Şimdi Ara

APPLE TV KULLANANLAR (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
916
Cevap
35
Favori
85.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    macbook dan yansıtma yaparken özellikle yosemite a geçtikten sonra benzer sorunlar yaşadım. forumlarda bilgisayarın bluetooth u kapatılınca sorunun çözüldüğünü gördüm. geçici bir çözüm olsa da bende işe yaradı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi penguinn -- 15 Şubat 2015; 10:46:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

@ultrapengu: Evet, geçici bir sorun. Çok ender oluyor.

sorun hala devam ediyor bende, sizde de öyle mi acaba?

teşekkürler,
  • jailbreak 7.1.2 de ve 8.1.1 de yaptım displayout stabil çalışmıyor başka tweak varmı.arkadaşın androıd telefonla görüntüyü aktarabiliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • digitürkplay görüntüyü ekrana aktarabilmek için ne yapmak lazım, nasıl yapılır?
  • ultrapengu U kullanıcısına yanıt
    Bende de çalışmıyor, ama çok sorun değil. İstediğiniz filmi buradan seçip, torrent dosyasını popcorn penceresine sürükleyip izleyebilirsiniz. Ama altyazı dosyasını ayrıca çözmek gerekiyor.

@tunç1: Maalesef bildiğim başka çözüm yok.
  • turuncum kullanıcısına yanıt
    eywallah üstad, film ve altyazı ile ayrı ayrı uğraşmamak için güzel bir uygulamaydı popcorn umarım düzeltirler.
    Geçici çözüm bulunmuş bile:

Aşağıdaki dizinlerde bulunan settings.js nin yedeğini alıp buradan indirdiğinizi koyarsanız geliyor filmler de:
    (Bilginin kaynağı)

=========================================

Windows: Navigate to %appdata%\Local\Popcorn Time\src\app\

OS X: Navigate to /Applications/Popcorn-Time.app/Contents/Resources/app.nw/src/app/

Linux: Navigate to the location of package.nw (usually /opt/Popcorn-Time/package.nw)

teşekkürler liste geliyor fakat bazı filmlerin içine girmek istediğinde uygulama aynı mesajı verip kapatıyor kendini, açtığında liste gelmiyor reload yapınca geliyor. OS X de durum bu .(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrapengu -- 15 Şubat 2015; 20:57:16 >
    Şimdi denedim, bende de öyle. Demek böyle zamanlarda stoktan yemek gerekiyor.
    Teşekkür ediyorum öneriniz için.En kısa sürede deneyeceğim
  • penguinn kullanıcısına yanıt
    Hocam gerçekten bu yöntem mümkün mü ?
  • Son zamanlarda kodiyi güncellemeye çalışınca bir türlü güncelleme olmuyor. Bazen eklentiler bile güncellenmiyor; cash temziliği ile oluyor ancak. Eklentileri fusion içindeki addons installer ile kurdum. Çok mu yer kaplıyor acaba? Çözüm önerisi olan var mı?
  • Merhaba herkese, macbook pro ve iphone kullanıcısı olarak apple tv almayı düşünüyorum. En çok film izlerken kullanamak için, macbook u sürekli hdmi a bağlayıp çıkarmamak için istiyorum fakat birşey merak ediyorum, macbook ile apple tv ye bağla dığımızda direk macbook ekranımı geliyor? Yani mac de vlc den bir film açsam altyazı ile direk ekrana yansırmı? Bir diğer sorumda nba tv league pass istiyor mu? İstiyorsa apple tv için kanpanyalı indirimli alabilinecek biryer varmı? Apple tv yi 230 a alacakken 259 tl league pass için çok fazla.

• Apple tv 3 sahibiyim. Airplay de lag sorunu (gecikme) yaşıyorum. Modeme lan ile bağlantı kurdum. Apple tv ye mesafem yaklaşık 2 metre. Önerileriniz var ise memnun olurum

• quote:

Orijinalden alıntı: nydp

digitürkplay görüntüyü ekrana aktarabilmek için ne yapmak lazım, nasıl yapılır?

Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum.

Ayrıca a1427 modelinde airplay özelliği yok mu acaba? ipod touch'da ki görüntüyü sadece a1469 modeli mi airplay ile aktarıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mericbey

Hocam gerçekten bu yöntem mümkün mü ?

en azından bende işe yaradı. oluşan kesilmeler tamamen ortadan kalktı.
  • Uzun zamandır ben de apple tv kullanıyorum tek eleştirim , tr arşivinin çok ama çok zayıf olması.
    Özellikle filmler çok geç geliyor ve sayı olarak çok yetersiz.
  • Apple Tvye digiturk play aplikasyonunu seçeneği yaratmak için Digiturk'e mi yoksa Apple'a mı baskı yapmamız gerekir?
  • arkadaşlar,

bugün apple tv siparişi vereceğim. amacım iphone den görüntü aktarımı yapmak. bunun için tv ile apple tv arasında bağlantı için ayrıca hdmı kablo ve optik ses kablosu alacağım. bu iki ürünü store dan satılan ürünlerden mi almak lazım yoksa diğer sitelerde satılanlardan aldığımızda da sağlıklı performans alabilir miyiz..
  • natural34 kullanıcısına yanıt
    Ben store dan almıştım ama fark olacağını hiç sanmıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.