Şimdi Ara

Apple TV [ANA KONU] (964. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19.267
Cevap
360
Favori
899.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 960961962963964
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Putflix denilen site Putio kullananların bir nevi amme hizmeti olarak oluşturduğu api eklentilerinden biri, yazılan konu da onunla ilgili. Putio’nun temelinde içeriye bir şekilde torrent dosyasının atılarak, kendi serverları sayesinde saniyeler içinde indirmesi yatıyor.

Putflix sayesinde bunu yapabiliyor ve telefondan halledebiliyorsunuz. Putflix’in arşivi Stremio kadar iyidir, kötüdür, aynıdır diyemem. Benim Putflix’te istediğimi bulamadığım da oldu mesela, Stremio zaten kullanmıyorum, o yüzden bilgi verme şansım yok ve tekrarlıyorum aynı şeyler değiller zaten ikisi de.

Siz pc ve torrent kullanacak vaktim yok demişsiniz. Hangi formatta ve ne izliyorsunuz bunu bilmeden yorum yapmak zor. (4K mı mesela, ya da genelde yeni yapımlar mı yoksa çok eski klasikler mi vs)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Legoloman kullanıcısına yanıt
    Stremio ben de kullanmıyorum. Bi ara denemişliğim oldu sadece ayrica okuduklarım falan var. Karşılaştırma kriterlerim de kısıtlı açıkçası:)

Genellikle 4K içerikleri tercih ediyorum. Yeni yapımlar ve yeni diziler... çok eski film ve diziler çok ilgi alanıma girmiyor. Ayda 3-4 film izlerim. 5-10 bölüm de dizi belki 20 bölüm. Onları da netflix amazon ve iptv vs ile...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soar -- 1 Nisan 2025; 0:16:28 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • soar S kullanıcısına yanıt
    Herkesin kullanım koşulları farklıdır tabi.

Ama mesela ben çok uzun zamandır Putio kullanıcısı olmama rağmen Putflix adlı siteyi toplamda 5 kez kullanmadım. Çünkü ben indirdiğim tüm içerikleri -eğer mümkünse- 4K formatında izlemek, bulabilirsem HDR ya da DV bulmak ve ses kalitesini de çok iyi bulmaya çalışırım. Putflix’te otomatik olarak çok hızlı eklendiğini gördüğüm, 4K denilen yapımın MP4 olarak ve düşük GB’lı indiğini de bu 4-5 denememde bazen gördüm mesela.

Ama mobilden kullanmak, hızlıca dosya atmak için de faydalı bir site olduğunu biliyorum. Ama ben dediğim gibi genelde arşiv kontrolümü ve izleme listemi pc’den ayarladığım için doğru örnek olmayabilirim :)

• Legoloman kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam değerli vaktinizi ayırdığınız ve cevaplarınız için. Sanırım birkaç yıla daha ihtiyacım var çocukları büyütüp bu hobiye zaman ayırmak için.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • soar S kullanıcısına yanıt

Yazının sahibi olarak cevap vereyim:

1) İlk sorunuzda Put.io ile Putflix'i biraz karıştırmışsınız. Putio.app diye bir şey yok. Putflix.app var.

2) "Putflix arşivi geniş mi" diye sormuşsunuz. Bir put.io üyeliğiniz olduğuna göre aslında bunu şu anda kendiniz de test edebilirsiniz. putflix.app sitesine gidin, put.io kullanıcı adınız ile giriş yapın. Önünüzde büyük bir film ve dizi arşivi açılacak. Oradan bakarsınız yeterli mi değil mi diye. Bana sorarsanız yeterli.

3) Son olarak, eğer Infuse uygulamasına da sahip olursanız, Infuse/Put.io/PutFlix üçlemesi ile filmleri Apple TV cihazınızda yüksek görüntü kalitesi ile izlersiniz. Ve evet, arşive film ekleme kısmını PC kullanmadan mobilden de yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazzaro -- 1 Nisan 2025; 1:13:6 >
  • Bizim Put.io kardeşliğimizde kişi başı 200GB’lık yıllık paket (Toplam 1TB) için son birkaç günümüz kaldı. 4 kişiyiz ve son kişiyi bekliyoruz.

Eğer 5 kişi olmazsak kişi başı 250Gb olarak 4 kişi devam edeceğiz. Katılmak isteyen olursa mesajınızı bekliyorum. Kişi başı yıllık yaklaşık 1.500 TL. Selamlar…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 kişi tamamlanmıştır, herkese teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 960961962963964
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.