Şimdi Ara

Apple Türkiye’den iPhone 15 modelleri dahil tüm Apple ürünlerine zam! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
1
Favori
9.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ülkeye telefon getirmesi için donumuza kadar vermeliyiz Apple'a. Nasıl bir kafa yaşıyorsunuz ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AMC kullanıcısına yanıt

Allah daha çok versin hocam. 30 sene okuduk ama maaşım bir iphone almıyor :) Galiba beton v.s. filan ile uğraşsaydım şimdi senin gibi düşünürdüm :)

• fendur kullanıcısına yanıt

Okumak ile maaş artmaz kendini geliştirmek önemli hocam :)

• Hahahahah hocam eğitim seviyem full + full zaten. Mesleğimi söyleyemem kusura bakma ama gayet iyi bir pozisyondayım. Fakat bizim meslek para etmiyor TR de. Sıkıntı bu ben bu eğitimle bu haldeysem millet ne yapıyor da 100 K alıyor onu çok merak ediyorum. Ya da tam tersi nasıl iş bulup çalışıyor ve geçiniyor.

• İphone 1m tl de olsa oyum reise

• Aypon güzel telefon ama 100k etmez, ederi max 50k. Yurtdışında S23 ultra ile aynı fiyat, millet onu mu alsam bunu mu alsam tartışıyor bizde iki katı.
    Bizde 300k da olsa millet alacak, adam niye zam yapmasın.

• Gelse ne olacak yine alan alıyor. O yüzden en düşük modeli 100 bin de olsa bizim millet yine alır yine alır. Her zam sonrası aynı muhabbetler dönüyor değişen bir şey var mı yok. Boşa çene yoruyoruz. Dışarıda kendi gözlemlerime göre 10 kişi den 8 zi Iphone kullanıyor. Oda en düşük iphone 12.

•  

• lordofworld L kullanıcısına yanıt

Ülkenin yarısından fazlasının zekası habeş maymunundan hallice. Hatta şu an maymuna bile hakaret etmiş oluyorum ama ne diyebilirim ki  

• Meh, Apple zamları sıradan bir hale geldi zaten haber niteliği bile taşımıyor.

• Sebep?

• Alayım mı almayın mı diye ikilemde kalanlar için kötü oldu. 2 ayda 5 bin tl zarar etmek. iPhone gram altından daha fazla değerleniyor bizim ülkede. Rezil bir döneme denk geldik

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Millet Ezine peyniri yiyene laf etmiyor zaten. Lor peynirine ezine fiyati ödediği için ezineden daha lezzetli diyen avellere laf ediyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Aynn knk ülkeyi beşli çetelere ve ülke genelinde muadillerine peşkeş çeken, geçiş garantili projelerle vatandaşın milyarlarca dolarını bunlara veren de gılışdar. Ahlaksız gılışdar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aga bu ulkenın ekonomisi çok sıkıntı bu tamam eyvallah ama s23 ultra 256 gb 46 bine alınıyor.

O fiyata iphone 14 anca alınıyor.

Bence apple turkıye yetkılılerı bıraz akıllı olsunlar .

Yakında satıslar bızım ulke genelınde fena dusecek. Her sekılde alınabılır bır cıhaz artık bqsbayagı uzakta kaldı.

Hocam tek soru soracağım. 20 yıldır iktidar kim? Erdoğan değil mi?Ülkeyi 20 yıldır muhalefet mi yönetiyor?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fendur kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam. Sizin maaşınızla(bilmiyorum tabi) veya bir memur maaşıyla kıyaslayınca telefon fiyatları pahalıdır evet. Bunu da kimse inkar edemez. En düşük memur maaşı belli asgari ücret belli. Ama insanlar değeri düşmüyor ve nispeten dayanıklı ürünler olduğu için Apple’ı tercih ediyor bana kalırsa. Hava atmak için alan da var tabi. Elbette enflasyon karşısında kazandırmıyor ama diğer taraftaki ürünler daha çok kaybettiriyor. Baya baya ikinci el pazarı var Türkiye’de. Altın gibi bir şey.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • esas zammı aralıktan sonra gorun....ama daha buyugu marttan sonra...

• RichesMen kullanıcısına yanıt

O telefonun fiyatı normal falan değil kalkıp da bunları normalleştirmeye çalışmayın. Samsung telefonların fiyatları ortada...

Dışarıda aynı para olan iki telefondan birinin burada 34bin lira daha pahalı olmasını nasıl açıklıyorsunuz o zaman?

• Kerim5100 kullanıcısına yanıt

Basit. Samsung özel fiyatlandırma yapıyor TR için, Apple yapmıyor. Yapmak zorunda da değil.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.