Şimdi Ara

Apple TV 6.1 Beta 1 yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Apple TV 6.1 Beta 1 yayınlandı

iOS 7.1'in ilk beta derlemesini geliştiricilerin kullanımına sunan Apple, benzer şekilde Apple TV 6.1'in betasını da geliştiricilerin kullanımına sundu.

Şimdilik bir sğre sadece geliştiriciler tarafından kullanılacak olan Apple TV 6.1 beta, Apple'ın açıklamasına göre, kullanıcılara iPad'lerindeki uygulama ve web siteleri AirPlay ile Apple TV'ye yansıtılmasıyla ilgili iyileştirmeyi içeriyor.

Apple TV 6.1'in iOS 7.1 ile birlikte aralık-ocak döneminde yayınlanması bekleniyor.

• Haber mi bulamadınız :D,daha önce Apple Tv ile ilgili hiç güncelleme haberi görmemiştim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple TV için bu yıl yeni şeyler olacak deniliyordu ama hiç biri gerçekleşmedi... bir sürü yeni updateler geliyor ama şu cihaza WebBrowser eklenmedi... veya tüm donanımı ve işlemcisi uygun olmasına rağmen ipad deki gibi işletim sistemi yazılamadı veya port edilemedi. düşünsenize büyük ekranda bir ipad ..
  • airplay sıkıntılı biraz kasma ve geç açılma, ileri geri sarmada problemler var, umarım düzelir

• Beta 2 mi 3mü ne yayınlandı. Onun hakkında ki gelişmeleri de aktarsanız ? Ayrıca ben betasını indirdim ama kurulmadı, firmware uyuşmazlığı dedi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.