Şimdi Ara

YURTİÇİ KARGO DAĞITIM SAATİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
76.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Yurtiçi Kargo kaça kadar dağıtım yapıyor? Çalışma saatlerinde 18:00'e kadar açık olduğu yazıyor ama dağıtım zamanıda o zaman mı bitiyor? 15:37'de kargo şubeye gelmiş acaba bugün gelir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuhan1923 -- 3 Ekim 2013; 15:50:23 >

• yurt içi kargo.
    büyük ihtimalle yarın gelecekler fakat sen evde olmayacaksın. sonra bütün gün evde kargo beklerken. 18 de kapanan yurt içi kargo saat 17.50 de evde bulunamadı ihbar bırakıldı notunu girecek. tabi sen bunu 18:01 de görüp yurt içi ni arayım diyeceksin. çalacak kimse açmayacak. sonra aşağı inip ihbar var mi diye bakacaksın. oda yok. sonra yurt içi genel numarasını atayacaksın. adam senden bir kaç bilgi alacak ve arkadaşlar gelmiş evde yokmuşsun diyecekler. sende nasıl olur tüm gün evdeydim diyeceksin.
    adam o zaman adresiniz doğrumu bakalım diyecek adres doğru çıkacak ve yapacak bişey yok yarın gelin alın yoksa 3 gün içinde iade ederiz diyecek. sende şikayet dilekçesi oluşturmak istiyorum diyeceksin. oda olusturuyormus gibi yapacak. ve kapatacak.

ya yarın paşa paşa gidip alacak yada kargoyu gönderen firmayı arayıp ne biçim firma ile çalışıyorsunuz ya kargo gelir yada iade ediyorum ben diye bağıracaksın. sonra firma yurt için arayacak ve yarın sana kargo gelecek.

not bizzat başımdam geçti. evde bulamadıklari gün cumartesiydi. 16 da kapaniyor saat 15:50 de netten not düştüler sonrası anlattığım gibi.
    Yapay Zekanın Yanıtı

Yurtiçi Kargo Dağıtım Saatleri

Yurtiçi Kargo, Türkiye'nin önde gelen kargo dağıtım şirketlerinden biridir. Müşterilerine geniş bir dağıtım ağı ve hizmet yelpazesi sunar. Yurtiçi Kargo'nun dağıtım saatleri, gönderinin teslim adresine ve hizmet türüne bağlı olarak değişebilir.

Yurtiçi Kargo Kaçta Dağıtıma Çıkıyor?

Yurtiçi Kargo, genellikle sabah saatlerinde dağıtıma çıkar. Dağıtım saatleri, teslimatın yapıldığı şehre göre değişiklik gösterse de, çoğu şehirde dağıtım saatleri 09:00 - 18:00 arasındadır.

Yurtiçi Kaça Kadar Dağıtım Yapıyor?

Yurtiçi Kargo'nun dağıtım saatleri, gönderinin teslim adresine bağlı olarak değişmektedir. Büyükşehirlerde teslimatlar genellikle 18:00'e kadar yapılırken, ilçelerde ve beldelerde teslimatlar daha erken saatlerde tamamlanabilir.

Yurtiçi Kargo Dağıtım Saatlerini Öğrenme

Yurtiçi Kargo'nun dağıtım saatlerini, şirketin web sitesinden veya müşteri hizmetlerini arayarak öğrenebilirsiniz. Web sitesinde, teslimat adresinizi girerek tahmini teslimat saatinizi görebilirsiniz.

Yurtiçi Kargo, müşterilerine hızlı ve güvenilir dağıtım hizmeti sunmayı amaçlamaktadır. Dağıtım saatleri, müşterilerin gönderilerini zamanında ve beklenen saatte teslim almalarını sağlamak için düzenlenmiştir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yardımcı olabilecek yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan1923

Yardımcı olabilecek yok mu?

gıt al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dona Düşen Son Damla

quote:

Yardımcı olabilecek yok mu?

gıt al

Hocam şube uzak o yüzden anca yarın alabilirim.
  • quote:

Arkadaşlar Yurtiçi Kargo kaça kadar dağıtım yapıyor? Çalışma saatlerinde 18:00'e kadar açık olduğu yazıyor ama dağıtım zamanıda o zaman mı bitiyor? 15:37'de kargo şubeye gelmiş acaba bugün gelir mi?

gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelmez. Vip olmadigi surece. Dagitim sabah 9-10gibi subedeki kargolar ile baslar ve subeye gore aksam 6 7 gibi biter.

• Burası Türkiye.Kargo şirketleri dağıtım yapmaz.Sen gider alırsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben gece 9-10 gibi kargo aldigimi hatirliyorum.

