< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple TV+ | Ana Konu | Türkiye'de Açılmadı. (7. sayfa)
-
-
İnternetten biraz baktımda ilk olarak 2012 de türkiyede hizmete girmiş bu sene 10. Senesi doluyor ve 10 sene önce de 18 tl ye film satıyormuş enteresan geldi o zamanki 18 tl ile şimdiki 18 tl arasında dağlar kadar fark var 😁 sanırım 5-10 yıllık filan yapılıyor bu fiyat anlaşmaları
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen öyle 19 TL fiyata 4K film satılıyor ben genelde iyi filmleri satın alıyorum
-
Hbo max da geliyor, gelmeyen niyeyse bir bu kaldı
-
Bekliyoruz,bakalım...
-
VPN'e gerek kalmadan kullanabiliyorsunuz tüm içeriklerde türkçe altyazı mevut
-
Nasıl izleyebiliriz ?
-
yukarıda anlatmışlardı.. amerikan apple store hesabı alacaksanız içerisine apple kendi sitesinden gift card alıp yükleyeceksiniz
-
Teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Türkiye' de ne zaman yayına başlayacak acaba? HBO Max sene sonu deniyor ama Apple TV+ için haber yok.
-
Hocam öğrendiklerime göre (duyum), 2022-2023 arasında bu 3 yayıncı da Türkiye'ye gelecek;
• Paramount+
• HBO Max
• Apple TV+
Apple TV+ hemen hemen tüm yapımlarda Türkçe destek varken Türkiye ‘de faliyette bulunmuyor.
Apple tv de LOTR uzatılmış versiyon tamamen alt yazı mı yoksa dublaj var mı?
-
Sırf Peanuts (Snoopy) için Apple TV+ alırım.
-
Tayvan dan telefon aldığımda 1 yıllık ücretsiz apple tv+ almıştım. Tüm Apple Tv+ kendi dizi ve filmlerinde türkçe altyazı var, o çok iyi. İzleyeceğim şeyler var tekrar alacağım onları izlemek için. Buraya da gelir umarım yakın zamanda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -tayfun- -- 11 Ağustos 2022; 23:34:39 > -
Nedne açıkmadı
Herkese merhaba,
Yukarıda bahsedilmiş Apple Tv+ kullanımı.Eğer hala kullanılıyorsa ben de Hindistan hesap açıp kullanacağım.Kullanan arkadaşların yorumunu bekliyorum :)
valla ben amerikadan hesap açtım ps5 almıştım 6 aylık bedava hak kazanmıştım daha sonra 20 dolarlık gift card yükledim kullanıyorum çok kaliteli diziler var tavsiye ederim :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X