Şimdi Ara

Apple TV 4, Kodi, PopcornTime ve Diğer Herşey (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
738
Cevap
41
Favori
38.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: f.aktunc

quote:

Orijinalden alıntı: karus99

Hocam bu infuseyi tam olarak nasıl kullanıyoruz acaba ?

Ağ üzerindeki filmlerin olduğu klasörü paylaşıma açıp oradan filmlere ulaşmasını sağlayabilirsiniz.
    QNAP vs gibi nas cihazları ile server kurup yol gösterebilirsiniz
    USB bağlanabilme özelliği olan router veya modem gibi cihazlara harici hdd bağlayarak yol gösterebilirsiniz.

Hocam ağ üzerinden direk nasıl paylaşıyoruz acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: f.aktunc

quote:

Hocam bu infuseyi tam olarak nasıl kullanıyoruz acaba ?

Ağ üzerindeki filmlerin olduğu klasörü paylaşıma açıp oradan filmlere ulaşmasını sağlayabilirsiniz.
    QNAP vs gibi nas cihazları ile server kurup yol gösterebilirsiniz
    USB bağlanabilme özelliği olan router veya modem gibi cihazlara harici hdd bağlayarak yol gösterebilirsiniz.

Hocam ağ üzerinden direk nasıl paylaşıyoruz acaba ?

Filmlerin olduğu klasörü paylaşıma açmanız gerekiyor. Infuse programında o paylaşımın görünmesi gerekiyor.
  • Hocam bu popcorn time altyazılarda karakter sorununu çözdünüz mü siz

• Ben Plex ve Infuse kullanıyorum NAS cihazı ile birlikte. Bir dönem internetim yoktu evde o yüzden sadece Infuse kullanabildim.
  • karus99 K kullanıcısına yanıt
    settings>subtitles>encoding Türkçe olan karakter setlerinden birini seçin
  • Apple TV de popcorn time a güncelleme gelmiş. İpastore a da geldi mi acaba? İndiren oldu mu? Umarım Yeni güncelleme ile altyazı sıkıntısı ortadan kalkar.

• soar S kullanıcısına yanıt
    Ben kurdum da herhangi bir şey izlemedim henüz real-debrid kullanıyorum kodide popcorntime'a gerek kalmıyor ayrıca kodi bir oynatıcı olarak (video-ses) popcorntime uygulamasından daha iyi .
  • Kodi bende kullaniyordum ama tvaddons gittikten sonra randıman alamadim. Sizin kullandığınız ile ilgili kisa bir bilgi verebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soar -- 22 Temmuz 2017; 23:30:29 >
    Öncelikle popcorntime ile ilgili bilgilendireyim; altyazı aynen devam bir değişiklik yok, arayüzde bazı görsel değişiklikler var ve download özelliği eklenmiş.

Kodiye gelirsek; daha önce konudaki mesajlarımda belirtmiştim kodi fusiondan ibaret değil fusion kaynaklardan sadece biri, hatta bence overrated kaynaklardan biri (idi) , sadece fusiondan ibaret sanırsanız hem yazılımın tam potansiyelini kullanamazsınız hem de bir sıkıntı durumunda ortada kalırsınız, netekim fusion uçtu ama hemen hemen herşey yerli yerinde duruyor aslında sadece adres değişikliği oldu. Fusion gibi geniş kapsamlı tek kaynaktan birçok şeyi çözeyim diyorsan; Super Repo / Kodi Israel / Top Tutorials / Dimitrology ... netekim en sağlıklı yol bu değil bir eklentiyi en güncel en stabil haliyle ulaşmak istiyorsan varsa kendine has kaynağı oradan indireceksin hatta zaman zaman değişebilir takip edeceksin.. Konvasiyonel kaynaklar hiçbir zaman kesin çözüm değil.

Sorunuz daha ziyade dizi ve filmlerle ilgili olduğunu düşünerek o yönde cevap vereceğim ; Şu aralar "bence" en iyi eklentiler sırasıyla : Project M / More Power / 1080p Movies / Elysium / Covenant / Exodus / Salts / Poseidon ... Evet Exodus çalışıyor hala hem de yağ gibi sadece adresi değişti muhtemelen güncel halini kullanmadığınız için sıkıntı yaşıyorsunuzdur , yalnız şöyle bir durum var ; şu an gayet iyi çalışıyor ancak güncellenmeyecek sanırım artık yerini official (resmi) bir Exodus fork'u (türevi,benzeri) olan Covenant'a bıraktı fusion'un geliştiricilerinden biri bu eklentiyi yapıyor güncellenecek ve desteklenecek.

