Şimdi Ara

APPLE TV KULLANANLAR (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
916
Cevap
35
Favori
85.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: natural34

quote:

Orijinalden alıntı: say

Herkese selamlar,

Apple Tv'nin yenisi çıktı çıkacak diye 2 senedir almadım bugün en sonunda almaya karar verdim AOS'dan.

Yakın zamanda varmıdır hiçbiyerde bilgi yok yenisi ile ilgili.

aynen ben de çok araştırdım, yenisi çıkacak mı diye, ama güvenilir bir bilgi bulamayıp gidip aldım..

Bende almayı düşünüyorum ama biraz daha sabrım var beklemek istiyorum :)
  • xxzero kullanıcısına yanıt
    Hocam bağlantı hızı modemin hızı gibi bir çok değişken var bunum belirleyen, ingilizce biliyorsanız en sorunsuz popcorn time programı ile kullanabilirsiniz.
  • Sizce jailbreak hala gerekli mi? Hangi jenerasyonlarda jb var? Ben jbsiz de ipadden oynattığım filmi gönderebilirim diye düşünüyorum. Aslında kullanım amacım drivedaki filmi oynatmak. USB bellekten oynatabilsem daha iyi tabi ama ipad üzerinden de göndermek işimi görebilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deathcallsdeath kullanıcısına yanıt
    3 den öncekilerde var. iPad ya da PC (özellikle mac) den gönderebilirsiniz. Ya da bilgisayarınız açık olmak şartıyla direkt AppleTv'den hardiskinizdeki filmi oynatırsınız. (http://forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=76211133)
  • iPad üzerinden kiraladığım filmleri aynı hesabın kurulu olduğu apple tv üzerinden seyredebiliyor muyuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,
    popcorn-time ı bilgisayardan açtığımda altyazı gözüküyor. Faat apple tv ile televizyona gönderince çıkmıyor.
    bir çözüm varmıdır?
    teşekkür ederim..
  • Problemi çözdüm.

https://discuss.popcorntime.io/t/apple-tv-not-detected-and-no-subtitles/19356/2

linkte nasıl yapılacağı yazıyor...
  • smyrne S kullanıcısına yanıt
    Hocam tam olarak nasıl yapılacağını açıklar mısınız ?
  • smyrne S kullanıcısına yanıt
    Oradaki islemleri birebir uygulayinca apple tv yi secip izle yaptigimda %99a geliyor inmeye devam ediyor ama apple tvye yansitmiyor. 3 kere adimlari bire bir uygulamama ragmen bir turlu acmadi apple tvden. En son laptopu tvye baglayip seyretmek zorunda kaldim. Nasil yaptiginizi aciklarsaniz cok makbule gecer, belliki eksik yaptigim bir seyler var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mac kullanan varsa Popcorntime'la AppleTv arasına Beamer'ı eklemelerini öneririm. İndirmeyi başlattıktan sonra Beamer'la yansıtırsanız altyazı sorunu da yaşanmaz.
  • turuncum kullanıcısına yanıt
    Hocam Beamer var bende arasına nasıl ekliyoruz tam olarak anlatır mısınız ?
  • merhaba,
    yazıda bahsi geçen dosyalarıda indirip popcorntime klasörünü açıp yüklemeniz gerekli onlarıda yapıyorsanız olması lazım.
    ben direk o şekilde yaptım.
  • turuncum kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba Beamer ile popcorntime nasıl çalıştıyoruz acaba ?
  • mericbey kullanıcısına yanıt
    Maaelesef Popcorn'cular ücretli bir çözüm olduğu için Beamer'ı direkt Popcorn'dan oynatıcı olarak seçmeyi sağlamıyorlar ama;

Filmi ve altyazıyı seçip mesela VLC'de izle dedikten sonra, film oynamaya başlar başlamaz önbellek klasörüne gidip filmi Beamer'a sürükleyin. VLC'deki filmi kapatıp filmi AppleTv üzerinden izleyebilirsiniz.

Hatta Popcorn forumunda bahsedilen Beamer-remote diye bir eklenti vardı. Onun sayesinde, Tv'nin karşısındayken iPhone'dan bilgisayarınızıdaki içeriğe erişip (tamamı inmiş ya da henüz inmekte olan) filmi seçip Beamer'ın AppleTv'ye filminizi göndermesini de sağlayabilirsiniz.

• Arkadaşlar Selamlar ;
    ben sorunsuz olarak İphone 5 i Apple Tv aracılığı ile arçelik 140 ekran 4k tvme sorunsuz aktarıyorum. Fakat mesela film izleme sitelerinden film izlemek istersem, ekrana yansıtacağım anda play ' e basınca, yansıtma özelliğinden çıkıyor, ' üzgünüz, bir sorunla karşılaşıldı ' gibi hata veriyor. Sizden ricam bana yardımcı olmanız. Ne yapmam gerekiyor?
    Yardımcı olursanız çok memnun olurum.
    İyi akşamlar.
  • zaman zaman bende de oluyor,
    kullandığınız ağın bağlatı hızından olabilir diye düşünüyorum.
    malum, hem internetten bilgi akışı hem de ip5 ile tv arası streaming denen video sinyali yollama işi aynı anda oluyor.
    bu nedenle ağ bağlantısında sorun oluşuyor sanırım

• mimleon kullanıcısına yanıt
    +1
  • quote:

Orijinalden alıntı: mimleon
    zaman zaman bende de oluyor,
    kullandığınız ağın bağlatı hızından olabilir diye düşünüyorum.
    malum, hem internetten bilgi akışı hem de ip5 ile tv arası streaming denen video sinyali yollama işi aynı anda oluyor.
    bu nedenle ağ bağlantısında sorun oluşuyor sanırım

SORUN ağ bağlantısının yavaşlığı mı diyorsun yani?
    peki bu soruna bi çözüm yok mudur ? Film ala ala imanım gevredi halbuki aldığım filmler internet sitelerinde 1080 yayınları bedava dururken.
    illaki aranızda bunu çözen biri vardır. :)
  • biraz önce evde hasta yatağımda aptv3 e ipad ile bağlandım ve imdb sitesinden fragmanları ziledim.
    sorunsuz,
    yani, ipad imdb den bilgiyi aldı, aptv ye streaming olarak aktardı.

ama,
    dizi izlesene sitesine girip, bir filmi aldığımda, zaman zaman koptu, sebebi sitenin size yolladığı bitrate değerinin düşük oluşu.

denemeler yapın hangi sitede rahat ediyorsanız oradan izleyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: mimleon

biraz önce evde hasta yatağımda aptv3 e ipad ile bağlandım ve imdb sitesinden fragmanları ziledim.
    sorunsuz,
    yani, ipad imdb den bilgiyi aldı, aptv ye streaming olarak aktardı.

ama,
    dizi izlesene sitesine girip, bir filmi aldığımda, zaman zaman koptu, sebebi sitenin size yolladığı bitrate değerinin düşük oluşu.

denemeler yapın hangi sitede rahat ediyorsanız oradan izleyin.

Geçmiş olsun. ilgin için çok teşekkür ederim. akşama deneyeceğim dediğini.
    Allah acil şifalar versin inşallah.
    saolasın
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.