• Bugün gelmez,sabah 8-10 arası dağıtıma çıkan paketler akşam 5-6 gibi geliyor bana.Bu saatte şubeye ulaşan kargo ancak yarın gelir.Ama gidip almanıza gerek yok gitmeyin yarın gelecektir işleri o getirsinler kapına kadar bir zahmet.
  • yurt içi kargo.
    büyük ihtimalle yarın gelecekler fakat sen evde olmayacaksın. sonra bütün gün evde kargo beklerken. 18 de kapanan yurt içi kargo saat 17.50 de evde bulunamadı ihbar bırakıldı notunu girecek. tabi sen bunu 18:01 de görüp yurt içi ni arayım diyeceksin. çalacak kimse açmayacak. sonra aşağı inip ihbar var mi diye bakacaksın. oda yok. sonra yurt içi genel numarasını atayacaksın. adam senden bir kaç bilgi alacak ve arkadaşlar gelmiş evde yokmuşsun diyecekler. sende nasıl olur tüm gün evdeydim diyeceksin.
    adam o zaman adresiniz doğrumu bakalım diyecek adres doğru çıkacak ve yapacak bişey yok yarın gelin alın yoksa 3 gün içinde iade ederiz diyecek. sende şikayet dilekçesi oluşturmak istiyorum diyeceksin. oda olusturuyormus gibi yapacak. ve kapatacak.

ya yarın paşa paşa gidip alacak yada kargoyu gönderen firmayı arayıp ne biçim firma ile çalışıyorsunuz ya kargo gelir yada iade ediyorum ben diye bağıracaksın. sonra firma yurt için arayacak ve yarın sana kargo gelecek.

not bizzat başımdam geçti. evde bulamadıklari gün cumartesiydi. 16 da kapaniyor saat 15:50 de netten not düştüler sonrası anlattığım gibi.

• Arkadaşlar gerçekten çok sorunlu bir firma.Cadde ismi yazdım aynı adla olan mahalleye kargoyu götürmüşler ve bugün gelmesi gereken kargo gelmedi.Aradım ve bir yanlışlık olduğunu söylediler 20 dakika sonra diğer şubeye aktarıcaklarını söylediler üzerinden 2 saat geçti 15:37'de sistemde şubeye geldiğini yazdı.Şubeye gittim bu seferde kargonun buraya gelmediğini sadece sisteme öyle girdiklerini kargoyu yarın alabileceğimi söylediler.

yec44 hocam geçmiş olsun dediğiniz gibi çok sorumsuz davranıyorlar.
  • Benimde paketimi bölgesine dahil olmayan birine zimmetlemişlerdi, geri dönüp birdaha dağıtıma çıkmıştı, akşam üzeri dağıtımları oluyor sanırım ama gerçekten sorunlu bir şirket

• quote:

Arkadaşlar gerçekten çok sorunlu bir firma.Cadde ismi yazdım aynı adla olan mahalleye kargoyu götürmüşler ve bugün gelmesi gereken kargo gelmedi.Aradım ve bir yanlışlık olduğunu söylediler 20 dakika sonra diğer şubeye aktarıcaklarını söylediler üzerinden 2 saat geçti 15:37'de sistemde şubeye geldiğini yazdı.Şubeye gittim bu seferde kargonun buraya gelmediğini sadece sisteme öyle girdiklerini kargoyu yarın alabileceğimi söylediler.

yec44 hocam geçmiş olsun dediğiniz gibi çok sorumsuz davranıyorlar.

hepsi öyle. özellikle ıstanbuldaki şubeleri. diğer illerde daha iyiler.

bursa ıstanbul a göre söylüyorum.

• Ankarada 1 kere sorun yaşadım oda adresi yanlış vermiş ürünü satın aldığım kişi.Başka sorunum olmadı.
  • Yurtici evet birkere getirir sonra kargonuz subede derler bazi personeli isguzerdir sabah dokuzda acilan subeye erken gidin ve gorun kargoya cikacak urunlwre yapilan muameleyi hani elden ele karpuz gibi attiklarinida gordum potaya basket attiklarinida nizami sekilde koyduklarida neye gore bunu yapiyorlar bilmiyorum teslimat bilgileride tam duzgun yazmiyorlar ya nyse genel anlamda memnunum diyebilirim neden derseniz diger firmalar daha bi gec getiriyor sanki.eve uzakliginiza gore kapiniza gelir onceki ikametimde sube mesafesi besyuz metre idi fix hic sasmaz sabah 10:30 da gelirdi simdiki ikametim 2-3 km uzaklikta 12 de geliyor ha ariyorlarda ulasamadiklarinda cepten de ulasamazlarsa gondericiyi ariyorlar daha oncesinden mesaj sistemi vardi sanirim subeden aliniz gibi bu daha iyiydi..ama asla bi dhl veyahut yurtdisi firmasi degil.tr icin yurtici mng daha bi tercih sebebi aras surat ikinci planda kalan firmalar

• quote:

Orijinalden alıntı: yec44

yurt içi kargo.

Şu an aynen dostumun dediği gibi oldu lanet olsun bu yurtiçi kargoya ya 3 seferdir aynı şeyi yapıyorlar. Aras ne güzel eve getiriyordu çıldırıcam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.