Şimdi Ara

Apple TV 4, Kodi, PopcornTime ve Diğer Herşey (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
738
Cevap
41
Favori
38.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gunebakan44

iPhone kullanıyorsanız Applestore'da apple tv remote uygulaması var. Bunu telefonunuza indirip bir deneyin. Gerçi cihaz kurulu değilse bir işe yarayacağını sanmıyorum.
    https://itunes.apple.com/tr/app/apple-tv-remote/id1096834193?mt=8

ne yazık ki ıphone kullanmıyorum teşekkürler
  • quote:

iPhone kullanıyorsanız Applestore'da apple tv remote uygulaması var. Bunu telefonunuza indirip bir deneyin. Gerçi cihaz kurulu değilse bir işe yarayacağını sanmıyorum.

sanırım benim elimdeki apple tv modeli 1427 sanırım bu eski model bunda youtube ücretsiz olarak kullanabilirimiyim ? ücretsiz hangi uygulamalar var ? bu linkteki kumandayı kullanabilirmiyim ? 59,00 TL yazıyor
  • Selam

Kodi ayarlarını yaptığımızhttp://fusion.tvaddons.ag linkine bağlanmıyor. Başka bildiğiniz link varmı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tvaddons kapadi

• quote:

Orijinalden alıntı: hozes

Tvaddons kapadi

Hadi ya. Şu an apple tv de kodi çalışmıyo o halde. Alternatif bi link falan varmıdır acep?

• Bilmiyorum hocam gecen internette hberlerde gordum alternatifleri gosteriyodu ama belli bir sure sonra muadili gelecektir

Ben kodi kullanmiyorum, bi tv izlerim falan dedim ama kodi butun stream yayinlari kesti diye biliyorum su mahkeme olayina istinaden, bu ara biraz sikintili

• simsek59 kullanıcısına yanıt
    Sizin o paylaştığınız appletv 4 kumandasının bilekliği. Almanız gereken kumanda şu linkteki.
    Cihaz çalışıyorsa Youtube izleyebilirsiniz. Ayrıca o cihaza JB de var ama yeni başlamışsanız uzun iş. Yine de yaparım diyorsanız, o da burada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunebakan44 -- 20 Haziran 2017; 9:50:48 >
  • jacksonpred J kullanıcısına yanıt
    Yukarda da dendiği gibi tvaddons kapandığı için fusion şu an çalışmıyor. Alternatif olarak cazwall reposu öneriliyor. Ben denemedim ama denemek isteyenler için nasıl kurulacağı aşağıdaki videonun 1. dakikasından sonra var. Fakat repo sahibi aşırı yoğunluk olduğunu, serverin kaldırmadığını, bakıma alındığını yazmış. En kısa zamanda düzelteceğim demiş.

NOT 1: Videoda verilen repo adresi çalışmazsa bir de şu adresi buldum, onu deneyin:
    repo.cazwall.com
    CazWall
    http://repo.cazwall.com/sc

NOT 2: Akşam ben de yükleyip, düşüncemi buraya yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunebakan44 -- 20 Haziran 2017; 9:54:9 >
  • quote:

Sizin o paylaştığınız appletv 4 kumandasının bilekliği. Almanız gereken kumanda şu linkteki.
    Cihaz çalışıyorsa Youtube izleyebilirsiniz. Ayrıca o cihaza JB de var ama yeni başlamışsanız uzun iş. Yine de yaparım diyorsanız, o da burada.

Tamam 89 to olan kumandayi kullanabilirim diyosunuz evet yeni basliyom tesekkurler alicam

• Fusion'a alternatif olabilecek üç farklı seçenek şu linkte anlatılmış. Bu bağlamda ilk sayfadaki ana yazıyı da güncelliyorum.
    Edit: Üç alternatifi de denedim; bence içlerinde en iyisi superrepo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunebakan44 -- 20 Haziran 2017; 22:26:27 >
  • Mevcutta yüklenenler için sıkıntı yok sanırım , ben exodus a tıkladım sorunsuz çalışıyor du ama hd link eskisi kadar yok , alternatif zen in adı değişmiş ama içerik sağlam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

apple tv lerin hepsinde eski modelde olsa kablosuz internete bağlanma özelliği var mıdır ?
  • Baslik epeydir unutulmuş... Bir soru ile canlandırmaya calisayim:)

Apple tv de popcorn time kullaniyorum. Opensubtitles da kayıtlı. Ayni filmin ya da dizinin altyazisi bazen cikiyor bazen de bulunamadi diyor. Örneğin diziyi açtım izledim yarisinda kapattım, tekrar acmak istedigimde altyazi bulunamadi diyor. Bu sorunu nasil cozebilirim?

• soar S kullanıcısına yanıt
    Bu bende de oluyor. Opensubtitles bir kaç ay önce sitesinde bazı çalışmalar yaptı, sonrasında zaman zaman söylediğinize benzer sorunlar oluşmaya başladı maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunebakan44 -- 17 Temmuz 2017; 16:18:50 >
  • bende bunu merak ediyordum, kodi'nin son durumu sonrasında popcorn'a bakıyorum
    Görüntüler çok güzel ama altyazı fal gibi bir var bir yok ne olduğu belli değil
  • Bunun suan icin bir çözümü yok sanırım:((

• Ben göremedim vardır ama Apple TV üzerinden müdahale zor gibi şansına , yoksa dün Fas'tan furious seyrettim görüntü altyazı süperdi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu infuseyi tam olarak nasıl kullanıyoruz acaba ?
  • arkadaşlar bende aldım aranızdayım artık
    yapacağım şeyler varmı ilk olarak yada tavsiye edebileceğiniz şeyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: karus99

Hocam bu infuseyi tam olarak nasıl kullanıyoruz acaba ?

Ağ üzerindeki filmlerin olduğu klasörü paylaşıma açıp oradan filmlere ulaşmasını sağlayabilirsiniz.
    QNAP vs gibi nas cihazları ile server kurup yol gösterebilirsiniz
    USB bağlanabilme özelliği olan router veya modem gibi cihazlara harici hdd bağlayarak yol gösterebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.