Şimdi Ara

APPLE TV KULLANANLAR (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
916
Cevap
36
Favori
85.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler Apple tv den Çin IP adresi yazınca kendimize canlı yayın kanalları oluşturabiliyorduk, benim merak ettigim konu bu hala devam ediyormu.

Çünkü ben IP adresini yazınca fragmanlara girdiğimde hiçbir şey yazmıyor . Icerik yüklenemedi yada yüklenecek icerik mı yok tam hatırlamıyorum bir şeyler yazıyordu işte.

Bu IP adresinden faydalananlar varmı hala ??
  • ben kullanıyorsum kaldırdım,
    çünkü çince ve yüzlerce sayfa ve link var,
    tek tek dolaşmak lazım işe yarar birşey bulmak için,
    ingilizceye dönecekti onu bekliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Türkçe alt yazılarda cümle büyük "Ö" harfi ile başlıyorsa bu harfi göstermiyor, bunu yaşayan yada bir çare bulan varmı ?
  • bu cihazı yeni fark ettim ve almayı düşünüyorum henüz herşeyini anlayamadım acaba apple tv 3 te airplay mbp mid 2010 ve iPhone 4 ile uyumlu mu?
  • mac3560 kullanıcısına yanıt
    i4 desteklemiyor ama macbook destekler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karti K kullanıcısına yanıt
    teşekkürler nette bir yerlerde mbp mid 2011 destekler gibi birşey okudum ama çok emin değilim kendi denedikleri bilgisayar mı mid2011 di yoksa mid 2011 ve sonrası mı destekler demek istediler çözemedim.
  • mac3560 kullanıcısına yanıt
    Evet haklisiniz macbook un early 2011 olmasi lazim oda desteklemiyor.

• İphone 4 ve lcd tv var bende kullanilabilirmi apple tv film izlesem yeter

• clopin C kullanıcısına yanıt
    AirPlay Yansıtma özelliği; iPhone 4s veya daha yeni bir modeli, iPad 2 veya daha yeni bir modeli, iPad mini, iPod touch (5. nesil) ve iMac (2011 ortası veya daha yeni bir modeli), Mac mini (2011 ortası veya daha yeni bir modeli), MacBook Air (2011 ortası veya daha yeni bir modeli), MacBook Pro (2011 başı veya daha yeni bir modeli) ve OS X Mountain Lion veya daha yeni bir sürümünün kurulu olduğu Mac Pro (2013 sonu) ile birlikte kullanılabilir.

sanırım bu bütün sorulara cevap olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: karti

AirPlay Yansıtma özelliği; iPhone 4s veya daha yeni bir modeli, iPad 2 veya daha yeni bir modeli, iPad mini, iPod touch (5. nesil) ve iMac (2011 ortası veya daha yeni bir modeli), Mac mini (2011 ortası veya daha yeni bir modeli), MacBook Air (2011 ortası veya daha yeni bir modeli), MacBook Pro (2011 başı veya daha yeni bir modeli) ve OS X Mountain Lion veya daha yeni bir sürümünün kurulu olduğu Mac Pro (2013 sonu) ile birlikte kullanılabilir.

sanırım bu bütün sorulara cevap olur

Olmaz desen yeterdi hocam bi umutla okudum bende

• Arkadaslar yeni apple tv nezaman ckar suan yurt disindayim alicam ama 2 3 aya yenisi falan cikarsa kafaya takarim simdi keske almasaydim diye varmi bir fikri olan
  • ROUGE44 R kullanıcısına yanıt
    Hocam birkac baslikta faha yazmissin ama forum uyelerimiz arasinda kahin yok ne yazikki. Ama tahminen artik apple tv cikmayacak yerine panelli Tv cikaracaklar.

• quote:

Orijinalden alıntı: mimleon

ben kullanıyorsum kaldırdım,

Hocam ben geçenlerde arıyordum nasıl olur ne olur diye, kendi derdime kendim çare oldum.

İsterseniz sizde bir bakın, belki size de çare bulmuşumdur.

http://forum.donanimhaber.com/m_85963244/tm.htm
  • karti K kullanıcısına yanıt
    panell' tv derken yani kendi tv lerini cikiricaklar demek istiyorsunuz sanirim ozaman apple tv side icinde olur sanirim.Suan yurt disindayim epey bi saat farki var aramizda turkiyeye gore birazdanda cikip alicam o yuzden 2 3 yere yazdim hemen sonuca varmak icin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Powerx*

quote:

Orijinalden alıntı: mimleon

ben kullanıyorsum kaldırdım,

Hocam ben geçenlerde arıyordum nasıl olur ne olur diye, kendi derdime kendim çare oldum.

İsterseniz sizde bir bakın, belki size de çare bulmuşumdur.

http://forum.donanimhaber.com/m_85963244/tm.htm

evet
    konuyu takip etmekteyim,
    en müsait zamanımda deneyeeğim.

sağol

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba,
    iphone 4s veya ipad mini ile çektiğim videoları airplay ile aktarmak çok yavaş sürüyor.
    1 dakikalık videouyu nerdeyse 2-3 dakikada aktarıyor. Daha uzun videoları denemedim bile..
    Sizlerde durum nasıldır? Turkcell superonline adsl modem kullanıyorum.
    Tşkler
  • quote:

Orijinalden alıntı: gt1903

Merhaba,

Yaklaşık 6 aydır ATV3 kullanıyorum. IPad ten AV Player HD ile dizileri/filmleri TV ye aktarıyorum ama yüksek frameli sahnelerde takılma oluyor. Netten veya iDiziFilm tarzı applerden film izlerken sorun yaşamıyorum. Hem ipad hem ATV3 kablosuz bağlı. Ethernet üzerinden ATV3 modeme bağlasam sorun giderilir mi?

Çok teşekkürler

Bir cevap gelmemiş sanırım. Gelişme var mı? Tam da bu amaçla almayı düşünüyorum, takılma oluyorsa almayacağım.
  • dx486107 kullanıcısına yanıt
    Bende ayni sekilde kullaniyorum herhangi bir sorun yok modemin Qos ayarinin kapatin ve memkunse 802.11N uyumlu bir modem kullanin.

• Bugün itibariyle iDiziFilm'deki videoları Smart TV'den izlemenize olanak sağlayacak bir sistem yerleştirdik arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murtazakamil -- 8 Ocak 2014; 7:39:08 >
  • Hocam ben caliştiramadım

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.