< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple TV [ANA KONU] (953. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Yok diye biliyorum, bu tamamen televizyonun kendi dahili ayarı ile ilgili yani tv'nin kendi menüsünden ayarlamanız gerekiyor. Fakat Iphone 11 ve üstü bir Iphone cihazınız varsa telefonu kullanarak görüntü kalibrasyonu yapabilirsiniz.
-
-
-
selamlar aynı ev agıma baglı başka odada bulunan pc de torrent sitelerinden indiriğim filmlerimi ,salonda apple tv den izleme imkanım var mı ,ses sitemim vs hepsi atv ye baglı çünkü
bi ara plex kullanıyordum ama şuan oynatmıyor sebebini bilmiyorum bunu gibi başarılı bir porgram tavsiye edermisiniz
tşk
-
İnfuse diye bir uygulama var. Pleks mantığında çalışıyor. Ama çok stabil diyemem. Deneyebilirsiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
tşk
-
benim atv de infuse yüklü bilgisayarda da plex yüklü bu ikisi beraber olmak zorunda mı sadece infuse ile bağlantıyı nasıl kurucam
önceden atv de infuse bilgisayarda plex aktifken film arşivime ulaşıyordum ama şimdi böyle bir uyarı alıyorum
-
Merhabalar, Samsung TV ile Apple box kullanan var mıdır?
Bende 55Q70 televizyon mevcut, bir yıl önce kadar Homatics Box 4K aldığımda iptv uygulamasında düzgün frame akmıyordu, Fps ve Hz değerleri arasında bir uyumsuzluk vardı ve çözemeyip iade etmiştim. Android 12 ile Auto Frame Rate özelliği geldi ama tekrar riske atmak istemiyorum.
Samsung ve Apple Box kombinasyonunu kullanıp görüntüde takılma/atlama ve göze hoş gelmeme durumu yaşayan var mıdır, bildiğim kadarıyla Apple’da auto frame özelliği var ama kullanıcı yorumlarını görmek çok daha iyi olacaktır. Üşenmeyip yorum yapan herkese şimdiden teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yıllardır Samsung 65Q80R TV ile Apple TV 4K (1.nesil ) kullanıyorum.Görüntü akıcılığı konusunda sıfır sorun.Gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim…
Merhaba,
Infuse mu stabil değil? Nasıl bir kullanım yaptığınızı yazma şansınız olur mu? Gerçekten çok şaşırdım bu yoruma. Acaba destek olabilecek bir durum olur mu diye sormak istedim.
Yıllardır kullandığım Infuse programında bir kez bile stabillikle ilgili sorun yaşamadım. Hatta biraz daha öteye taşıyayım, Infuse; Apple TV’nin aktif ve gelmiş geçmiş en iyi 1-2 programından biri olabilir her açıdan.
Arayüzden tutun da sürekli güncelleme alıp yenilenmesine kadar.
Hayır ikisi birlikte olmak zorunda değil.
Konunun ilk mesajında Infuse’un anlatıldığı bir metin mevcut, buraya da kopyalıyorum.
Infuse nedir?
Infuse App Store'da bulabileceğiniz bir medya oynatıcı uygulamadır. Ağ üzerinden filmleri oynatmaya yarar. "Bilgisayarıma torrentle indirdiğim filmleri Apple TV'de nasıl izleyebilirim?" sorusunun cevabı Infuse uygulamasıdır. Birçok kullanıcı USB girişi olmaması sebebiyle Apple TV cihazına mesafeli yaklaşmaktadır. Halbuki Infuse gibi uygulamalar USB girişi ihtiyacını ortadan kaldırmaktadır. Bilgisayarınızda ya da NAS diskinizde filmlerin olduğu klasörü ev ağında paylaşıma açabilirsiniz. Diğer bir pratik yöntem ise modem ya da router'a USB'den bağladığınız HDD'yi paylaşıma açmaktır. Böylece torrentleri direkt modeme indirebilir, sonra da Infuse ile Apple TV'de oynatabilirsiniz. Infuse tüm görüntü ve ses formatlarını desteklemektedir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
1-2 yada 3 m arasında işinize hangisi yararsa onu kullanabilirsiniz.Sorun olmaz.
