izmir tuzla izmir adana sonra tekrar ankara yaparak gitti. -
Hala aynılar arkadaş mecbur kalıp yine mahkum kaldım bunlara 1 haftadır geldi gelecek kargo bir tek kavga etmediğimiz kaldı kargo kamyonu kovalıyorum şimdi artık ver diye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X