Şimdi Ara

Apple TV 4, Kodi, PopcornTime ve Diğer Herşey (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
738
Cevap
41
Favori
38.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bşr hata kodu vardı ama pc yi kapatıp açtım düzeldi şimdilik. yükeldim tekrardan. ama yeni versiyonu deneyimleyi çok isterim mac kullanıcısı varsa aramızda deneyerek 4.2 deneyimlerini paylaşabilirse buradan merak içersindeyiz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım 1 hafta içinde 10.X için JB ve NitoTV yayınlanacak. O zaman anlarız ne olduğunu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunebakan44 -- 26 Ocak 2018; 9:25:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gunebakan44

Sanırım 1 hafta içinde 10.X için JB ve NitoTV yayınlanacak. O zaman anlarız ne olduğunu?

10.X JB + NitoTV ile App Store'u kandırıp Netflix yüklenebilir mi?
  • Yayınlama sonrası bunu ele alacağım diye yazdı geliştirici. Amazon Prime, Kodi vb uygulamaları NitoTV'nin içine koyduğunu söylüyor, sanırım Netflix için de benze bir şey olabilir.
    quote:

im aware that @netflix threw tvOS 10 users under the bus and plan to address the issue after release.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunebakan44 -- 26 Ocak 2018; 9:42:10 >
  • Apple tv 4 de ip tv player olarak gse ip tv için 20 tl ücret yıllıkmı süresizmi?Kullanan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.
  • cimbom38 kullanıcısına yanıt
    Süresiz. Aldıktan sonra sizindir.
  • quote:

Süresiz. Aldıktan sonra sizindir.

Teşekkür ederim.
  • Selamlar kodi üzerinden önereceğiniz Yen'i eklentiler var mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, kodi ve popcorn time için ipastore'daki 15 dolarlık paketin bir problemi var mı? Aldıktan sonra 1 sene rahatça kullanabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Sky -- 29 Ocak 2018; 14:35:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iron Sky kullanıcısına yanıt
    Ben ilk 1 yıl hiç sprunsuz kullandım, ağustosta tekrar aldım ve şu ana kadar yine sorunsuz kullanıyorum. Bazen sıkıntı yaşayan arkadaşlar oldu ama benim bildiğim problemleri hızla halledildi. Bu tür servislerde sorunlara yaklaşım önemli ve benim gördüğüm iPastore en güvenilirlerden biri.
  • quote:

Ben ilk 1 yıl hiç sprunsuz kullandım, ağustosta tekrar aldım ve şu ana kadar yine sorunsuz kullanıyorum. Bazen sıkıntı yaşayan arkadaşlar oldu ama benim bildiğim problemleri hızla halledildi. Bu tür servislerde sorunlara yaklaşım önemli ve benim gördüğüm iPastore en güvenilirlerden biri.

Hocam VavooTV yükleme imkanımız var mı ATV 4 cihazına?

Bunun dışında Kodi iPastore ile yüklenecek, PuhuTV, BluTv zaten App Store'da var.

Kodi eklenti yükleme nasıl oluyor? TurkVod, Sport Devil kullanıyorum şuan. USB girişi yok eklenti nasıl yüklenir?

Teşekkürler.
  • Bende 2 tane farklı versiyon kodi var; birine eklentileri, diğerine de build kurdum. Eklentilerde Elsiyum, Maverick, UKTurk vb. var. Build olarak ise Sub Zero kurdum. Eklenti ve build çeşitlerini, bunları nasıl kuracağınızı aşağıdaki linkte bulabilirsiniz:
  • Bu arada bir bilgi vereyim: NitoTV yayınlamasına da çok az kaldı. NitoTV geliştiricisi Kevin Bradley, Mac ile kurulacak bir uygulama yaptığını, Apple TV'ye yüklemenin çok daha kolay olacağını, program tıklandığında Apple TV modelinin seçileceği bir ekranın çıkacağını, burdan model seçilerek yüklemenin yapılacağını yazdı. 10.2.2 için Goblin JB'yi de yayınlayacak. 11.1 için de işlerin biraz komplike olduğunu, 10.X NitoTV sonrası bununla ilgileneceğini ama daha stabil olacağını yazdı. 11.1'de olanlar orada kalsınlar diyor.

Ben 11.1'den 10.2.2 ye geçtim. Bunu yapacaklar şunu bilsinler ki Netflix 10.2.2 ile çalışmıyor. Uygulama TVOs 11 istiyor. Airplay bir çözüm yolu. JB tatmin etmezse yükselteceğim mecburen.
  • Gunebakan44 kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam apple 4k tv de nito tv ye dahil mi acaba?

• quote:

Bu arada bir bilgi vereyim: NitoTV yayınlamasına da çok az kaldı. NitoTV geliştiricisi Kevin Bradley, Mac ile kurulacak bir uygulama yaptığını, Apple TV'ye yüklemenin çok daha kolay olacağını, program tıklandığında Apple TV modelinin seçileceği bir ekranın çıkacağını, burdan model seçilerek yüklemenin yapılacağını yazdı. 10.2.2 için Goblin JB'yi de yayınlayacak. 11.1 için de işlerin biraz komplike olduğunu, 10.X NitoTV sonrası bununla ilgileneceğini ama daha stabil olacağını yazdı. 11.1'de olanlar orada kalsınlar diyor.

Ben 11.1'den 10.2.2 ye geçtim. Bunu yapacaklar şunu bilsinler ki Netflix 10.2.2 ile çalışmıyor. Uygulama TVOs 11 istiyor. Airplay bir çözüm yolu. JB tatmin etmezse yükselteceğim mecburen.

Mac Mini'ye Netflix, Kodi, VavooTV kursak daha iyiymiş desenize.
  • badboy-s B kullanıcısına yanıt
    Maalesef değil. Kevin Bradley kesinlikle 4k almayın diyor. USB girişi olmadığı için üzerinde işlem yapılamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunebakan44 -- 30 Ocak 2018; 22:42:40 >
  • Aslında Apple TV yanında benim PC de TV'ye bağlı ve netflix, popcorntime, kodi yüklü.
    Cevabınız için teşekkür ederim umarım 4k içinde bir gelişme olur. Ayrıca bir jailbreak haberi dolaşıyordu aralığın sonu gibi o sizce nasıldı? Yapılabilir mi?

• badboy-s B kullanıcısına yanıt
    LiberTV o dediğiniz ama NitoTV siz bir jb hiç bir işe yaramaz. NitoTV, iPhone daki cydianın appletv deki eşdeğeridir. Uygulamalar ordan yükleniyor.

Evet liber tv. Anlıyorum teşekkür ederim...

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.