Şimdi Ara

APPLE TV KULLANANLAR (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
916
Cevap
35
Favori
85.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben siradan kablo kullaniyirum cok farketmez bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiden sanirim digiturk playi appletv ile yansitmak icin tweakler varmis. Ancak suanda denedigim hicbir yontem ise yaramiyor. Bir turlu asamiyorum koyduklari engeli. Bir onerisi olan var mi

Not: Telefonda jb var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SasabtrmS -- 25 Şubat 2015; 13:02:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne kadar mantıksız evde digitürkplay var maç izleyemiyoruz. Ama ilk yarı fenerbahçe gs basket maçını izlemiştim ben o nasıl oldu acaba?
  • Digiturkplay'le (dtp) sorun yaşayan arkadaşlara bir ihtimal yardımcı olabilir:

Hala ios8 e geçmediğim için benim durum sizden farklı olabilir ama, benim yöntemi denerseniz belki de dtp'i tv'ye aktarabilirsiniz. Ben ios7.1.1 ile sorun yaşamıyorum.

Dtp'i açmadan önce ayarlardan displayout'u etkinleştirin. Airplay yansıtma kapalı olsun.
    Dtp'i açın, istediğiniz kanalı seçip oynatın.
    Alttan airplay yansıtmayı aktifleştirip dtp'e dönün, tam ekran yapın.
  • turuncum kullanıcısına yanıt
    Malesef displayout ios8e destek vermiyor ve cihazim ios8

• merhaba,
    dün apple tv yi aldım, apple ın orijinal hdmı kablosu olmadığı için belkin marka altın uçlu satıcının tavsiye ettiği kabloyu aldım. youtube de diriliş dizisine baktım 1080 p yazmasına rağmen görüntü öyle değildi. ayrıca NBA ve bir kaç benzer kanalı açtım yine tv kanallarında olan hd görüntü kalitesi yoktu. sadece film fragmanlarındaki görüntü kalitesi güzeldi.. (divx formatına yakındı) sizdede böyle mi, yoksa benim aldığım hdmı kablo da mı sıkıntı var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: natural34

merhaba,
    dün apple tv yi aldım, apple ın orijinal hdmı kablosu olmadığı için belkin marka altın uçlu satıcının tavsiye ettiği kabloyu aldım. youtube de diriliş dizisine baktım 1080 p yazmasına rağmen görüntü öyle değildi. ayrıca NBA ve bir kaç benzer kanalı açtım yine tv kanallarında olan hd görüntü kalitesi yoktu. sadece film fragmanlarındaki görüntü kalitesi güzeldi.. (divx formatına yakındı) sizdede böyle mi, yoksa benim aldığım hdmı kablo da mı sıkıntı var?

İtunes içindeki filmler, fragmanlar 1080p 720p seçeneği ile tv yayını kalitesi ile izleyebilirsiniz youtube vs de 1080p görüntü çıkışı var ama bitrate düşük yani pc de de çakma 1080p oluyor dikkat ederseniz daha kasıyor akıcı değil gibi ve karelenme hissedebilirsiniz düşük miktarda .

Yani apple tv nizde sorun yok.
    Yinede apple tv ayarlarından görüntü kalitesini 1080p seçin filmleriniz için ilk halinde kaça ayarlı bilmiyorum.

• Harpooner kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkür.

görüntü kalitesi dün baktım sanırım aynı yerden bahsediyoruz "otomatik" seçiliydi..

bu arada ilk defa görüntü takılması olmadan internet üzerinden tv de birşeyler izleyebildim :) tv smart tv ama kendi browser i üzerinden birşeyler izlemek ciddi sıkıntı. ayrıca ıphone den tv ye safariden bir film bulup aktardım, onda da takılma yaşamadım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi natural34 -- 27 Şubat 2015; 14:20:30 >
  • quote:

cevap için teşekkür.

görüntü kalitesi dün baktım sanırım aynı yerden bahsediyoruz "otomatik" seçiliydi..

1080p yapın internetniz iyiyse blu-ray gibi film izlersiniz itunes film arşivinden, otomatikte de 1080p veriyordur belki zaten internet hızınıza göre

• Apple tv 3 / apple mouse var

Sıfır gibiler. PM atabilirsiniz.

Hdmı bedava

• Twonky Server programını deneyen var mı ?
    program pc ye kuruluyor ve pcb den fılmı appletv de oynat dedıgınızde apple tv de oynatıyor.. enteresan geldı bana
  • quote:

merhaba,

iTunes üzerinden 1080p film satın alıp deneyin bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

Digiturkplay'le (dtp) sorun yaşayan arkadaşlara bir ihtimal yardımcı olabilir:

Hala ios8 e geçmediğim için benim durum sizden farklı olabilir ama, benim yöntemi denerseniz belki de dtp'i tv'ye aktarabilirsiniz. Ben ios7.1.1 ile sorun yaşamıyorum.

Dtp'i açmadan önce ayarlardan displayout'u etkinleştirin. Airplay yansıtma kapalı olsun.
    Dtp'i açın, istediğiniz kanalı seçip oynatın.
    Alttan airplay yansıtmayı aktifleştirip dtp'e dönün, tam ekran yapın.

Twonky Server programını deneyen var mı ?
    program pc ye kuruluyor ve pcb den fılmı appletv de oynat dedıgınızde apple tv de oynatıyor.. enteresan geldı bana
  • mrb arkadaşlar ikinci el kısmını bulamadım kusura bakmayın elimde ihtiyac fazlası 3. nesil apple tv mevcut isteyene 220 liraya satarım 3 ay kullandım kutusu falan duruyor
  • Apple tv almak dünyanın en enayice şeyidir. Bir işe yaradığı yok sadece itunesten aldığın filmleri izlemeye yarıyor. Git 100 liraya bi tane android box al, bağla tvye gir googlea yaz istediğin filmi, türkçe dublaj şeklinde bedava full hd bir şekilde izle

• turkeyis T kullanıcısına yanıt
    Apple severim ama ciddi bir şekilde güncellemesi gerekli Appletv' yi.
    Gerçi bizde de bir defa ücret ödeyim bozulana kadar içerikleri hep bedava olsun mantığı var :)
  • Benim iOS 8 li iPhone um ve iPad im var. Apple tv 3 üzerinden filmleri izleyebiliyorum fakat atıyorum menüdeyken falan yansıtamıyorum. Denetim masasında apple tv yi airplay seçerken sadece seçiliyor yansıtma seçeneği gelmiyor. Bu sorun iOS e güncellediğimde başladı. İphone u ilk aldığımda yansıtıyordu fakat yansıtmıyor artık. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

İyi forumlar.

• Herkese selamlar,

Apple Tv'nin yenisi çıktı çıkacak diye 2 senedir almadım bugün en sonunda almaya karar verdim AOS'dan.

Yakın zamanda varmıdır hiçbiyerde bilgi yok yenisi ile ilgili.
  • quote:

Orijinalden alıntı: say

Herkese selamlar,

Apple Tv'nin yenisi çıktı çıkacak diye 2 senedir almadım bugün en sonunda almaya karar verdim AOS'dan.

Yakın zamanda varmıdır hiçbiyerde bilgi yok yenisi ile ilgili.

aynen ben de çok araştırdım, yenisi çıkacak mı diye, ama güvenilir bir bilgi bulamayıp gidip aldım..
  • Selamlar. Apple tv almayı düşünüyorum. Ama safariden açtığımız sitelerdeki filmleri LCD ye aktarırken sıkıntı oluyor mu merak ediyorum.. Bilgi verirseniz memnun olurum..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.