Şimdi Ara

APPLE TV KULLANANLAR (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
916
Cevap
35
Favori
85.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam tam olarak nasıl çözdünüz ? Popcorn kendi içinden mi görüntüyü aktar diyorsunuz yoksa başka bir proglamla mı ?
  • mericbey kullanıcısına yanıt
    kendi içinden yaptım zaten filmi oynatmaya başladığında airplay butonu aktif duruma geliyor.
    twitter de yazışmıştım popcorn la bana da aşağıda ki linki gönderdiler bende uygulamayı harfiyen yaptım sonuç başarılı.
    normal bir siteden film izlediğimde donma filan olmuyor fakat popcorn üzerinden izlerken donmalar meydana geliyor.

http://forum.popcorn-time.se/viewtopic.php?f=6&t=4489
  • ne yaptım ettimse bağlantı akıcı bir şekilde gitmiyor plazmaya... 720p ye de düşürdüm... evde de superonline fiber var vallahi...

apple tv yi ethernet ile bağladım modeme
    superonline fiber 25mbit hat mevcut
    sadece imac üzerinden wifi ile bağlıyım ondan mı acaba?
  • Merhaba,
    İnternetten film izlerken airplay bağlantı kopması yaşayan var mı?Cihazı iki kez sıfırlamama rağmen halen bağlantı kopması oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, Apple TV 3. nesil aldım.iPad Air aracılığıyla youtube ya da netten video izlediğimde bağlantı kopuyor ve ana menüye dönüyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler akıcı görüntü gitmeme kopma problemi yaşıyorsanız wireless modeminizin kanalını değiştirin. Bende de aynı sorun vardı. Kanalı değiştirdim düzeldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emryrgc E kullanıcısına yanıt
    Onu nasıl değiştiriyoruz kısa bir yolu var mı hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mericbey

Onu nasıl değiştiriyoruz kısa bir yolu var mı hocam ?

Modem ayarlarından yapılıyor hocam bu. Her marka için farklıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

Beyler akıcı görüntü gitmeme kopma problemi yaşıyorsanız wireless modeminizin kanalını değiştirin. Bende de aynı sorun vardı. Kanalı değiştirdim düzeldi.

Malesef ikisi de lan üzerinden bağlı olmasına rağmen donma var?Malesef ikisi de lan üzerinden bağlı olmasına rağmen donma var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nerazzuri

quote:

Beyler akıcı görüntü gitmeme kopma problemi yaşıyorsanız wireless modeminizin kanalını değiştirin. Bende de aynı sorun vardı. Kanalı değiştirdim düzeldi.

Malesef ikisi de lan üzerinden bağlı olmasına rağmen donma var?Malesef ikisi de lan üzerinden bağlı olmasına rağmen donma var?

Goruntuyu aktardiginiz cihazda mi lan uzerinden bagli? Oyle ise bilgim yok malesef

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nerazzuri

quote:

Goruntuyu aktardiginiz cihazda mi lan uzerinden bagli? Oyle ise bilgim yok malesef

çok enteresan ipad üzerinden mirror yapıyorum 1080 p video açıp, hem de wifi aracılığıyla, takılma yok... imac den gönderiyorum kasma var...

• nerazzuri kullanıcısına yanıt
    Mac'te Yosemite yüklüyse sorumlu o olabilir:https://discussions.apple.com/thread/6604908

Macbook ve Atv'de bluetooth'u kapatınca sorununun düzeldiğini okudum biryerlerde.
  • arkadaşlar yeni gelen güncellemeleri hem apple tv hemde ipad ve ipoda yaptım ama sıkıntı oluşmaya başladı sanırım yeni güncellemelerde sıkıntı var bide film kiralama tamamen net hızına bağlı fragmanlar bile çat diye bende açılıyo uydunet var ama ipad ekranını kaparınca eskiden film yada aktarım durmazdı dizileri falan direk ipadten izlerdim şimdi sorunlar var.
  • Bende AppleTV2 var ve JB'li. Fakat son dönemde maintenance, XBMC vb güncellemeleri bir türlü yapamıyorum. Hafıza doludur diye yazılımı yenileyip, yeniden JB yaptım ama olay aynen devam ediyor. Bir yerde okumuştum, XBMC'nin AppleTV2'ye olan desteğinin son bulacağına dair. Bununla bir ilgisi olabilir mi? @turuncum
  • Gunebakan44 kullanıcısına yanıt
    ATv2'yi satalı beri XBMC'den koptum üstat. Bu arada XBMC KODI ye dönüşmüş, ama hala ATv2 desteği var gözüküyor... Ne desem boş.
  • turuncum kullanıcısına yanıt
    Yine de ilginize teşekkürler...
  • o kadar zaman gectiki apple tv3 kimse jb yapamadı.. yada yapmak istemedi.. halbukı cidden guzel alet.... hem safarıye gırerdı hem oyunlar yuklenırdı. hem uyglamar yuklenırdı... hani bir ipad den eksiği neki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 22 Nisan 2015; 11:16:37 >
  • Merhaba arkadaşlar,