Super Repo :http://srp.nu/ (kaynakadres)

Kodi Israel :http://kdil.co/repo/

Top Tutorials :http://toptutorialsrepo.co.uk/kodi/

Dimitrology :http://dimitrology.com/repo/

Ares Project :http://aw.ares-project.com/

Project M : Merlin Repository (engüncelrepoları)

More Power : Super Repo

1080p Movies : Dandymedia Repo

Elysium : Elysium Repository

Covenant : Collosus Repo/Merlin repo

Exodus : Cypher's Locker / Agent 47 repo

SALTS : Cypher's locker

Poseidon : Poseidon repo

Bir de en temel konu "urlresolver" temel sorun yaşama sebebi (bütün eklentilerde) yukardaki kaynak ve repoları eklediğinde otomatik çözülecek zaten.

Eğer Real-Dedrid'i sorduysan o bambaşka bir konu kodi için bir tamamlayıcı kullanıcı deneyimini bir kademe yukarı taşıyan bir servis , kodi özelinde daha kaliteli linklere ulaşmanı sağlıyor ;sadece kodiden ibaret değil tabii ama kodi için en iyi debrid servis bu , kodi haricinde torrent ve indirme sitelerinde (turbobit benzeri..) yarattığı kolaylıklar olan tek bir premium hesapla (ucuz) birçok premium servise aynı anda sahip olmanı sağlayan bir servis kısaca.Tavsiye ederim.

Bu kadar şimdilik yeter herhalde :) bir sıkıntı olursa buralardayız o kadar çok şey varki kişinin kendisinin çaba göstermesi lazım kodi netflix gibi yatılan yerden kullanılmıyor daha doğrusu ne kadar üerine düşersen o kadar güzelleşiyor diyelim.

Daha önce vermiştim ama şunu da takip edin :
    kodiapps.com
    Kodi Streaming Companion
    https://kodiapps.com/index

Düzeltme : 1- More Power'ı değil "Wolfpack" eklentisini indir more power'ın daha güncel hali eklentinin içinde bir bölüm olarak mevcut, tekil hali düzgün çalışmıyor.
    2- 1080p Movies de bozmuş kendini biraz , gel-gitleri olan bir eklenti zaten normaldir bir kenarda dursun arada bir bakarsın çalıştığında güzel çalışır... :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tekin G. -- 23 Temmuz 2017; 12:27:49 >
  • Tekin G. kullanıcısına yanıt
    İzninizle, uygun bir zamanda, bu yazının bazı kısımlarını başlığın açılış bölümüne ekleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunebakan44 -- 23 Temmuz 2017; 15:2:22 >
    Hocam ayrıntılı bilgilendirme icin tesekkur ederim. Düşündüğünüz gibi daha çok dizi film izleme ile ilgileniyorum. Project M i kurdum filmlerdeki link sayisi exodus a gore az ve linklerin bircogu da açmıyor. Ama en azindan isimi gördü, cok tesekkur ederim. Aresi de kurmayı denedim ama hata veriyor, bir şeyleri yanlis yaptim heralde. Bizim ufakliktan dolayi da fazla zaman bulamıyorum apple tv nin basina gecmek için:)

merlin'in içinde covenant var mi? Siz onu hangi repo ile kullanıyorsunuz? En kolay kurulum nasil olur?

Edit: hocam covenant ı colossus üzerinden kurdum. Gerçekten exodus tan farkı yok gibi. Tekrar teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soar -- 23 Temmuz 2017; 17:17:26 >
  • Gunebakan44 kullanıcısına yanıt
    Elbette hocam ekleyebilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Merlin repoda covenantın güncel sürümü var evet reponun da güncel sürümünün olup olmadığına dikkat etmek lazım :) repoyu doğru kaynaktan indirmek de önem arzediyor.

