Şimdi Ara

Apple TV 4, Kodi, PopcornTime ve Diğer Herşey (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
738
Cevap
41
Favori
38.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mixenon

Arkadaşlar Apple Tv ye harici disk bağladığımızda 1080p mkv filmleri izleyebiliyormuyuz?

Apple TV'ye harici disk bağlayamıyorsun. Ancak ağ üzerindeki paylaşımlarla infuse plex kodi gibi programlarla filmleri izleyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tekin G.

Birader senin cihaz 3. jenerasyon konu 4 konusu ilk mesaj senin bir işine yaramaz

evet konu 4 için ama 3 içinde forumda bir konu var onda da sadece 1 mesaj var , bakalım oradan devam edelim
  • Aralarda vardır belki ama yine de beleşçilik yapıp yinede sorayım :)

Apple TV dts passtrought yapıyor mu?

Veya şöyle sorayım. 5.1 sesi Apple TV den sinema sistemine nasıl kayıpsız aktarabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReJim -- 17 Ağustos 2017; 22:2:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ReJim kullanıcısına yanıt
    ben infuse pro ile dts - dolby digital sesleri aktarabiliyorum.
  • arkadaşlar bu ipastore hiç bir şekilde uygulama indirmiyor. Ortada dönüp duruyor. Son 5 aydır böyle mevcut uygulamalarda açılmaz oldu.sorun bildirim açtığımda çözülmedi. Yenileme linkinden cihazın bilgileri girdiğimde cihaz kayıtlı değil dedi.Yani anlıyacğınız ipastore bezdirdi beni.Eylül ayında yüklenen kodi ve pop cornu güncellemeyi bırak mevcut çalışan halleride çalışmaz oldu.Eski maillerden tekrar kurdum gelen dosyaları ama nafile. Başına böyle bir sorun gelen varmı. Çözüm önerebilecek? adamların twiterından da yazdım ama yine ortada çözüm yok.
  • Merhaba Arkadaşlar ;

Öncelikle burada eğer ki JB li Apple tv dene bahsediliyorsa kusura bakmayın yanlış yere yazıyorumdur. Anlayışınızı rica ediyorum.

Benim şöyle bir sıkıntım var çözüm bulmaya çalışıyorum.

Apple tv ye Plex adlı uygulamayı kurdum. bütün ayarlamaları yaptım ve WD My Cloud EX4 MKV uzantılı filmlerimin olduğu kütüphaneye bağladım ( plex dilinde kütüphane deniyor )
    Sıkıntı şu ki ; Apple tv bütün klasörleri afişleri 1080 veya 720p olup olmadığını filmle ilgili bütün bilgileri ekrana getiriyor ancak oynat dediğimde uzun bir süre başlatacakmış gibi ekranda bi simge dönüp duruyor sonra yeniden filmin klasörüne dönüyor.

Apple de mkv uzantılı film oynatmayı çözebilen var mı veya çözümü var mı ? JB yapmadan tabii
  • 4 gün önce 1 yılım dolduğu için iPastore'da aboneliğimi yeniledim. Böyle olunca bazı programları yeniden elden geçirmiş oldum. Önceki gibi hem kodi 17.0, hem de 17.3 yükledim. 17.0'ı klasik olarak bıraktım, ona elsyum, covenant vb. yükledim. Hepsi bir arada olarak ise Maveric yüklü. Maveric'i öneririm, oldukça başarılı. 17.3 e ise geçen sefer olduğu gibi build yükledim. 3-4 tane denedim ama sonunda SpinTV Fury'de karar kıldım. Bunu şiddetle öneririm, oldukça iyi.
    PopcornTime'a güncelleme geldiği halde henüz iPastore'da yok. Güncellenmiş halini PC'ye kurdum. Müthiş olmuş bence. Artık Kodi'de olduğu gibi altyazıları seçenekler arasından siz seçebiliyorsunuz. Hiçbir eksiği kalmamış anlayacağınız. Dilerim kısa zamanda AppleTV'ye de gelir.
    Son olarak AppleTV'ye gelen son güncellemeleri hala yapmadım. Belki uzun zamandır beklenen JB gelirse AppleTV de nemalanır diye umuyorum. Züğürt tesellisi işte.
    Kodi ile ilgili en güncel eklenti ve buildleri, nasıl kurulacağını şurdan takip edebilirsiniz: https://kodiapps.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunebakan44 -- 7 Eylül 2017; 10:36:17 >
  • fanatikforumcu F kullanıcısına yanıt
    Merhaba PLEX i bilmiyorum. Hiç kullanmadım.

