Şimdi Ara

Apple TV [ANA KONU] (949. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19.202
Cevap
360
Favori
893.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 947948949950951
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, Apple TV 128gb ve 4k tv sahibiyim şu iptv meselesine yardımcı olabilecek bir arkadaş arıyorum Bakırköy civarı .okuyup okuyup anlamıyorum dahada kafam karışıyor (kek ,çay ikramı vardır :)

• electribe E kullanıcısına yanıt
    Neyi okuyup anlamadınız?

Öncelikle X bir sağlayıcıdan IPTV paketi aldınız mı?

Almadıysanız o konuda yardımcı olamam ama eğer bir paket aldıysanız ve sonrasında takıldıysanız aklınıza takılanı yazın ki yardımcı olmaya çalışalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 16 Ocak 2025; 16:31:13 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • onderkaan kullanıcısına yanıt

Başka bir şeye gerek yok, güle güle kullanın.

Kulaklık üzerinden Dolby Atmos Surround ses almak isterseniz Airpods 4, Airpods Pro 2 veya Airpods Max kulaklık ile seti tamamlayabilirsiniz. Hoparlör olarak Homepod düşünebilirsiniz.

• unforgotten kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bir kaç aya iki homepod ile surround ses e geçmeyi planlıyorum. şuanlık sesi tv den mi verecek daha elime ulAşmadığı için cahilim bu konuda😁

Evet, tv'den verecek, üzerinde dahili hoparlörü yok Apple TV [ANA KONU] 

Aslında iyi fikir, Apple TV üzerine hoparlör konulabilir tıpkı Mac Mini gibi.

İki tane homepod parasına bence soundbar bakın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

iki HomePod kullanan birisi olarak çok memnunum

• terminator kullanıcısına yanıt

İki Homepod kullanan birisi olarak ben de çok memnunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de homepod düşünüyorum neden denirse tam olarak şu neden diyemem ama telefon bilgisayar apple tv airpods apple watch olarak hep apple kullanıyorum. Siri homepod ile müzik açabilir belki homepodu balkona taşırım orda kullanırım vs vs. Soundbar ile bunu nasıl yapabilirim bilmiyorum illaki kablo vs bağlantısı lazım. Sağlam bir şey olması lazım teknosa nın preo gibi de almam.

• Herkese merhaba, bugün youtube da izlediğim bir videoda, Apple TV içindeki Apple Music uygulaması üzerinden KAYIPSIZ müzik dinleyebilmek için yani AAC değil ALAC formatı alabilmek için internet bağlantımızın MİNİMUM 100 megabit olması gerektiğini söylüyor, sizce bu doğru mudur, mesela ben, 50 megabit TURKSAT internet kullanan biri olarak sağlıklı bir şekilde ALAC formatta müzik dinleyemez miyim?

• Arkadaşlar kusura bakmayın pek bilgim yok ondan soruyorum ben tvye sadece teledünyaya gelen anten kablosunu taksam karasal yayın mı alırım?

• avedist A kullanıcısına yanıt

Siz biraz forumda yolunuzu kaybetmişsiniz. Sorunuzu Kablo TV başlığında sorarsanız daha çabuk yanıt alırsınız.

https://forum.donanimhaber.com/kablo-tv-ana-konu--27090081

• quote:

Orijinalden alıntı: Archi33tect

Herkese merhaba, bugün youtube da izlediğim bir videoda, Apple TV içindeki Apple Music uygulaması üzerinden KAYIPSIZ müzik dinleyebilmek için yani AAC değil ALAC formatı alabilmek için internet bağlantımızın MİNİMUM 100 megabit olması gerektiğini söylüyor, sizce bu doğru mudur, mesela ben, 50 megabit TURKSAT internet kullanan biri olarak sağlıklı bir şekilde ALAC formatta müzik dinleyemez miyim?
    Mantıksız Dsd müzik mi aktaracak ne 100megabiti🤔

Homepod bluetooth hoparlör gibi şarjla çalışmıyor. Her daim elektriğe bağlı olması gerekiyor. Yani her taşımak istediğinizde taşıdığınız yerde de prize bağlamanız gerek. Bilginiz olsun.

