< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple TV [ANA KONU] (948. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: tigerman82
Opus tvŞuan için iptv+
-
bu daha iyiymiş
-
Mibox, Apple tv, playstation 5 bunlardan hangisi Netflix ve prime video platformlarını görüntü kalitesi olarak daha iyi veriyor yoksa hepsi aynı mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet oldu. Favori eklenen kanallar içinde ayrıca çıkıyor. Güzel oldu bu olay.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: basis35
Mibox, Apple tv, playstation 5 bunlardan hangisi Netflix ve prime video platformlarını görüntü kalitesi olarak daha iyi veriyor yoksa hepsi aynı mı?Çok net bir şekilde apple tv kalitesini anlıyorsunuz.
-
Apple TV elbette.
MiBox ile Apple TV'yi karşılaştırmak Hyundai ile BMW'yi karşılaştırmak gibi olur.
-
Giriş seviyesi üstü bir tv kullanıyorsanız açık ara farkla Apple tv daha iyi görüntü sağlıyor. Test ettim ve onayladım. Görüntüyü bir kenara koyun diğer alanlarda da çok fazla artısı oluyor. Mukayese edilen cihazlar Apple tv ile aynı kefeye koyulamaz. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WatchteR -- 15 Ocak 2025; 14:23:2 > -
Apple TV de karsal yayınları nasıl izliyoruz? Apple TV almayı düşünüyorum ama bu sorunun cevabını bulmadım. neden karsalı Apple TV den açamaya çalışıyorsun diyenler için tv de kendı yayın geçişleri vs çok aşırı yavaş ve donmalar oluyor. android tv olarak almıştım o nedenle yavaş ramı yetersiz
-
Apple Tv'de sadece uygulamalar üzerinden TV seyredebilirsin. TV+ , Tivibu, Ssport ... vesaire.
-
Apple tv kullanıyorsanız tv nin bütün kendi görüntü işleme ayarlarını da kapatın bence…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mi box var bende ama acaba o hazırda varken Apple tv para vermeye değer mi diye düşündüm bir an.
TV full hd philips. Yeni nesillerden değil. 4k izleme şansım yok. Bende mi box var onu kullanıyorum. Ama dediğim gibi Apple tv alsam onunla da anca 1080p izleyebilirim
Televizyon 4K değilse ve hazırda da bir Mi box varsa, o kadar para vermeye gerek yok o zaman.
-
Evet ben de fark ettim bunu. Belki ileride tvyi değiştirince 😁
Hocam mi stick 1. Nesil vardi 3 senedir kullaniyordum , tv full hd 2015 de aldigim samsung tizen . Iki ay once apple tv son versiyonunu aldim . Valla heba olmus gunlerim oyle bir akiciki cok iyi oldu valla . Karta 3 e boldurmustum . Yani gercekten ortaminiz var ise alin derim android cok hantalquote:
Orijinalden alıntı: basis35
Mi box var bende ama acaba o hazırda varken Apple tv para vermeye değer mi diye düşündüm bir an.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende 2013 model full hd philips var. Mi box'dan gayet memnunum. Playstation 5'de Netflix'i açıp izleyince görüntü kalitesi mi box'dan daha kaliteli geldi gözüme. Acaba dedim Apple tv'de görüntü kalitesi nasıldır diye merak ettim açıkçası.
merhaba Infuse ve Put.io uygulamalarının birlikte nasıl kullanılacağını bilen arkadaş yardımcı olabilişr mi
-
Tam da bununla ilgili hazırladığım bir rehber yazı vardı. Aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazzaro -- 15 Ocak 2025; 23:35:13 > -
Az önce aranıza apple tv 128 gb kablolu kablosuz model alarak katılmış bulunuyorum. Yanına 8k 60hz hdmi 2.1 kablo ve 40gbps ethernet kablosu aldım başla lazım olacak bir şey var mı acaba öneriniz nedir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onderkaan -- 16 Ocak 2025; 10:38:56 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X