Projeci M'de bir filmi açmak istediğinizde size link 1 ve link 2 olarak iki seçenek sunar genel olarak bazı durumlarda 4'e kadar çıkabilir çoğunlukla link 1 en iyi seçenektir link 1'i seçtiğinizde exodus gibi kaynak taramaya başlar dialog ekranında tarama ilk başladığı anda remaining providers kısmına dikkat ederseniz 50 küsür bir sayı görürsünüz bu taradığı toplam kaynak sayısı exodus ile aşağı yukarı aynıdır 20 saniye tarama yapar ilk ve en kaliteli seçeneği otomatik oynatır yani exodus'un ayarlardan scraper time-out 20 saniye ve autoplay'e ayarlamışı gibi çalışır yani otomatik açtığı için link sayısını nasıl az buldunuz göremiyorsunuz ki bulunan linkleri öyle bir ayarda yok yani :)
    bulduğu linkleri karşımıza sıralamadığı için net karşılaştırmamız mümkün değil ama aşağı yukarı aynıdır muhtemelen kaynak sayısı da benzer çünkü. Ben açmadığı herhangi bir filme şahit olmadım şahsen ama şu her zaman mümkün performansının bana daha iyi gelmesinin neden real-debrid kullanıyor olmam olabilir bazı eklentilerin free performansı iyidir bazılarının realdebrid hepsini dener sıralamayı kendinize göre yaparsınız.

Ekleme : Pardon Ares konusunu atlamışım ; Ares'in yeni kaynak adresini verdim eskisi : aslında ikisi de çalışıyor, tam olarak hangi aşamada hata aldınız ve hata nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tekin G. -- 23 Temmuz 2017; 23:31:1 >
  • Merhaba , rahmetli eniştemde varmış bazı elektronik cihazları vermişti bana içinde apple tv modeli A1427 var tv ye bağladım ve g1 güncelleme vardı güncelleme yaptım , bu konuda acemiyim, uygulamalara baktım ücretsiz az uygulama var benim genellikle istediğim yabancı tv kanallarını izlemek ve ıptv gibi bu ücretsiz olarak mümkünmü uygulamalar baktığımda bir kaç çin ve kore sanırım kanalları var ücretsiz çoğunlukla ücretli kanallar, ücretsiz uygulama eklenebiliyor mu başka ? ücretsiz yabancı kanalları izleyebilirmiym ?
  • Breaking News:) tvaddons geri döndü diyorlar adres .ag değil .co olmuş. Kodi üzerine, sosyal medyada takip ettiğim aklı başında birkaç insan var; üstüne hemen atlamadan bekleme taraftarı ama yine de haber vereyim dedim çok seviyorsunuz ya fusion'ı :) use at your own risk!! @Gunebakan44 @soar

Hocam benimki sevmekten çok bilgisizlikten. Daha kodi ile yeni tanıştık. İlk öğrendiğim eklenti Tvaddons oldu, buna benzer başka eklenti olduğunu bilmiyordum. Sayenizde Covenant a alıştıktan sonra tvaddons a gerek kalmadı:) yine de bilgilendirme İçin teşekkür ederim. Covenanta bir şey olursa TVaddonsa geri döneriz:))

Hala çok fazla zaman ayıramıyorum kurcalamak için. Ama bahsettiğiniz gibi Kodi gerçekten deniz derya görünüyor. Zamanla daha da çözerim umarım...

• apple tv 3, nesil kullanıyorum ve itunes store girmek istediğimde bana mail adresi ve şifre soruyor müşteri himzeterinde kimlik oluşturmek için mail adresimi vermiştim ve apple sayfasına girdim mail ve şifre ile girebiliyorm apple internet sayfasına ve oradan kumanda da almıştım fakat apple tv de itunes store bölümüne girmek istediğimde mail adresini ve şifreyi girdikten sonra İngilizce olarak şu uyarıyı veriyor

no itunes store account before using apple ıd on your tv you must first login into an ios device mac or pc to an itunes store sanırım benim bir ios cihazdan mı giriş yapmamı isteniyor anlamadım ? ben apple tv de ücretsiz uygulamalar ve ıptv yabancı kanallar izlemek istiyorum mümkün mü ve bu kimlik olayı nasıl olacak ?
  • simsek59 kullanıcısına yanıt
    Pc den de girebilirsin demiş , istersen pc'ne yoksa eğer iTunes yükle ve oradan iTunes Store 'a gir hatta ücretsiz bir uygulama falan indirmeye çalış ilk iPhone'umda bana da buna benzer birşey olmuştu yanlış hatırlamıyorsam.

• arkadaslar. apple tv ye kodi 17.3 versiyonu yukledim ancak su an video izlerken sadece star ve pause yapabiliyorum. onceki versiyondaki altyazi ayarlari kismi ve diger her ayar Yok oldu. kurcaladim bi turlu acamadim. sizin bilginiz varmi nasil geri getirebileceğim konusunda?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • haydar. kullanıcısına yanıt
    Touchpade basılı tut

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.