Şimdi Ara

Apple TV 4, Kodi, PopcornTime ve Diğer Herşey (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
738
Cevap
41
Favori
38.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dalgınlığıma geldi almadım.
    O yüzden Netflix için jailbreakten vazgeçmem gerekecek.
    Repo olayın biraz araştırayım. Cydia daki mantıkla aynı o zaman.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dec_chaos D kullanıcısına yanıt
    Elinize sağlık. Bir iki uyarı da benden: Downgrade sonrası önceki tüm ayarlar ve uygulamalar siliniyor, yeniden yüklemek lazım (kodi vb). Ayrıca Netflix ve Hulu gibi uygulamalar TvOS 11 ve üstü istiyor, 10.2.2 ye düşürünce bunları şimdilik yükleyemiyoruz. Ben Netflixe şikayet yazdım, Twitterda da bu konu yoğun ele alınıyor. Şöyle ya da böyle çözülecektir diye umuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: friendlyboy

Ben biraz zaman vereceğim. Netflix olayı çözülürse, 7 günde bir JB yenileme işini halledebilirlerse kalırım. Hele bir de geliştiricilerin ilgisini çekip, uyumlu içerikli repolar gelirse tadından yenmez. Bunlar olmazsa aldığım shsh2 kaydı ile 11.1 e dönmeye çalışacağım artık.
  • Nito.tv ile ilgili bir kaç not:
    Henüz çok sınırlı uygulama var.
    KODI sorunsuz..
    MAME kuramadım. Hata mesajı veriyor kurulum esnasında..
    Anladığım kadarıyla Nito.tv kurmak için Mac bilgisayar lazım.. Wİndows uygulaması henüz yok..

Çok yeni bir uygulama ancak yapan arkadaş tecrübeli. Apple TV 2 için aynı uygulama yıllar önce yayımlanmış.

Ben olsam netflix için acele etmezdim.

Downgrade öncesi SHSH2 kaydı almalarında fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gunebakan44

Önceden 10.2.2 de iken netflix yüklemişseniz sorun yok ama 11.1 den 10.2.2 ye dönmüşseniz Netflix yüklenemiyor maalesef. Twitterda bu konudan yakınan dünya kadar mesaj var. Sıkıntı Netflix kaynaklı. Kevin Bradley, bu konu yapılacaklar lisesinde ama öncelikli değil diye yazmış. Sanırım öncelik 11.1 desteğine verilecek.

Tam hatırlamıyorum ama 11.2 den dönmüş olabilirim.
    Netflix'i de mecburen bu işlem sonrası kurdum..
    Downgrade'i ise bir ara imzalar tamamen açılmıştı sanırım bir ay kadar önce o zaman yaptım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dec_chaos -- 12 Şubat 2018; 11:10:6 >
    10.2.2 için ipa. dosyası var; bunu Cydia impactor ile Apple TV'ye atıyoruz. Dolayısıyla bunun için Mac, windows fark etmiyor. 9.X-10.1.1 içinse mac installer yayınlandı, bunun için mac bilgisayar şart.

Netflix cevabınızı tam anlayamadım; üst sürümden 10.2.2 ye downgrade yaptıysanız tüm uygulamalar bu esnada siliniyor. Bu durumda Netflix kurmak istediğinizde "TvOS 11 ve üstünün gerektiğine dair" uyarı yazısı çıkıyor ve kuramıyorsunuz. Düşürme işlemi yapmamış, zaten 10.2.2 deyseniz o zaman sorun yok, önceden kurduğunuz Netflix çalışıyor zaten. Demem o ki, TvOS 11 çıktıktan sonra Netflix 11 altı desteğini kaldırmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunebakan44 -- 12 Şubat 2018; 11:23:35 >
  • quote:

10.2.2 için ipa. dosyası var; bunu Cydia impactor ile Apple TV'ye atıyoruz. Dolayısıyla bunun için Mac, windows fark etmiyor. 9.X-10.1.1 içinse mac installer yayınlandı, bunun için mac bilgisayar şart.

