Tüh kaçırmışız :) 5 kişi bulunur da dediğiniz eski 10 kişilik hesap buradan çıkarsa takip ederiz artık .Yeni grup kuran olursa ilk beni ekleyebilirler buradan belirtmiş olayım :) |
Apple TV [ANA KONU] (955. sayfa)
-
-
Merhaba iyi akşamlar herkese. Stremio uygulaması Apple TV da var mı acaba bilginiz var mı ? Ona göre almayı düşünüyorum çünkü
-
Hayır, yok…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sanırım Macbook ta varmış peki macbook ta bağlayıp televizyona yansıtsam kalite vs düşer mi ? Sesle ilgili dolby atmos desteği yine alır mıyım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostlar selamlar put.io için ortak arayan var mıdır?
-
Macbook’tan görüntülü yansıtıp Apple TV’de birşey izlemediğim için hatta Stremio’da kullanmadığım için bir fikrim yok.
Streamio eklentilerini kullanan vidi media center var
streamio kadar geniş eklenti desteği yok ama esas gerekli olanlar yetiyor..
video oynatıcısı da biraz basit kaçıyor , harici olarak infuse player ile güzel çalışıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar, buradaki samimi ortama güvenerek konu dışı bir şey sormak istiyorum size. Aranızda Imac kullanan var mı ? 2 kez Imac M4 satın aldım fakat ekranında açı sorunu var. 1 tanesini bu sebepten iade etmiştim. Bana kusurlu panel denk gelmiştir deyip bu sefer daha yüksek konfigürasyonlu modelini satın aldım fakat bunda da aynı sorun var. M1 işlemcili laptopta böyle bir şey yokken son model Imac ekranı hayal kırıklığı oldu. İade etmek sorun değil ama hem insanın şevki kırılıyor hem de tekrar tekrar paketleme, kurulum falan zahmetli oluyor.
Bu arada M4 işlemci gerçekten roket gibi, eğer Apple bu işlemciyi Apple TV'ye koyarsa tamamen rakipsiz olur.
-
Merhaba,
Bir süredir-herhalde güncellemelerden sonra olmaya başladı- bir sorun yaşıyorum. 20-30 dk içinde wifi bağlantısı kopuyor, bir iki dakika içinde tekrar wifi bağlantısını kuruyor.
Ne yapmam gerekir, modemin fişini çekip geri taktım, apple tv de ağı unut yapıp tekrar bağladım, yeniden başlat yaptım ama aynı sorun devam ediyor.
-
-
Üstad selamlarquote:
Orijinalden alıntı: lazzaroKöprü derken şunu kastettim: Bir Keenetic router alıp ZTE'nin yanına koyarsınız, ethernet kablo ile bağlantı yaparsınız. ZTE modeminizi köprü moduna alırsınız. Artık mevcut ZTE modeminiz sadece internet sinyalinin gelmesini sağlar. Diğer bütün işlemleri (wi-fi bağlantısı, USB, torrent indirme, vesaire) Keenetic router yapar.
3811 hazır sağolsun Kemal bey 1.5 saat uzaktan bağlanarak tüm istediğim ayarları yaptı
ATV ve infuse işine geldi sıra
Yönlendirmenizi bekliyorum 🙏
Öncelikle Keenetic arayüzünde ana sayfada CIFS/SMB Çalışıyor ve Medya Sunucu Çalışıyor durumunda olsun.
Bir bakar mısınız, şöyle mi?
-
İyi akşamlar, yakın zamanda Apple Tv 4k 3. nesil almayı düşünüyorum. 4. nesil çıkar diye bekledim ama uzun zamandır ses yok. Sormak istediğim 64 mü 128 mi? İlk defa tv box alıcam. Bu konuda mantıklı bi karar vermek istiyorum. Sizce hangisini almalıyım? Teşekkürler.
128'de ethernet port var, 64'de yok.
128 tercih edin. Kablolu bağlantı her zaman daha sağlıklıdır.
-
wifi da sıkıntı oluyor mu yani? birde 64 yetersiz mi kalır?
Wifi'da sıkıntı olur demedim. Kablolu bağlantı daha stabildir dedim. Yani diyelim ki birinin stabilite skoru 75 ise diğerinin 90'dır.
Ben olsam ethernet'li bir cihaz alırım. Bir gün kablolu bağlantı yapma ihtiyacınız olabilir.
-
-
Ethernet portlu olan modeli almanız daha iyi olur, sadece kablosuza güvenmezdim ben. Ayrıca yüksek ihtimalle yeni modeli çıkacak, hatta bu hafta içi duyurulabilir. En geç Mart ayında deniyor.
-
tamamdır arada çok fiyat farkı yok zaten, ben 64 yetersiz mi kalır ondan şüphelenmiştim. Yenisi çıkacak gibiyse biraz daha bekleyebilirim o halde.
Ben kendim kurcaladım hallettimquote:
Orijinalden alıntı: lazzaroÖncelikle Keenetic arayüzünde ana sayfada CIFS/SMB Çalışıyor ve Medya Sunucu Çalışıyor durumunda olsun.
Bir bakar mısınız, şöyle mi?
Çok rahat açıp izleyebiliyorum USB deki filmleri
Tavsiyeleriniz için tşk kulağım bu sese alıştığı için kayıp vs farketmiyorum ben ama süper oldu 🙏
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X