Şimdi Ara

Apple TV 4, Kodi, PopcornTime ve Diğer Herşey (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
738
Cevap
41
Favori
38.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Konunun 1.sayfasına ulaşamadığım için orada anlatılanları ve paylaşılanları göremiyorum.
    Apple Tv 4. nesil için bu konu ve youtube de anlatıldığı şekilde Kodi yi yükleyebiliyor muyuz hala ?

Ben Kodiyi daha çok ( genellikle ) WD Nas'ta yer alan film arşivim için yüklemek / kullanmak istiyorum.
  • arkadaşlar müjdemi isterim Popcorn Time WE ARE BACK dedi ve geliştirici uygulamanın yeni sürümünü bir kaç gün yayımladı

apple tv ve iphone için yayınlanan 3.2.1 sürümü güzel yenilikler getirmişe benziyor buyrun buradan indirebilirsiniz. kendim kurduktan sonra değişiklikler ile ilgili deneyimlerimi paylaşacağım

https://github.com/PopcornTimeTV/PopcornTimeTV/releases/download/3.2.1/PopcornTimetvOS.ipa
    Apple TV 4, Kodi, PopcornTime ve Diğer Herşey

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fanatikforumcu

Merhaba Arkadaşlar ;

Konunun 1.sayfasına ulaşamadığım için orada anlatılanları ve paylaşılanları göremiyorum.
    Apple Tv 4. nesil için bu konu ve youtube de anlatıldığı şekilde Kodi yi yükleyebiliyor muyuz hala ?

Ben Kodiyi daha çok ( genellikle ) WD Nas'ta yer alan film arşivim için yüklemek / kullanmak istiyorum.

Kodi'yi apple tv ye yükledim ancak WD Nas'a bağlayıp filmleri maalesef seyredemiyorum.
  • mericguner M kullanıcısına yanıt
    Hariçten torrent oynatabilmek haricinde herhangi bir yenilik yok önemli bir yenilik tabii ki ama denemediğim için yorumlayamayacağım.Onun haricinde günahıyla sevabıyla bir farkı yok önceki sürümden.
  • Tekin G. kullanıcısına yanıt
    Hocam hala altyazidaki sıkıntılar devam ediyor mu? Bazen açıp bazen açmaması gibi... Ayrıca kodideki gibi farklı altyazı deneme imkanı sunmuşlar mi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • soar S kullanıcısına yanıt
    Altyazı konusunda herhangi bir gelişme yok önceki sürüm ile aynı.
  • TvOS 9.X-10.2.2 için NitoTV JB geldi:

https://nito.tv/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gunebakan44

TvOS 9.X-10.2.2 için NitoTV JB geldi:

Bİlgi için teşekkürler. İmzalar kapanmadan acilen 10.2.2. e dönme zamanı :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burası tam yeri midir bilmiyorum ama sormak istedim. 10.2.2 Apple TV 4 e nito tv yükledim. Ama ilk kez Apple TV ye jailbreak yaptığımdan tam olarak neler yapılabiliyor en olamadım.

Önemli konulardan birisi localiapstore gibi biri bir tweak var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: ReJim

quote:

Orijinalden alıntı: Gunebakan44

TvOS 9.X-10.2.2 için NitoTV JB geldi:

Bİlgi için teşekkürler. İmzalar kapanmadan acilen 10.2.2. e dönme zamanı :D

Nasıl dönülüyor hayrına bir link varsa rica etsem hocam

• teyzen nevfik T kullanıcısına yanıt
    Şu adresten 10.2.2 yi indirin
    http://appldnld.apple.com/tvos10.2.2/091-23452-20170720-5D53229C-6A56-11E7-8577-8B2C4A4DD6D5/AppleTV5,3_10.2.2_14W756_Restore.ipsw

iTunes kurulu değilse kurun

USB-C kablo yoksa edinin ve bilgisayarı appletv'ye bağlayın..

