Şimdi Ara

APPLE TV KULLANANLAR (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
916
Cevap
35
Favori
85.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eyoruk

Apple tv de kıraladıgım fılmlere macbook kapalı ıken ulasamıyorum ? Ev paylasımı olmadan olmuyor mu bu ıs ?

Apple tv de filmler kismindan kiraladığınız filmleri ev paylasimina gerek duymadan izlersiniz. Ev paylasimi, macbook'taki itunes a eklediginiz mp4 formatli filmleri apple tv den goruntulemeye yariyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gduman

quote:

Apple tv de kıraladıgım fılmlere macbook kapalı ıken ulasamıyorum ? Ev paylasımı olmadan olmuyor mu bu ıs ?

Apple tv de filmler kismindan kiraladığınız filmleri ev paylasimina gerek duymadan izlersiniz. Ev paylasimi, macbook'taki itunes a eklediginiz mp4 formatli filmleri apple tv den goruntulemeye yariyor

Pekı nasıl yaparız ? Ben bulamadım da

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gduman

quote:

Pekı nasıl yaparız ? Ben bulamadım da

Apple tv den film kiraladiginizda bir sey yapmiyorsunuz. Filmi direk izlemeye baslamaniz mumkun.

• Yok ben tam olarak onu sormadım daha onceden kıralamıs oldugum filmlerı goremıyorum sorun bu ))

• quote:

Yok ben tam olarak onu sormadım daha onceden kıralamıs oldugum filmlerı goremıyorum sorun bu ))

Sanirim 1 ay suresi vardi. Izlemeye baslayinca 48 saat icinde izlenmesi gerekiyor. Sorun bu olabilir mi?
  • Yok hayır dün izliyordum , bılgısayarı kapattıktan sonra ev paylasımıs da kapandı kıralıklar da kayboldu

• arkadaslar merhaba, bir sorum olucak apple tv ile ilgili olarak
    ben bir media player araştırıyorum yapmasını istediğim özellikler
    harici hdd de bulunan videoları açması istediğim zaman internet üzerinden bağlanıp filim izliyebileceğim sadece monitör üzerinden kullanabileceğim bir cihaz olsun istiyorum bunu apple tv ile yapabilirmiyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mami907

arkadaslar merhaba, bir sorum olucak apple tv ile ilgili olarak
    ben bir media player araştırıyorum yapmasını istediğim özellikler
    harici hdd de bulunan videoları açması istediğim zaman internet üzerinden bağlanıp filim izliyebileceğim sadece monitör üzerinden kullanabileceğim bir cihaz olsun istiyorum bunu apple tv ile yapabilirmiyiz

yapamazsın...

Raspberry Pi2 veya Android PC TV almanız uygun olacaktır.
  • apple tv bluetooth özelliğinin sadece ve sadece klavye bağlanma özelliğinden ibaret olması beni çok şaşırttı.
    yani bluetooth kulaklık yada mause vb. gibi cihazların bağlanamaması hayret verici.
    özellikle kendi klavyesini kabul ederken magic mausunu kabul etmemesi şaşırttı.
    ben mesela bilgisayar ekranını üç oda öteye aktardığımda doğal olarak mause işlevsiz kalıyor.
    yokmudur acaba bunun bir çaresi. teşekkürler.
  • bende farklı bir bt mouse klavye seti var. onu desteklıyor...
  • ender E kullanıcısına yanıt
    Hocam klavye ve mouse kullanmak neye yarıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mericbey

youtube aramaları..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mericbey

klavye ender'in de dediği gibi youtube aramaları için.
    ama mause bilgisayar ekranını aktardıktan sonra internette gezinmeden tutun da film izlerken ileri geri ses açıp kapama dan tutun da bir çok işlem için gerekli.
    özellikle uzak mesafelerde iki üç oda ötede mause işlemiyor. oysa aptv e bluetooth ile bağlansaydı apple tv'nin olduğu her yerde bilgisayarı kontrol edebilirdim.
  • Ustadlar apple tv amerika hesabini da kurdum yalniz netflix alamadim daha... Kullanan var mi?

• ben digiturk dilediğinyerde uygulamasıyla apple tv ya da kablo bağlantısıyla tvye görüntü akatarabilirmiyim .
    uyduruk onda v812 android tabletle hiç bir cihaz kullanmadan screen mirroring özelliğiyle yaptım lakin ios da 9 takla attırmak gerek görüntüyü aktarmak için.

• Digiturk Play üyeliğimdeki görüntüyü Apple TV üzerinden televizyona aktarma şansım oluyor mu ?
  • Seraphine kullanıcısına yanıt
    Hayır uygulama izin vermiyor.

• Apple tv3 için de acaba store gelecek mi?

• ender E kullanıcısına yanıt
    Hayır,maalesef.
  • Arkadaşlar, film, dizi izleme sitelerinden AirPlay yapmak istiyorum fakat AirPlay icon'u çıkmıyor. Youtube'da bu icon çıkıyor, fakat diğer sitelerde çıkmıyor. Bir seyler yapmam gerekiyor da ben mi bulamadım acaba ? Teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.