Şimdi Ara

APPLE TV KULLANANLAR (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
916
Cevap
36
Favori
85.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: semizal

Merhabalar,

Benim için önemli bir şeyi sizlere sormak istiyorum. İphone 4, İpad 2 ve Apple TV sahibiyim. Sıklıkla internet üzerinden online film seyrediyorum. (İndirmeden) Sadece flv uzantılı filmleri izleyememek canımı sıkıyor. Ekranda 'An error occured loading this content' verip iphoneda oynuyor ve ekrana yansıtamıyorum görüntüyü. Bu sorunu giderecek iphone veya ipad için bir browser,application yada yöntem önerebilirseniz sevinirim.

Saygılar...

hocam ayni sorun bende de var. daha once boyle bir sey yok diye hatirliyorum yeni mi? her seyi aktariyor ama flv hadiizle gelizle ziplaizle de gidiyor :) sunucu mu seciyor? baska videolarda sorun yok. mirroring ( yansitma ) 2 sn veriyor yine ben de ayni hatayi aliyorum. ciddi can sikici ? :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar atv de alt yazı karakterlerinin boyutlarını ve renklerini nasıl ayarlıyoruz ?
    Küçük ekranda yakından izlediğim için alışmıştım karakterlere ama şimdi 46'' bir tv
    aldım ve altyazıların boyutu canımı sıkmaya başladı. Atv yi kurcaladım ama bu ayarlarla
    ilgili bir yer bulamadım.
  • blood955 kullanıcısına yanıt
    Ayarlar>Genel>Erişilebilirlik>Stil
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgn

Ayarlar>Genel>Erişilebilirlik>Stil

Deniyorum hemen teşekkür ederim
  • apple tv de turkcell tv çalışıyormu acaba deneyen varmı ?
  • ..............................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonufuk -- 7 Mayıs 2014; 0:13:40 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ipad veya iphone'da kullandığımız kanal uygulamalarını indirip, tv izleyebilsek keşke.

bir de ana konu yok bildiğim kadarıyla, bunu ana konuya dönüştürsekte sorunlarımızı buradan yazsak.
  • Arkadaslar bugün Apple tv aldım ama bir soru olacak kumandada veya Apple tv nın üstünde kapatma yok nasıl kapatıyoruz açma bilgi verebılırısenız sevınrım sadece uyut var öyle mı bırakıyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: oist

Arkadaslar bugün Apple tv aldım ama bir soru olacak kumandada veya Apple tv nın üstünde kapatma yok nasıl kapatıyoruz açma bilgi verebılırısenız sevınrım sadece uyut var öyle mı bırakıyorsunuz

Evet uyutup birakiyoruz. Kapatma yok.

• Tamam bende öyle yaptım ama kendi kendine uyanıyor bunu nasıl engellemem lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: oist

Tamam bende öyle yaptım ama kendi kendine uyanıyor bunu nasıl engellemem lazım

Herhangi bir apple cihaz bagli olmadikca kendi kendine uyanmaz. Elinizdeki apple cihazlardan biri airplay ile bagli kalmistir. Bu durumda misal ipad de bir video baslattiginizda apple tv uyanir.

• Tesekkür ederim

• Arkadaşlar merhaba,

Evde bir adet ipad 2 ve iphone 4s var. Apple tv almayı düşünüyorum. Ancak ağırlıklı olarak internetten online dizi yada film izliyorum. ipad üzerinden filmi açıp apple tv ile tvye aktardığımda görüntü tam ekran olmuyor sanırım...

Peki apple tv içerisinde browser yok mudur? apple tv içindeki browserdan siteyi açıp online film izlemem mümkün değil midir? Bu sayede de ipad'te boşa çıkar.

Evimde 25 Mgb, 75 GB limitli fiber SOL internet kullanıyorum. bu internet ile donma olmadan online filmleri 720P ve 1080P kalitesinde izleyebilir miyim?

Yoksa önceden bir süre filmin yüklenmesi için beklemem mi gerekir??

Geridönüş sağlayacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler
  • otchill O kullanıcısına yanıt
    4s full hd çıkışa sahip mi bilmiyorum. ipad2 ekranı jailbreaksiz tam ekran olarak çıkmıyor televizyon ekranında air play yaptığınızda(mirroring). ancak youtube, tvyo vs.. gibi uygulamaların full hd çıkış desteği var. youtube üzerinden air play yaparsanız tam ekran görüntü alabilirsiniz. 20mb' te kadar hızlı hipernet ile sorunsuz, donmadan izleyebiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarslan724 -- 21 Mart 2014; 12:22:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarslan724

4s full hd çıkışa sahip mi bilmiyorum. ipad2 ekranı jailbreaksiz tam ekran olarak çıkmıyor televizyon ekranında air play yaptığınızda(mirroring). ancak youtube, tvyo vs.. gibi uygulamaların full hd çıkış desteği var. youtube üzerinden air play yaparsanız tam ekran görüntü alabilirsiniz. 20mb' te kadar hızlı hipernet ile sorunsuz, donmadan izleyebiliyorum.

cevap için teşekkürler..
    Peki apple tv içerisinde browser varmı?
    harici bir cihaz (iphone yada ipad) kullanmadan sadece apple tv kullanarak full ekran 1080p online izleme varmıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: otchill

quote:

Orijinalden alıntı: sarslan724

cevap için teşekkürler..
    Peki apple tv içerisinde browser varmı?
    harici bir cihaz (iphone yada ipad) kullanmadan sadece apple tv kullanarak full ekran 1080p online izleme varmıdır?

Browser jb olmadan mümkün değil

• film vs..vs full ekran apple tvden tv ye yansıtılıyor.. ama ipad in ekranı cozunurluk farkından oturmuyor onuda Cydia daki Tvoutmirror ile hallediyorsunuz.... Browser yok ama ipadınıza kuracagınız AirWeb ile onuda hallediyorsunuz ..
  • Arkadaslar madem konusu acilmis direk buradan sorayim.

Elimdeki iPad ve iPhone'u (ip5 ve mini retina) Apple TV'ye baglayarak Televizyonumda youtube,resimler,video vs. izleyebilir miyim ? iPad'imde actigim uygulamalari (film dizi uygulamalari mesela) televizyonda izleyebikir miyim ?

Cok sagiolun

• VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt
    appel tv ye hesabınla bağlanarak bütün resim video v.s ne varsa izlersin ayrıca apple tv de yazılımsal olarak youtube ve daha çok fazlası geliyor.
  • tamamdır arkadaşlar, çok teşekkür ederim cevaplarınız için...

Son seri apple tv 3 sanırım.. ancak forumlarda bu aralar yeni serisi çıkacak felan yazıyor.

Bu konuda birşey biliyor musunuz? Ayrıca apple tv3 son IOS versiyonu jb yapılabiliyormu?

teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.