Şimdi Ara

Apple TV 4, Kodi, PopcornTime ve Diğer Herşey (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
738
Cevap
41
Favori
38.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Adamlar update de vermiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atv2 ile kodi kullanan yok galiba, bana airplay için bir atv lazım, acaba atv2 mi alsam kodi kullanmak için yoksa atv3 mü alsam daha iyi wifi performası için fikri olan var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben bilmiyorum onu bu Apple TV konusu olduğu için

bilmiyorum kullanan var mıdır

• hozes H kullanıcısına yanıt
    atv 3 için bir şey diyemeyeceğim ama bende JB'li atv 2 vardı. Maalesef kodi onda stabil çalışmamaya başlamıştı. Sürekli bir donma ve takılma vardı. Güncelleme aldıkça atv 2 kodiye yetmiyor. Benim size tavsiyem mümkünse atv 4 almanız.
  • Gunebakan44 kullanıcısına yanıt
    Hocam kodi ve popcorntime hakkinda bilgin var mi? Ne zaman açılacak, sorun ne zaman çözülecek?

• soar S kullanıcısına yanıt
    Sıkıntının çözüldüğünü yazmışlar. Sizde problem devam ediyorsa Twitter adreslerinden bunu belirtenlere anında çözüm sağlamışlar.

• Gunebakan44 kullanıcısına yanıt
    süreç hakkında biraz bilgi verir misiniz? ne yapmak gerekiyor? mesaj attım kodi ve popcorntime çalışmıyor diye, apple tv ud number mi paylaşmak gerekiyor? cahilliğimin ve twitter acemiliğimin kusura bakmayın lütfen.
  • soar S kullanıcısına yanıt
    Altta paylaştığım twite yazılan cevaplara bir bakın isterseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunebakan44 -- 29 Mayıs 2017; 19:30:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soar

süreç hakkında biraz bilgi verir misiniz? ne yapmak gerekiyor? mesaj attım kodi ve popcorntime çalışmıyor diye, apple tv ud number mi paylaşmak gerekiyor? cahilliğimin ve twitter acemiliğimin kusura bakmayın lütfen.

Hocam ben daha yapmadım ama replacement diye bir linki var oraya udid numaranla order no yazıyorsun
    Eğer düzelmezse bence öyle yap

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ipastore duzeldi. replacement istedim aninda gonderdiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: haydar.

ipastore duzeldi. replacement istedim aninda gonderdiler.

Twitter'dan mı istediniz yoksa linkten mi ? Birde tekrar silip kurmak mı gerekiyor bütün programları

• ipastore eski müşterilerin sorunları halledilene dek yeni satış yapmayacakmış. Eskilerin sorunları düzelince yeni satışa tekrar başlayacaklarmış. Sorunu olan eski müşterilere de "Sabırlı olun, herkesin sorunu mutlaka çözülecek. Tek tek bakıyoruz" demişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunebakan44 -- 30 Mayıs 2017; 11:8:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: panama

quote:

Twitter'dan mı istediniz yoksa linkten mi ? Birde tekrar silip kurmak mı gerekiyor bütün programları

sitesindeki support kismindan istedim.

• quote:

quote:

quote:

sitesindeki support kismindan istedim.

siz tekrar silip kurdunuz mu ?
  • Ben söyledikleri yerden işlem yaptım. Bugün yeni mail geldi. Cihazdakileri silip tekrar yükledim. Sorun çözüldü.

• Bende de çözüldü de tüm eklentiler gitti, tekrar yükle vs kodide sıkıntı oldu

• quote:

Bende de çözüldü de tüm eklentiler gitti, tekrar yükle vs kodide sıkıntı oldu

Aynen öyle. Kodiyi bastan yuklemek, ugrasmak dert. Ayrica 17.1 e mi yoksa 17.0 a mi yuklemek daha mantıklı olur arkadaşlar?

Bu arada popcorntime guncellenmis. Ben cok beğendim

• Popcorn time' ı yaklaşık 1 ay önce Apple Tv ye yüklenmiştim. Gelen güncelleme otomatik yükleniyormu? Benim herhangi bir işlem yapmam gerekiyormu?

Yoksa şu andakini silip,ipastore 'den yeni bir popcorntime yüklememmi gerekiyor?

• GÖKHANK kullanıcısına yanıt
    İpastore ve onunla gelen uygulamaların hepsini silip önce yeni gelen ipastore uygulamasını yüklemek gerekiyor. Sonra o uygulamayı çalıştırıp içinden popcorn vb. Diğerleri için istekte bulunmak gerekiyor. Anında mail ile link geliyor zaten.

• tarrega T kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, iftardan sonra deneyim.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.