Netflix cevabınızı tam anlayamadım; üst sürümden 10.2.2 ye downgrade yaptıysanız tüm uygulamalar bu esnada siliniyor. Bu durumda Netflix kurmak istediğinizde "TvOS 11 ve üstünün gerektiğine dair" uyarı yazısı çıkıyor ve kuramıyorsunuz. Düşürme işlemi yapmamış, zaten 10.2.2 deyseniz o zaman sorun yok, önceden kurduğunuz Netflix çalışıyor zaten. Demem o ki, TvOS 11 çıktıktan sonra Netflix 11 altı desteğini kaldırmış.

Dediğim gibi geçen ay downgrade ettim. 11 sürümüden ve netflix o zamandan beri sorunsuz..

İpa yüklediğiniz zaman Nito.tv kuruluyor mu?
    Ben kurarken sadece ipa ile greengoblin yüklendi..
    Ben yüklediğimde Nito.tv uygulaması yüklenmedi.
    MAC kullanarak installer ile yüklemek zorunda kaldım..
    Greengoblin yüklendikten sonra ekranda onu tıklayın ve içinde Jeilbreak ikonuna basın. Respring sonrası NitoTV gelecektir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: friendlyboy

Ben biraz zaman vereceğim. Netflix olayı çözülürse, 7 günde bir JB yenileme işini halledebilirlerse kalırım. Hele bir de geliştiricilerin ilgisini çekip, uyumlu içerikli repolar gelirse tadından yenmez. Bunlar olmazsa aldığım shsh2 kaydı ile 11.1 e dönmeye çalışacağım artık.

Hocam 7 günde bir pcye bağlayıp Jailbreak mi yapmak gerekiyor? Jailbreaksiz kodi vb yüklemekten ne farkı var o zaman safari, mame yükleyebilmek haricinde? Jailbreak nasıl bir avantaj sağlar bize?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teyzen nevfik T kullanıcısına yanıt
    Eğer bu 7 gün olayını çözerlerse ipastore ihtiyacı biter. Bazı yerlerde reboot yapılmazsa JB devam ediyor diye okudum ama sanmıyorum. Bir hafta sonra göreceğiz. Cydia'yla aynı şekilde repo yüklenebiliyor. Julio Verne, iOS için 7 gün olayını çözen Extender diye bir uygulama yazmıştı. Bunun benzeri TvOS için de çıkabilir mesela. Bu yönde de talepler var, nitekim.
    JB'li iPhone gibi düşünün bunu da. Gelişim yönünden büyük potansiyel var ama geliştiriciler ilgi gösterirse tabi. Diyeceğim şu ki, hemen vazgeçmemek lazım. Biraz zaman verelim. Gelişim süreci iyi giderse ne ala, yoksa vazgeçmek çok kolay ve istediğimiz an yapabiliriz.
  • quote:

Eğer bu 7 gün olayını çözerlerse ipastore ihtiyacı biter. Bazı yerlerde reboot yapılmazsa JB devam ediyor diye okudum ama sanmıyorum. Bir hafta sonra göreceğiz. Cydia'yla aynı şekilde repo yüklenebiliyor. Julio Verne, iOS için 7 gün olayını çözen Extender diye bir uygulama yazmıştı. Bunun benzeri TvOS için de çıkabilir mesela. Bu yönde de talepler var, nitekim.
    JB'li iPhone gibi düşünün bunu da. Gelişim yönünden büyük potansiyel var ama geliştiriciler ilgi gösterirse tabi. Diyeceğim şu ki, hemen vazgeçmemek lazım. Biraz zaman verelim. Gelişim süreci iyi giderse ne ala, yoksa vazgeçmek çok kolay ve istediğimiz an yapabiliriz.

Cevabınız için teşekkür ederim hocam.7 gün olayının çözümü önemli bana lazım olabilecek kısmı o sanırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar SHSH2 Blobs kaydı almak ne demektir ? Nasıl ve neden almak gerekir bir açıklar mısınız?
  • Akhunturk kullanıcısına yanıt
    shsh kaydı ile, eğer cihazınız JB'li ise aldığınız kayıt sürümüne dönme şansınız olabiliyor.
  • 10.2.2 için Netflix sorununu Kevin Bradley çözmüş arkadaşlar. Bu gece gelecekmiş. Ayrıntısını henüz ben de bilmiyorum. Yarın öğrenip, buraya yazarım.

quote:

did i forget to mention? this netf(l)ix is coming tonight!!