Infuse yi öneririm. Yaklaşık 1 Yıl kullandım 4. Versiyon ATV ile. Uzaktan bağlı zyxel nas326 ile hiçbir sorun yaşamadım.

Ne mkv, ne bluray iso ne full bluray folder ne de diğer bilinen video tipleri ile. Ses geçişi vb de sorunsuzdu avr ye...

https://firecore.com/

4K HDR li 5. Versiyonu 5 Gözle bekliyorum:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocean72 -- 7 Eylül 2017; 11:21:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocean72

Infuse yi öneririm. Yaklaşık 1 Yıl kullandım 4. Versiyon ATV ile. Uzaktan bağlı zyxel nas326 ile hiçbir sorun yaşamadım.

Ne mkv, ne bluray iso ne full bluray folder ne de diğer bilinen video tipleri ile. Ses geçişi vb de sorunsuzdu avr ye...

kablosuz performansı iyi değil yalnız, 5ghz bandı ile bluray izleyemiyorum, ancak 100 mbit Ethernet ile sorunsuz izleniyor. wifi hızı cok daha fazlayken nasıl izlenemiyor bluray anlamıyorum, 720p ve 1080p normal filmlerde sıkıntı yok ( remuxlar dahil)
  • hozes H kullanıcısına yanıt
    Merhaba lar..

AVR konusunda çok yardim almıştım sizden. Onkyo TX-NR555 & magnat set ile mutlu mesut gidiyorum.

Bende hiçbir koşulda sorun yoktu. (Geçen pazar sattım Atv4 ü.)

Her iki bağlantı yolu ile de yukarıda yazdığım tüm işleri hiç sorun yaşamadan yaptım.

Superonline 100 Mbit fiber. Huawei HG255s modem. 12 TB Zyxel Nas326

Full bluray iso, Full bluray folder, bluray remux ve 3D leri dahil vs...

24 fps ayar eksikliği var ATV 4 te biliyoruz.

Ben ATV 4 ve infuse ile çok çok memnundum ki ATV 5 i ilk alacaklardan olacağım. Gigabit ethernet de gelecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: hozes

quote:

Orijinalden alıntı: ocean72

kablosuz performansı iyi değil yalnız, 5ghz bandı ile bluray izleyemiyorum, ancak 100 mbit Ethernet ile sorunsuz izleniyor. wifi hızı cok daha fazlayken nasıl izlenemiyor bluray anlamıyorum, 720p ve 1080p normal filmlerde sıkıntı yok ( remuxlar dahil)

Modem yada router'ın konumuna ve performansına dikkat edin. Ben Linksys ea6900 kullanıyorum hiçbir problem yaşamadım. Kablolu bağlantı gigabit olmadığı için sorun yaşamanız daha muhtemel..
  • ocean72 kullanıcısına yanıt
    Merhaba ;

Bu akşam deneyeceğim. yazarım buraya sonuçları
  • Tekrar Merhaba ;

Dün akşam denedim ve paralı versiyona yıllık 22 tl vermeyi göze alarak 1 aylık ücretsiz deneme aboneliği başlattım.

Doğrusu 2-3 MKV uzantılı filmi açmayı denedim ve sorunsuz bi şekilde çalıştı.

Bunun yanı sıra filmin afişi konusu oyuncuları türü vs gibi istediğim özelliklerde var.

Infuse şimdilik kodi - plex vs gibi programlara göre daha düzgün çalışıyor görünüyor.

Bazı eksiklikleri var ancak ört dörtlük olan hiç bişey de yok zaten :)
  • Yaw anasını sattımını popcorn programına kaç sene geçti bi Altyazı seçme olayını getirmediler

Dün karayip korsanlarını açayım dedim altyazı oturmuyor arkadaş canım çıktı

Kodi ile açtım şak diye oturdu.