Konuyu bilen arkadaşlara bir şey danışmak istiyorum. Şimdi Apple Macbook Pro + İpad Air + Iphone ürünleri sahibiyim. Yakın zamanda yeni eve çıkacağım.
    TV izleyen bir kişi değilim ancak özellikle film ve yabancı diziler ve youtube çok izliyorum. Samsung Led TV'm var ancak youtube özelliği dışında akıllı özelliğini hiç kullanamıyorum.

Şimdilik sorum şu; Yeni evime Apple TV + Time Capsule almayı düşünüyorum. Time Capsule'ü film/müzik/dizi/fotoğraf arşivime ayıcağım. Bu arşivi macbook'um üzerinden yönetmek, aynı zamanda altyazı problemsiz vs. olarak bu filmleri Apple TV ile doğrudan TV'm de izlemek, aynı zamanda IPAD, IPHONE'umda bu film/müzik/fotoğraf/dizi leri izleyebilmek, yönetebilmek istiyorum.

Örnek Seneryo; Bir geziye gittiniz, Iphone ile bir çok fotoğraf çektiniz, eve geldiniz, bu fotoğrafları Time Capsule'e yedeklediniz (ilk önce macbook'a oradan capsule e veya doğrudan iphone'dan capsule'e) daha sonra apple tv'nizi açtınız arkaplanda itunes'unuz ile time capsule ün içindeki müziklerden birini seçtiniz ve iphone ile çektiğiniz fotoğrafları tv ekranında görüntülüyorsunuz. Aynı zamanda arkadaşınız geldi, IPAD'i açtınız aynı fotoğrafları ipad'in ekranında anında arkadaşlarınıza göstereceksiniz (Ne seneryoymuş arkadaş)

Bu söylediğim seneryo mümkün müdür? Apple'ı üm ürünlerimde tercih etme nedenim birbirleriyle iletişimleri gerçekten kusursuz olması. Ancak bu yönde diğer ürünleri alarak tam efektif kullanmak istiyorum ürünlerimi.

• Ben yakında zamanda satın alacağım bir adet Apple TV.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deimos

Korsan kullanımına karşı olduğum için genelde izleyeceğim filmleri store'dan satın alarak ya da kiralayarak izlemeyi tercih ediyorum. Encard'la uygun fiyata alabiliyorum. Ancak bir türlü çözüme kavuşturamadığım bir sorunum var.

Apple TV'den kiralayıp oynat dediğimde filmin bir kısmını buffer'a almadan oynatmaya başlamıyor. İnternet hızına bağlı olarak zaman zaman yarım saat ya da 1 saat beklemek gerekiyor filmi izleyebilmek için. Can sıkıcı bir durum. Buna alternatif olarak ipad'den kiralayıp ipad'e indirdiğim filmleri apple tv üzerinden oynatmayı denedim ama malesef o da olmadı. ipad'de kiralanan/satın alınan filmler sadece ipad'de izlenebiliyormuş. Macbook'umla mirroring yaparak izlemeyi denedim, saniyede 1 kare hızla görüntü aktarımı yaptığı için malesef o da olmadı. Macbook'u HDMI kablo ile bağlamak da malesef işe yaramadı. ipad'dekine benzer şekilde bir hata aldım.

Keşke Apple TV'nin dahili bir hafızası olsa da izleyeceğimiz filmi 1 gün önceden ya da biz evde yokken indirse, sonra izlesek. Kiralandıysa otomatik silinse, satın alındıysa dursa. Bir sonraki jenerasyonda dahili hafıza olursa kesinlikle bu sebepten yenisini alacağım. O zamana kadar bu konuya bir çözüm önerebilecek var mıdır?

ipad de kiraladiğin bir filmi istediğin gibi apple tv ye yansıtabilirsin.

Şunu deneyebilirsin pc yada mac te bir film kirala ve bilgisayarına indir. Daha sonra apple tv üzerinden bilgisayarım ve kiralanan kısmından filmi seçip play e bas. Muhtemelen sorununuz çözülmüş olacak.

Ayrıca apple tv nin 8gb bir hafızası mevcut ama erişimimize kapalı maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi indicavia -- 24 Nisan 2015; 0:57:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.