Bende de iki tane homepod var. Televizyona bağlı kullanıyorum. Apple tv üzerinden earc vasıtasıyla bağlarsanız tüm cihazlarda çalışıyor. Çok memnunum. Ses kalitesi ve verdiği his inanılmaz. Homepod miniler surround çalışmıyor ve dolby atmos desteği yok. O yüzden homepod almanız gerek. Bilginiz olsun.

• DittoQ kullanıcısına yanıt
    Minilerin surrond destegı olmadıgını okumustum hocam bilgilendirme için yeniden teşekkürediyorum. Bu arada ürün geldi ama deneyemedim

Apple TV [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onderkaan -- 17 Ocak 2025; 11:57:26 >
  • Archi33tect kullanıcısına yanıt
    Apple’ın kayıpsız formatları gerçekten kayıpsız değil. Kendince yine sıkıştırıyor. 50mbit yeterli olacaktır. Kaldı ki Netflix bile 25mbitden fazla çekmiyor sadece ses o kadar çekemez. Orijinal stüdyo kaydı değil sonuçta.

• Archi33tect kullanıcısına yanıt
    Hiç bir streaming servisi için minimum 100 MBits hız gerekli değildir.Servis sağlayıcıları kişisel Codec ile sıkıştırarak cihaza dar bir bant genişliği ile ulaşmasını amaçlar.Cihazda Codec açılıp kayıpsız sesi Dac/Amp iletir.16/44 ve üzeri kalite ( 24/192 HeRes ) cihazda duymak için harici donanım gerekir.Apple TV 24/48 sesi size sunar. ..

İnternet band genişliğini video servisleri kullanır ve Maximum 8 ile -10 Mbit en üst seviyeyi sunar.Daha üst bant genişliği seedbox üzerinden Remix izlerken bile ( 80 ile 100 GB boyutta ) 50 MBit Internet bile uzaktan streaming yapar. ..

Müzik servislerinde en yüksek kaliteyi Qobuz sunar.Sadece ön bellekleme için ( kesintisiz geçiş için 10 şarkıya kadar ön belleğe alır) Bu boyutta bile Maximum 10 MBits hız yeterli.Apple TV ile HeRes müzik çok mantıklı olmasada isteğe bağlıdır.Bir çok kullanıcı mobil cihazlarda kullandığı için mobil internette HeRes ( 24/192 kadar ) dinleye bilir.Mobil internet 100 MBiits gibi hızları hararet halinde sunma şansı zordur. ..

Ayrıca Apple Music olarak ALAC dahil 24/192 üst performans sunamaz.Muzik kalitesinde Apple Music iç açıcı detaylar sunamaz.Bu güne kadar donanım vs aldığım en kalite sıralaması ( benim için ) Qobuz > Tidal > Dezeer > Apple Music . Dezeer 16/44 CD kalite sesi Apple Music 24/192 kalitesinden daha iyidir. ..

YouTube bu yorumu yapan kişi bu konuda bilgi eksiği çok fazla var.Yüksek çözünürlük HeRes müzik dinleyen üst seviye donanım kullanan biri bile streaming yaparken minimum 100 MBits hızı gerekmediğini çok rahat deneyimlemiştir. ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 17 Ocak 2025; 12:27:37 >

• Apple tv için bu kabloları aldım sizce uygun mudur? Kağıt üstünde ve kullanımda değişkenlik gösterebiliyor ama kağıt üstünde nasıldır

Apple TV [ANA KONU]

Apple TV [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onderkaan -- 17 Ocak 2025; 14:46:52 >

büyük HomePod ile mini arasında gerçekten fark var

• 
Sayfa: önceki 947948949950951
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.