Şimdi Ara

Apple Türkiye’den iPhone 15 modelleri dahil tüm Apple ürünlerine zam! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
1
Favori
9.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok şükür 100.000 TL olmamış, insaflı davranıp 99.999 TL olarak bırakmışlar.

• berk768 kullanıcısına yanıt
    Önce cevap vereyim dedim ama abduş profil fotolu troll olduğunu görünce vazgeçtim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir telefona hem de en alt seviyesine bile 54K vermek ve verenin de baya bir çok olduğunu görmek beni baya bir endişelendiriyor. Galiba ben baya bir fakirim ya da milletin kafası uçmuş iphone diye.

2018 yılında Seçimden önce senin gibi kekolar araba almayın fiyatlar düşecek dedi. bende gidip hyundai tucson 2015 modeli 98.000TL aldım 6 ay sonra arabanın fiyatı 180.000TL geçti... 1 sene sonra 230.000TL oldu şu an 2.eli 1.100.000TL.... Almayın !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RichesMen -- 1 Aralık 2023; 12:16:11 >
  • erduvan erduvan erduvan... büyük ekonomist........ :)))))))))

la yürü git. ana bacı sövdürme kendine.

• Kerim5100 kullanıcısına yanıt
    her şeyin sorumlusu. ekonomiyi bitirdi. bir telefon 100 bin tl olur mu ya? 5 sene önce bmw 3 alınıyordu bu paraya. abv.

• fendur kullanıcısına yanıt
    Başkan sen fakirsin şu an bir eş bir çocuk olsa 50.000TL gelirin olmalıki insan gibi sınırda hayatını sürdürebilesin... zaten bunun altı yoksulluk sınırı ve açlık sınırı...yani o telefonun fiyatı normal sen köle maaşı alıyorsun endişelenmen gereken konu bence bu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RichesMen -- 1 Aralık 2023; 12:26:16 >
  • Bu fiyatları görünce gülesim geliyor, acaba bir tek ben miyim

• 99999 TL!!!!!!!!!

AH BE :D

Neyse 1 TL kalmış, 100 BİN TL'YE TELEFON hayalimiz 1-2 aya gerçek olacak! :)

• siz burda geçin goy goyunuzu. adamlar stok yetiştiremiyor. geldiği gibi bitiyor ürünler. milletde tomarla para var.üst sınıf 3 haneli rakamlarda olsa bu markadan vaz geçmezler.

• Bu ülkede bir şey alacaksan bugün alacaksın, dün Vatan bilgisayar dan 15.500 tl ye ipad mini aldım bugün 20.500 tl oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple a zam geliyor “60hz ekran kullananlara az bile, siz de apple almayın.” falan diye yazıyorlar. Afedersiniz de eşşek misiniz lan siz? Peynire de zam yelince “iyi oldu bu çağda ezine yiyenlere.” falan mı diyorsunuz? Bu ülke bunlar yüzünden bu haldr zaten, bu zeka seviyesini bu olanları hakediyor. :D

• 1 ocaktan sonra gelecek vergi zamları ile 120 bini görürüz yatırım aracı gibi birşey oldu iphone.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fendur kullanıcısına yanıt

54 k yı cok para sanıyorsan geçmiş olsun

• Esnaf_TV kullanıcısına yanıt
    Ezbere yorum yapmışsın. iPhone 15 serisinin satış rakamlarına bak, nüfusa oranla çıkan değeri söyle bana. Telefonculara eskiden 50 tane iPhone gelirken, şimdi son modelden 3-5 tane getirtiyorlar. Onlar da satılınca stok yetişmiyor zannediyorsun. Millette tomarla para varmış... Tomarla para olanları görüyoruz; gemicikleri olanlar, enerci diyenler, elden para verenler...

• klczgr K kullanıcısına yanıt

Telefoncudan alışveriş yapan mı kaldı doğru düzgün hepsiburada’daki değerlendirme sayısına bak tarihe göre sırala iPhone’un satıştaki tüm modelleri çatır çatır satmaya devam ediyor. Bu ekonominin güzelliğinden değil tabii borç harç kredi taksit vs illa almak isteyen bir şekilde alıyor işin trajik tarafı başka ülkelerde insanlar bu ürünleri kolayca alabilirlerken bizim ülkemizde gençlerimiz zorlanıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8C6C2F44B -- 1 Aralık 2023; 13:33:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AMC A kullanıcısına yanıt

Maaşım ile karşılaştırınca evet geçmiş olsun bana da millete de. Galiba sana çok gelmiyor bu paralar. 50K yı bir telefona çok görmemen için en az 100 k filan alman gerekli bence. Yani sen iyi kazanıyormuşsun.

• RichesMen kullanıcısına yanıt

Hocam ben kendi maaşımla kıyaslayınca telefon için aşırı fazla geliyor. Galiba TR de 100 K altında çalışan kalmamış ki bu paraları çok görmüyorsunuz.

• 15 serisi satmıyor zaten bide zam yapmışlar 😂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.