Yukarıdan appletv ikonunu seçin ve "Appletvyi geri yükleyin" yazan tuşu tıklarken aynı zamanda shift tuşuna basın ve indirdiğiniz 10.2.2 ipsw dosyasını gösterin..
    Bir kaç dakika sonra işlem tamamdır..
    Ardından cydia impactor ile greengoblin1.1.ipa yüklenecek ve appletvden greengoblin çalıştırılarak jailbreak yapılacak..

Tüm sorumluluk yapacak kişilerindir..
  • teyzen nevfik T kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım olabilecek en ayrıntılı şekilde yazmış. Ellerine sağlık

• quote:

Orijinalden alıntı: dec_chaos

http://appldnld.apple.com/tvos10.2.2/091-23452-20170720-5D53229C-6A56-11E7-8577-8B2C4A4DD6D5/AppleTV5,3_10.2.2_14W756_Restore.ipsw

Yukarıdan appletv ikonunu seçin ve "Appletvyi geri yükleyin" yazan tuşu tıklarken aynı zamanda shift tuşuna basın ve indirdiğiniz 10.2.2 ipsw dosyasını gösterin..
    Ardından cydia impactor ile greengoblin1.1.ipa yüklenecek ve appletvden greengoblin çalıştırılarak jailbreak yapılacak..

Teşekkürler hocam ben şu anda son sürümdeyim ama sürüm numarası ezberimde yok.bu dediklerinizi uygulamama bir engel olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: teyzen nevfik

quote:

Orijinalden alıntı: dec_chaos

Teşekkürler hocam ben şu anda son sürümdeyim ama sürüm numarası ezberimde yok.bu dediklerinizi uygulamama bir engel olur mu?

Hala imzalar açıkken yapabilirsiniz.
    Apple kapattığı an biter..
  • ReJim kullanıcısına yanıt
    Nito.tv içinden istediğiniz uygulamayı kurup kullanabilirsiniz..
    KODİ
    PLEX
    MAME
    SAFARİ
    ve bir çok program..
    Popcortime nito reposunda yok..

Yanlış hatırlamıyorsan bir arkadaş 10.2.2 netflix yok yazmıştı ben kullanıyorum.

• fanatikforumcu F kullanıcısına yanıt
    Tablet sürümünü seçerseniz 1. sayfa açılabiliyor..

• dec_chaos D kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

• dec_chaos D kullanıcısına yanıt
    Önceden 10.2.2 de iken netflix yüklemişseniz sorun yok ama 11.1 den 10.2.2 ye dönmüşseniz Netflix yüklenemiyor maalesef. Twitterda bu konudan yakınan dünya kadar mesaj var. Sıkıntı Netflix kaynaklı. Kevin Bradley, bu konu yapılacaklar lisesinde ama öncelikli değil diye yazmış. Sanırım öncelik 11.1 desteğine verilecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunebakan44 -- 11 Şubat 2018; 22:11:45 >
  • 11.1 den 10.2.2 downgrade yaparak Impactor hata vermesine rağmen NitoTV'yi kurabildim. Uygulamalar da kuruluyor sorunsuz.

Ama Netflix 11 ve üzeri sürüm istediği için kurulmuyor. Netflix'i yoğun kullandığım için benim için büyük problem.

Netflix için 11.1 e döneyim dedim. Ama dönemiyorum şu an sadece11.2.5 açıkmış.

Nito da hali hazırdaki uygulamalardan fraklı uygulamalar eklenir mi?
    Netflix gelir mi?

Upgrade etmekle etmemek arasında kararsızım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi westergate -- 12 Şubat 2018; 0:56:27 >
  • Biraz bekleyin. Netflix mevzusu yoğun tartışılıyor şu anda. Bu konuyu çözecekler gibi. NitoTV de repo ekleme de var. Tam cydia muadili olmuş yani. Gelişme potansiyeli çok yüksek. 1-2 hafta bekleyip, görmek lazım. Shsh2 kaydı almış mıydınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.