Merhaba arkadaşlar, başlıktanda kısaca anlaşıldığı gibi 5 yıllık, evlilik yoluna girmiş ilişkide içimde bişiler bitti görüşmek devam etmek istemiyorum çabalamaktan talihsiz durumlardan çok yoruldum kendimi tükettim kararımdan eminim diyip kestirip atmayan ilişkiyi kurtarmak için konuştuğunuzda bende özlüyorum ama yapıcak bişi yok diyen, daha fazla üstelemeyip 2 gün sustuğunuzda size isminizle hitap ederek nasılsın merak ettim yazan kısa kısa mesafeli konuşmaya devam eden bir kadının düşüncesi amacı ne olabilir ? Yani 2 gün susunca merak edip yazıyorsa içinde hala bişiler var demek olmuyor mu ? Telafi çözüm görüşme yollarını neden reddediyor olabilir ? Yani arkadaşlar kararında eminse ve bittiyse görüşmüyorsa siz çabaladıkça kararından emin olduğunu söyleyip duruyorsa, kadından şunu duymayı bekliyor insan lütfen daha fazla uzatmayalım böylesi acı veriyor her yerden iletişimi kesmemiz doğru olucaktır. Fakat böyle bir talep olmuyor. Ailem bişileri bilmiyormuş gibi kızım gelmiyorsun artık diyor biz ayrıldık doğru hoş olmaz diyemiyor işleri güçleri bahane ediyor. Ailem sorgular diye mi kaçıyor yoksa illaki barışırız aile gözünde itibar bozulmasın diye mi kaçıyor ? Durumlar bu şekilde, tahmin düşünce ve önerilerinizi bekliyorum. |
Bitti Diyen Kadın Geri Döner mi?
Bir ilişkinin bitme kararı genellikle zor bir karardır ve her iki taraf için de üzücü olabilir. Bu kararı veren taraf olarak, karşınızdaki kişinin geri dönüp dönmeyeceğini merak etmeniz doğaldır.
"Bitti" diyen bir kadının geri dönüp dönmeyeceği sorusunun kesin bir cevabı yoktur. Her durum farklıdır ve kadının kararını etkileyen çeşitli faktörler vardır. Ancak, bazı genel eğilimler ve faktörler vardır:
- Ayrılma Nedeni: Ayrılma nedeni, kadının geri dönme olasılığını etkileyebilir. Bir anlaşmazlık veya küçük anlaşmazlık nedeniyle ayrıldıysanız, geri dönme olasılığı daha yüksek olabilir. Ancak, sadakatsizlik veya güven ihlali gibi ciddi bir sorun nedeniyle ayrıldıysanız, geri dönme olasılığı daha düşüktür.
- Ayrılık Sonrası Davranış: Ayrılık sonrası davranışınız, kadının geri dönme kararını etkileyebilir. Ona saygılı ve anlayışlı davranırsanız, geri dönme olasılığı daha yüksek olabilir. Ancak, onu taciz ederseniz veya rahatsız ederseniz, geri dönme olasılığı daha düşük olacaktır.
- Zaman: Zaman, kadının geri dönme kararında önemli bir faktördür. Zaman geçtikçe, duygular azalır ve insanlar ilerler. Ayrılığın üzerinden çok zaman geçtiyse, kadının geri dönme olasılığı daha düşüktür.
- İletişim: Ayrılıktan sonra iletişim kurmaya devam ederseniz, kadının geri dönme olasılığı artabilir. Bununla birlikte, iletişim sağlıklı ve saygılı bir şekilde sürdürülmelidir. Onu rahatsız edecek veya sinirlendirecek şekilde iletişim kurmamalısınız.
Sonuç olarak, "bitti" diyen bir kadının geri dönüp dönmeyeceği sorusunun kesin bir cevabı yoktur. Kararını etkileyecek çeşitli faktörler vardır. Ancak, yukarıdaki eğilimleri ve faktörleri göz önünde bulundurursanız, kadının geri dönme olasılığını daha iyi anlayabilirsiniz.