Çok teşekkür ederim hocam. İptv uygulaması da kullanıyor musunuz, o tarafta bir tecrübeniz var mı? Eğer kullanıyorsanız hangi app?
lisans sözleşmesi onaylanması gerektiğinden oluyormuş. ben QR ile değil de klavyeden giriş yapmaya çalışıyordum hata veriyordu. QR ile deneyince sözleşme ekranı açıldı ve halloldu. xbox'ta kullanmak için windows'tan ayrıca bir işlem gereksinimi yok.
İlk nesil 4k cihazından bu yana infuse+nas server ile kullanıyorum. Ugüne kadar hiç sıkıntı yaşamadım
Cihazda hem iPlayTV ( Apple Store’daki mevcut uygulama ) , hem IPTVX yüklü.
Fakat ben bu ikisi yerine uzun bir süredir iPlayTV AIO BETA sürümünü kullanıyorum.Ama şu anda sanırım BETA sürüm kullanıcı kapasitesi dolu ve kullanma şansınız yok.
IPTV uygulaması tavsiyesine gelirsek ; bu tamamen keyfe keder ve kullanıcıdan kullanıcıya değişiyor beğeni kavramı.Ben iPlayTV’nin ilk sürümünü hâlâ keyifle kullanırım.Bana göre parasını sonuna kadar hakeden bir uygulamadır.
Sizde iPlayTV , Snappier , Lilly Player , UHF yada IPTVX gibi uygulamalardan birini seçebilirsiniz.
Dediğim gibi uygulama işi kişiden kişiye değişen birşey.Kişilerin beklentisi , kullanım amacı farklı olabiliyor.
Ben de yeni apple tv kullanıcısıyım 2 gün önce iplaytv satınladım. Uygulamalara pek para verme taraftarı değilim macbookta bile cracklı kullanıyorum uygulamaları ama bu iplaytv parasını hakediyor. Senelik değildi sadece bir kere ücret ödeniyordu galıba dikkat etmedim ama kullanışlı bence
PC'de filmlerinizin olduğu klasörü ev ağında paylaşıma açmanız teorik olarak mümkün. Google'da "Windows ağ üzerinden klasör paylaşma" diye aratabilirsiniz. Öte yandan, "teorik olarak mümkün" diyorum, çünkü maalesef pratikte Windows klasör paylaşma fonksiyonu pek sağlıklı çalışmıyor. Bir gün çalışıyor, ertesi gün bağlantı kopuyor, insanı sinir ediyor. İşte burada Plex imdadımıza yetişiyor ve PC ile Apple TV arasında stabil bir aktarım sağlıyor. Plex zaten daha önce kullanmışsınız ama kurulum ile ilgili şuradaki kılavuza bir göz atabilirsiniz:
https://support.plex.tv/articles/200264746-quick-start-step-by-step-guides/
Plex benzeri program tavsiyesi sormuşsunuz. Emby var, aynı işi görüyor. https://emby.media
-
Tşk ederimquote:
Orijinalden alıntı: lazzaroPC'de filmlerinizin olduğu klasörü ev ağında paylaşıma açmanız teorik olarak mümkün. Google'da "Windows ağ üzerinden klasör paylaşma" diye aratabilirsiniz. Öte yandan, "teorik olarak mümkün" diyorum, çünkü maalesef pratikte Windows klasör paylaşma fonksiyonu pek sağlıklı çalışmıyor. Bir gün çalışıyor, ertesi gün bağlantı kopuyor, insanı sinir ediyor. İşte burada Plex imdadımıza yetişiyor ve PC ile Apple TV arasında stabil bir aktarım sağlıyor. Plex zaten daha önce kullanmışsınız ama kurulum ile ilgili şuradaki kılavuza bir göz atabilirsiniz:
https://support.plex.tv/articles/200264746-quick-start-step-by-step-guides/
Plex benzeri program tavsiyesi sormuşsunuz. Emby var, aynı işi görüyor. https://emby.media
Plex ile izlemeye çalışıyorum şuan ama durmalar var ve görüntü kalitesi düşük film 4k olmasına rağmen
Filmelerin olduğu bilgisayar ağa bir çoklayıcı Router üzerinden bağlı acaba bu hızı yavaşlatıyor mu bilemedim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X