Hindistan için, Hindistan Amazon dışında gift kartı alabileceğim bir yer yok mu? |
Apple TV+ | Ana Konu | Türkiye'de Açılmadı. (8. sayfa)
-
-
Amazın india dan satın alabilirsiniz
Apple - App Store Code - For India - Delivered via Email : Amazon.in: Video Games
-
Amazon haricin de başka yer var mı? Sipariş iptal edip, hesap bloke ediyor geçici olarak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefon numarası istiyor. TR numaramı girince şöyle bir uyarı veriyor:
Mobile number already in use
There is another Amazon account with the mobile number +90....
If you use this mobile number, all other accounts with this mobile number will be disabled. Once disabled, these accounts will not be able to access order history, gift cards, digital purchases, kindle books or any other data.
**Note: If you are a business customer on amazondistribution.in using this mobile number, we would advise you not to proceed further.**
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Bishounen -- 24 Ekim 2022; 15:37:19 > -
Şimdi 1000 rupi aldım sorunsuz şekilde işlem tamamlandı
-
Kendi telefon numaranızı mı girdiniz?
-
Evet kendi numaramı girdim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
200 Rupi aldım. 2 ay deneyeceğim. Memnun kalırsam 1 yıllık için kod alacağım bu sefer.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Bishounen -- 12 Kasım 2022; 11:8:28 > -
turkcell'in kıytırık TV+'ı yüzünden koskoca apple'ın yayın platformu yıllardır bizde hizmete giremedi maalesef
-
Sorma hocam ülkede her şey mi zor olur Amerikadan apple store hesabı aldım öyle kullanabiliyorum
-
Bir gelişme bir duyum var mı acaba? Apple Türkiye ile görüştüğümde Apple abd sayfasına yazarsanız bunu önemsediklerini söyledi. Ben de yazdım sizler de yazın arkadaşlar belki birileri önemser bunu
Dizilerde TR altyazı var mı? Webden bakınca bazı dizilerde var bazılarında yok görünüyor. Örneğin See'de yok gibi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: SwordsManDizilerde TR altyazı var mı? Webden bakınca bazı dizilerde var bazılarında yok görünüyor. Örneğin See'de yok gibi.
Sadece SEE'de altyazı yok diğer dizi ve filmlerde var
-
Niye ona koymamışlar ilginç.
Peki app store kodunu Amazonda Euronet India satıcısından mı aldınız yoksa Amazon kendi mi satıyordu?
-
Euronet india dan satın aldım, 1 saat içinde kod geldi
-
Teşekkürler
-
Selamlar. Apple hindistan üyeliği nasıl açılıyor acaba benden kredi kartı istedi orada kaldım. papara paycell wise kabul etmedi.Onu açarsam kod alıp tv+ üye olmak istiyorum. amerikanın 3 aylık bedavası bitti.
-
Bu arada ilk iki bölüm hariç TR altyazı varmış.
Hangi siteden açacağız yardımcı olur musunuz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yukarda bu adresi vermişlerdi amazon Hindistan
amazon.inApple - App Store Code - For India - Delivered via Emailhttps://www.amazon.in/Apple-App-Store-Code-Delivered/dp/B09HMH314W/ref=lp_27269033031_1_1?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sierratr1 -- 7 Aralık 2022; 21:59:36 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X