Salakmı bunlar farkında değillermi

• OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Güncelleme ile altyazı seçmeyi getirdiler Olgun. Tıpkı kodideki gibi seçtiğin dildeki tüm altyazıları listeliyor ve sen istediğini seçiyorsun. ipasatore güncellenen versiyonu eklediğinde bu iş tamamiyle hallolacak.
    Blurayi çıkan filmler için önce PopcornTime'a bakıyorum. Görüntü kalitesi muhteşem çünkü. Altyazı vb. de sıkıntı varsa o zaman kodiye dönüyorum. Güncelleme eklendiğinde şüphesiz ilk tercihim olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunebakan44 -- 13 Eylül 2017; 9:48:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gunebakan44

Güncelleme ile altyazı seçmeyi getirdiler Olgun. Tıpkı kodideki gibi seçtiğin dildeki tüm altyazıları listeliyor ve sen istediğini seçiyorsun. ipasatore güncellenen versiyonu eklediğinde bu iş tamamiyle hallolacak.
    Blurayi çıkan filmler için önce PopcornTime'a bakıyorum. Görüntü kalitesi muhteşem çünkü. Altyazı vb. de sıkıntı varsa o zaman kodiye dönüyorum. Güncelleme eklendiğinde şüphesiz ilk tercihim olacak.

Harbimi süper haber ya saolasın

Bu arada ipastore içine bakmıştım 3.1 yazıyordu en son bendeki sürümde aynıydı. Eski sürüm demekki.

İpastore güncellenen versionu nasıl ekliyoz cihaza

• OlguErhan kullanıcısına yanıt
    iPastore uygulamasındaki güncellenmiş versiyona tıklıyorsun, yeni versiyon bir kaç dakika içinde emailine geliyor, ifunbox ile appletv'ye atıyorsun. Bunu sen biliyorsundur ama bilmeyenler ve soracak olanlar için yazmış olayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gunebakan44

iPastore uygulamasındaki güncellenmiş versiyona tıklıyorsun, yeni versiyon bir kaç dakika içinde emailine geliyor, ifunbox ile appletv'ye atıyorsun. Bunu sen biliyorsundur ama bilmeyenler ve soracak olanlar için yazmış olayım.

Teşekkürler

Bunu 1. Msja ekleyelim aslında

• Gunebakan44 kullanıcısına yanıt
    Pc versiyonu ile apple tv versiyonu aynı değil pc versiyonunda altyazı seçme uzun zamandır vardı belki de en başından beri, ben biraz geç tanıştığım için orasını bilemiyorum hatta dublaj seçebildiğin bir versiyonda var. pc de tek bir popcorntime yok ilk ve orijinal olan patla(tıl)dıktan sonra birkaç farklı popcorntime çıktı piyasaya Apple TV de kullandığımız bunlardan birinin uyarlaması kısıtlı bir uyarlaması tabii. Neyse sadede gelelim ben de son sürüm var 3.1.3 altyazı konusunda bir değişiklik yok maalesef ve büyük ihtimalle 3.1.3 son sürüm olacak geliştiriciler devam etmeyeceklerini açıkladılar eğer başkası geliştirmeye devam etmezse bu son güncelleme olacak.
    +
    Aynı ripleri hatta daha kalitelilerini kodi eklentilerinde de bulabilirsiniz, kodi (apple tv) uygulaması ,popcorntime (apple tv) uygulamasından video-ses oynatıcı olarak daha başarılı olduğu için daha da iyi sonuç alabilirsiniz hatta.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekin G. kullanıcısına yanıt
    Öncelikle bilgi için teşekkürler. Bide şu anda olan yanılmıyorsam 3.1.2. Sizdeki 3.1.3 de yoksa umut yok demektir. Benim PC'ye kurduğum yine yanılmıyorsam 3.1.3 çünkü ve onda altyazı seçme seçeneği var.
    Doğrusu ben Popcorntime daki görüntü kalitesini kodide hiçbir şekilde bulamadım. Eskiden Icefilms vardı, onun HD bölümü çok kaliteliydi ama artık kaynakları açılmıyor. Bende şu anda kodi 17.3 de Spinz TV building var, 17 de ise covenant vb eklentiler kurulu. ikisinde de Popcorndeki görüntü kalitesinde film izleyemedim. Hele Popcorndaki 1080P filmler görsel olarak çok iyi. Torrentden indirdiği için hiç takılmadan izliyorsunuz, kodide kalite arttıkça takılmalar da olabiliyor. Siz kodide nerden izliyorsunuz acaba?
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.