Şimdi Ara

Apple Teslimat süresi kısaldı!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
3.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

şu anki durum:
    Ürünler İşleniyor Gönderim: 5 - 7 iş günü
    Teslimat Tarihi 12/11/2013 - 14/11/2013 , Standart Gönderim

• quote:

Orijinalden alıntı: ergunsoy

Eğer 3-5 hafta olan siparişlerin süresi kısalmazsa iptal edip yeniden sipariş verecem

hocam gelir elbette sabredin bir hafta daha bence.Hele kredi kartına taksitle aldıysanız iade daha teferruatlı oluyor hatırlatayım..bence bekleyin.
  • adamlar süreyi kısalttı ama ben hala rengine karar veremedim

altın sarısı alayım diyorum, sonra altın saatler gibi kıroca duru diyorum.

gümüş rengi alayım diyorum, bu seferde 4s-5 lerden farklı olduğu anlaşılmaz.

uzay grisi yeni bir renk, görmedin hem.

kafam aynen böyle
  • Eğer üzerinde kendini belli edecek altın bir mücevharat giymiyorsan sadece telefonun altın rengi olması kro gibi algılanmana sebep olabilir.
    Ben altın mücevharat taşıdığım için uyumlu olur diye altın rengi Iphone aldım ve iyiki öyle yapmışım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertunc23

quote:

Orijinalden alıntı: intifada54

quote:

Sabah siparis verdim.16 gb uzay grisi 5c hala 3-5 hafta diyor.Beklemeye raziyim.Aralik 25 den once gelecek gibi gozukmuyor.

5c .?
    5s mi hocam

Ürünler İşleniyor Gönderim: 3 - 5 Hafta Teslimat Tarihi 04/12/2013 - 17/12/2013 , Standart Gönderim

5c Hocam.

Hocam 5c zaten stokta yazıyo neden uzuyo teslim tarihi anlamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Sabah siparis verdim.16 gb uzay grisi 5c hala 3-5 hafta diyor.Beklemeye raziyim.Aralik 25 den once gelecek gibi gozukmuyor.

5c .?
    5s mi hocam

Ürünler İşleniyor Gönderim: 3 - 5 Hafta Teslimat Tarihi 04/12/2013 - 17/12/2013 , Standart Gönderim

5c Hocam.

5c aldın madem keşke vatandan alsaydın aynı fiyatlar ve hemen gönderim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.F.S.A.N.E

quote:

Orijinalden alıntı: ergunsoy

Eğer 3-5 hafta olan siparişlerin süresi kısalmazsa iptal edip yeniden sipariş verecem

hocam gelir elbette sabredin bir hafta daha bence.Hele kredi kartına taksitle aldıysanız iade daha teferruatlı oluyor hatırlatayım..bence bekleyin.

teferruatlı derken bende iptal etme aşamasındayım siparişi yeniden ve 32 gb olarak güncelleyecegim ama?
  • quote:

Orijinalden alıntı: djhayal

quote:

quote:

quote:

5c .?
    5s mi hocam

5c Hocam.

5c aldın madem keşke vatandan alsaydın aynı fiyatlar ve hemen gönderim :)

Pardon arkadaşlar yanlışlık olmuş 5s Aldım.

• 5s te durumlar vahim 2 kasımda aldım hala bekliyorum ürünler işleniyor durumundan kurtulamadık daha
  • 3 Kasımda siparişi vermiştim, bugün akşam itibari ile Gönderim Hazırlığında olarak gözükmekte sipariş durumu..büyük ihtimalle 2-3-4 Kasım siparişleri yola çıkıyor
  • hala güncellenen yok mu?
  • Aynı hala.Çok ilginç sadece bir kaç kişinin tarihleri güncellendi,daha düzeni oturtturamadılar herhalde.

• bu akşam itibari ile kargoya verilmiş olarak gözükmekte benim sipariş.. Sipariş tarihi 3 Kasım.. diğer arkadaşları bilemiyorum
  • 3-5 haftayken 5s ve case sipariş etmiştim. Case elime ulaştı. Şuan 5s siparişimi iptal etsem 2-3 haftaya düştüğü için yeniden alım yapsam olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PARÇALI SEVDA

3-5 haftayken 5s ve case sipariş etmiştim. Case elime ulaştı. Şuan 5s siparişimi iptal etsem 2-3 haftaya düştüğü için yeniden alım yapsam olur mu ?

Bende aynı durumdayım gözüm yemiyor tekrar iptal edip yapmayı belki bize bir öncelik tanırlar umuduyla bekliyoruz bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbuls

quote:

Orijinalden alıntı: PARÇALI SEVDA

3-5 haftayken 5s ve case sipariş etmiştim. Case elime ulaştı. Şuan 5s siparişimi iptal etsem 2-3 haftaya düştüğü için yeniden alım yapsam olur mu ?

Bende aynı durumdayım gözüm yemiyor tekrar iptal edip yapmayı belki bize bir öncelik tanırlar umuduyla bekliyoruz bakalım

en iyisi beklemek. siparişimizi riske atmamak

• siparişlerin gönderimi, veriliş sırasına göre oluyor arkadaşlar.yani siparişi iptal edip yeni sipariş vermek ürünleri erken almak anlamına gelmemekle birlikte, tam tersi daha geç elinize geçmesine neden olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amanhem

adamlar süreyi kısalttı ama ben hala rengine karar veremedim

kafam aynen böyle

ip5 ile ip5s i zahmetsizce ayırt edilmesini sağlayan tek renk gold. uzay gri nin tek numarası arkadaki koyu gri olan yerin daha açık gri olması.tabi birde çerçeve rengide aşşağı yukarı aynı açık gri renkte.
    ben gold'u uzay gri ile değiştirmeyi düşünüyorum.sebebi ise gold un zamanla gözüme feminen görünmesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: amanhem

adamlar süreyi kısalttı ama ben hala rengine karar veremedim

kafam aynen böyle

gold çok kadınsı ilk gördüğümden beri ilgimi çekmedi hiç.

silver 5 beyazı ile aynı.

space gray çok farklı bir renk hiçbir cihazda görmedim yakın tonlarını. bence en iyisi space gray

• Uzay grisi resmen çöp metal slate i kaldirarak yazik etmisler.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.