Şimdi Ara

Apple Türkiye’den iPhone 15 modelleri dahil tüm Apple ürünlerine zam! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
1
Favori
9.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Almazsanız düşer, bu kadar basit. Diğer markalar niye periyodik olarak zam yapmıyor amiral gemilerine. Enayi mi onlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çift telefon taşıma devri başlar. kayıtsız iphone wifi ile kullanmak daha mantıklı. şahsen zoruma gidiyor 1100 dolarlık telefona şuan 2500 dolar vermek. Al bataryası büyük bir android telefon onunla kullan daha iyi.

• R0llingMan kullanıcısına yanıt
    düz 15 almak çok saçma, benim anlamadığım abd gibi ülkelerde bu telefonu neden alırlar? 300 dolar verip üst model almak çok mu zor?
    4-5k dolar verip sistem dizenler sıradan gibi geliyor. 1100 dolar hiç birşey orada bence.

• Araba fiyatına telefon ev taksidi gibi kira işte Türkiye yüzyılı bu olsa gerek.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • M3 Max MacBook Pro 14 inç 93.299 TL 120.999 TL .... bu ciddi anlamda Fahiş zam kelimesinin bile üzerinde bir zam!

• Kerim5100 kullanıcısına yanıt
    Bunların sebebi Erdoğan değil Kılıçdaroğlu ve avanesidir. Türkiye gibi bir ülkede muhalefet bu kadar ağır koşullara rağmen eğer hala iktidar olamıyorsa orada muhalefet yok demektir. Avrupa’da olsa adamlar utancından ülkeyi terk ederdi bunlarda yüzde yok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • zero fear kullanıcısına yanıt

Hadi forumca anlaştık almadık diyelim dışarıda yüzlerce binlerce insan var keşke onları da buna ikna edebilecek olsak ama nafile işte. Nefes almak bile zor geliyor artık vallahi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Esnaf_TV kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle millette para var cafeler avmler dopdolu, emekliler teslayla geziyor her gün et yiyorlar

• Halen alan var mı bunları :)?

mesela ben 33 yaşındayım 33 yıldır maserati almıyorum, neden hala düşmedi!!!!!11111!!!!1

• Merkez bankamız her gün dolara zam yapmasa hiç bir şeye zam gelmez ama apple zam yapınca meeee kimse dolar neden 29 diye sormuyor altı ay önce 20 liraydı :)))

Merkez bankamız paramızın değerini belirleyemiyorsa bu zamların sonu gelmez daha çok başlık açarsınız böyle.
  • fendur kullanıcısına yanıt

Gelmiyor gayet ucuz diyebiliyorum.

almazsan ülkene getirmez olur biter. giriş seviyesi 1-2 model ister al ister alma.

• klczgr K kullanıcısına yanıt

valla git avm lere kardeşim. git en güzel restaurantlara 1 tane oturcak yer yok.arabalar trafikte boylu boyunca. sen herkesi enerci cimi zannediyorsun? akıllı olan insanlarda var. parayı vuran vurdu. 1000 tl ile borsaya girip 1 milyon tl ile cıkan arkadaşım var.akıllı yatırım yapanlar var. 4 5 milyonluk evleri bedavaya alanlar var.

onlar icin 100 bin tl lik telefonlar bedava. veya parasını 1 2 günde cıkartan çalısanlar var. geçen gün ankara cepa avm ye gittim. dyson un mağazasında 28 bin tl lik şarjlı supurgesinde ekmek kuyruğu gibi sıra vardı. kadınlar almak için sıraya girmiş. öyle black friday filan değil. stok yeni gelmiş kapış kapış satıyor adamlar. para bizde yok . aklı olan adamda para var.

Ahahah bitiyorum şu "ehonomig griz varısa avemeler nedeyn dolu, drafihde arabağ gaynıyor" kafasına. Tertemiz, püri pak bir kafa.

Bak bakalım ter temiz kafa avrupada kişi başına kaç otomobil düşüyor bize kaç tane düşüyor. Apple Türkiye’den iPhone 15 modelleri dahil tüm Apple ürünlerine zam!

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Last Troll Bender kullanıcısına yanıt

hocam önce düzgün konuşmayı öğrenin .insanların konuşma tarzı veya konuşma şeklini dalga geçerek kimseyle konuşamazsınız..ayrıca sende araba yoksa biz ne yapalım. benim cevremde her evde 3 tane araba var.kimse kötü arabaya da binmiyor artık.2020 model den aşağı yok artık.

Yoo benim arabam var istesem ikinciyi de alırım. Olmadığını nereden çıkardın?

Pisa skorlarında okuduğunu anlamada neden sonuncuyuz ülke olarak çok aşikar. Diyorum ki trafik oluyor, avmler dolu diye ülke refah sananlar var ya işte. O kafalar. Anladın mı? Avrupanın sonuncusuyuz bin kişiye düşen otomobil sayısında.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vergi oranlarını da artıracaklar bu cihazların.

Sadece dolar etkisi olmayacak, muhtemelen Pm başlangıç fiyatı Nisan Mayıs gibi 92-93ü görür.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.