Edit: Olayı fazla küçümsemişim deyip, bu gece yayımlamayacağını yazdı kb.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunebakan44 -- 13 Şubat 2018; 15:38:41 >
  • Gunebakan44 kullanıcısına yanıt
    Hocam dev ekran Projeksiyon olayına geçtim, konuya beklerim sizi de

https://forum.donanimhaber.com/xgimi-h1-kullanici-kulubu-15-kisiyiz-projeksiyon-cihazi-tavsiyesi--131145285

Artık Led Projektör devri başladı, lamba ömürleri 10-15 sene oluyor. Hele Xgimi H1 efsane bir ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

https://forum.donanimhaber.com/xgimi-h1-kullanici-kulubu-15-kisiyiz-projeksiyon-cihazi-tavsiyesi--131145285

Olgu harika cihaz konuyu takip ediyorum. Youtube ta abone oldum zaten kanalına..

Benim birkaç sorum olacak buradaki tüm ilgili arkadaşlara ve sana.

11.3 beta sürümden 10.2.2 ye dönüş yaparak jb yapmadan Impactor ile ve PopcornTime ve Kodi 17.3 kurdum deneme amaçlı. Herşey yolunda sadece iki sorunu aşamadım...

- Opensubtitles.org ayarlarını yaptım ancak defalarca kontrol etmeme rağmen sürekli username ve password hatası alıyorum. Fikriniz var mı?

- Popcorn Time sizler bahsetmişsiniz alt yazı olayından henüz fazla bir şey beklememek lazım ama ben altyazının nereden ekleneceğini bulamadım. Yani hiç mi ekleme yapılmıyor !?

- Son olarak Turkvod bilgisayarımdaki Kodi de açılıyor ama Apple Tv de hata veriyor nerede yanlış yapmış olabilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhunturk -- 13 Şubat 2018; 13:23:24 >
  • Akhunturk kullanıcısına yanıt
    Açıkçası uzun zamandır Atv 4 e bakamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhunturk

quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

Olgu harika cihaz konuyu takip ediyorum. Youtube ta abone oldum zaten kanalına..

Benim birkaç sorum olacak buradaki tüm ilgili arkadaşlara ve sana.

11.3 beta sürümden 10.2.2 ye dönüş yaparak jb yapmadan Impactor ile ve PopcornTime ve Kodi 17.3 kurdum deneme amaçlı. Herşey yolunda sadece iki sorunu aşamadım...

- Opensubtitles.org ayarlarını yaptım ancak defalarca kontrol etmeme rağmen sürekli username ve password hatası alıyorum. Fikriniz var mı?

- Popcorn Time sizler bahsetmişsiniz alt yazı olayından henüz fazla bir şey beklememek lazım ama ben altyazının nereden ekleneceğini bulamadım. Yani hiç mi ekleme yapılmıyor !?

- Son olarak Turkvod bilgisayarımdaki Kodi de açılıyor ama Apple Tv de hata veriyor nerede yanlış yapmış olabilirim ?

Sırayla cevap vermeye çalışayım:
    - Eklentileri elle kurarsanız Opensubtitlesta böyle bir sıkıntı var ama tekrar tekrar aratınca buluyor. Sitede önceki yıl bir altyapı çalışması oldu, ardından da bu sorun baş gösterdi. İlginçtir ki, build (yapı) kurduğunuzda opensubtitles normal çalışıyor.
    - Apple TV'deki Popcorntime'da altyazı olayını hala tam oturtamadılar. Seçim yapamıyorsunuz, program kendi buluyor, yalnızca altyazı geçikmesini manuel ayarlayabiliyorsunuz. Oysa PC'de bu iş daha kolay. Popcorntime ayarlar bölümünde altyazı dilini seçebiliyorsunuz.
    - Bu soruyu tam anlayamadım. Yalnız 17.6 sürüm kodi biraz sıkıntıı gibi, daha tam oturmamış.
  • PopcornTime Güncellendi arkadaşlar.

quote:

iPASTORE‏
    @ipast0re
    Popcorn time TvOS and Ios updated..
  • ATV4 11.1 sürümündeyim ve hala Nito Tv beklemekteyim.

Nito Tv 10.2.2'ye gelmiş gördüğüm kadarıyla,

acaba 10.2.2 'ye dönüş yapmalımıyım yoksa beklemeye devam edeyimmi

nito Tv yükleyen arkadaşların fikirlerini alabilirmiyim?
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.