Bildirim
APPLE TV KULLANANLAR (10. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: clopin
İphone 4 ve lcd tv var bende kullanilabilirmi apple tv film izlesem yeter
Diğer arkadaşın verdiği cevap kendi içinde doğru olmasına rağmen, sizin sorunuza tam karşılık değil gibi geldi bana. Arkadaşın bahsettiği, iP4 de olmayan şey, airplay yansıtma (mirroring). Sizin ihtiyacınız olan airplay, yani iP4 deki film müzik ve fotoğrafları kablosuz olarak ATv'ye aktarmak. Tüm bunları sorunsuz aktarırsınız. Yapamayacağınız şey, iP4 de oynadığınız oyunu aktarmaktır.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Smarttv'ye aktarımla ilgili bende de polater'le aynı durum var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncum -- 8 Ocak 2014; 4:25:35 >
Henüz sistemi yeni kurduğumuz için tüm televizyonlar desteklenmeyebiliyor. Desteklenmeyen TV'lerde hata mesajı gösterecek şekilde sistemimizi yeniledik. Gözüken hata mesajının fotoğrafını çekip idizifilm@gmail.com adresine göndererek televizyon modelinizi aktifleştirebilirsiniz. -
-
Bir de filmi ileriye veya geriye saramıyorum ileriye sarma tuşundan sadece 2 sn sarılabiliyor....
quote:
Orijinalden alıntı: polater
Sistem şu anda çalışıyor benim tv i samsung 55f7000 browser üzerinden izliyorum bir de tam ekran yazabilseydim süper olacaktı yani şöyle izlemeseydi
Üstte, Google arama alanının sağındaki büyütecin yanına tıklarsanız tam ekran olurmuş gibi geliyor. Bende Panasonic VT50 de o bile yok maalesef. Apple tv ile devam yani...
Ek: İkişer saniye atlayarak ileri sarılabiliyor bende.
Bu arada konu biraz kirleniyor sanki ATv dışı bir çözümle. Yeni bir başlık açılsa daha mı iyi olur ne
Mesela bu konudan da devam edilebilir:http://forum.donanimhaber.com/m_77200712/mpage_2/tm.htm
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncum -- 8 Ocak 2014; 19:08:58 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
Emin misin hocam istesinde airplayin 4s ve sonrasi icin oldugunu yaziyor. Airplay zaten filmi ve musigi yansitmak anlamina geliyor. Ben mi yanlis biliyorum cozemedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Airplay IOS 4.3 ten beri var. Sanırım 3gs ve sonrası. Film, müzik, foto aktarma anlamında.
Airplay yansıtma tüm ekranın aynen yansıtılması anlamında, IOS 5 sonrası, yazdığınız cihazlar için.
http://support.apple.com/kb/HT5209?viewlocale=tr_TR
http://www.apple.com/tr/airplay/
Tamam anladim yansitma 4s ve sonrasi icin eywallah.
Yok başkan o browser alanını büyütüp küçültüyor. Ekranı tam yapmıyor
arkadaşlar apple tv almayı düşünüyorum, ipad mini retina cihazım var, acaba puffin web browserdan flash içerikli videoları tam ekran olarak airplay özelliği ile apple tv'ye aktarabiliyor muyuz?
edit : imla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digi_boy2006 -- 16 Ocak 2014; 16:55:07 > -
quote:
Orijinalden alıntı: digi_boy2006
arkadaşlar apple tv almayı düşünüyorum, ipad mini retina cihazım var, acaba puffin web browserdan flash içerikli videoları tam ekran olarak airplay özelliği ile apple tv'ye aktarabiliyor muyuz?
Apple tv kullanan arkadaşlar deneyip sonucu bizimle paylaşırsanız seviniriz.
quote:
quote:
Denemeye gerek yok hocam, mirroring ile ipad ekraninda gordugun herseyi tv ye aktarabilirsin. Digiturk play goruntusu buna dahil
quote:
Orijinalden alıntı: hoktuaslan
quote:
quote:
Denemeye gerek yok hocam, mirroring ile ipad ekraninda gordugun herseyi tv ye aktarabilirsin. Digiturk play goruntusu buna dahil
Maalesef digitürk uygulamaları buna izin vermiyor, yanlış yönlendirme olmasın
-
JB var da DisplayOut yüklediysek durumu hariç tabi.. -
Her hafta evde ipad ve apple tv ile izliyoruz maçları, sıkıntı yok.
Bilgi yanlış değil eksik olmuş. JB olmalı tabiki..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoktuaslan -- 29 Ocak 2014; 9:50:57 > -
quote:
Orijinalden alıntı: hoktuaslan
Her hafta evde ipad ve apple tv ile izliyoruz maçları, sıkıntı yok.
Bilgi yanlış değil eksik olmuş. JB olmalı tabiki..
JBşimdi oldu
-
Merhabalar,
Benim için önemli bir şeyi sizlere sormak istiyorum. İphone 4, İpad 2 ve Apple TV sahibiyim. Sıklıkla internet üzerinden online film seyrediyorum. (İndirmeden) Sadece flv uzantılı filmleri izleyememek canımı sıkıyor. Ekranda 'An error occured loading this content' verip iphoneda oynuyor ve ekrana yansıtamıyorum görüntüyü. Bu sorunu giderecek iphone veya ipad için bir browser,application yada yöntem önerebilirseniz sevinirim.
Saygılar... -
Hocam tam emin degilim ama su yolu bir dener misin; airplay tamamen kapali olarak videoyu iphone dan oynatmaya basla, videoyu oynatirken alt menuyu cekerek acip airplay mirroring sec Bazi durumlarda ise yariyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X