Şimdi Ara

APPLE TV KULLANANLAR (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
916
Cevap
35
Favori
85.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Araştırmalarım neticesinde bugün app tv aldım, kurulum işlemlerini yaptım iphone telefonumla airplay bağlantısını sağlarken ipad imle bu bağlantıyı gerçekleştiremiyorum, sadece airplay aktif oluyor app tv geliyor aktif olamıyor.Sizce nedir sorun yarımcı olabilir misiniz?
  • mericbey kullanıcısına yanıt
    popcorn ios için var mı?
  • ufuk.sefil U kullanıcısına yanıt
    İşe yarar bir uygulama yok diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk.sefil

popcorn ios için var mı?

Sirf pcdeki popcornu ekrana yansitmak icin almayi dusunuyorum ben de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SiNaPSiS kullanıcısına yanıt
    Bende bu yüzden almıştım. Direk yansıtma özelliği ile yansıttığınızda altyazı görüntülemeyi beceremedim ben bir türlü, onun dışında bilgisayardan ekran olarak yansıtma özelliğini kullandığınızda başarılı çalışıyor popcorn.

Yukarılarda altyazı olayının nasıl yapılacağını anlatmış arkadaşlar ama ben çok anlamadım açıkçası.
    Altyazi eski surumde otomatik geliyordu. Yeni surumde ben de yapamadim

Hocam yansıtana kadar problem yok ne vakit yansıtma yaptım mı altyazı çıkmıyor.
    akşam eve geçtiğimde deniyecem bakalım çözüme ulaşabilecekmiyim...Asıl konu diğer ise benim istediğim ücretsiz tv leri izlemek app tv üzerinden.
    Gerçeken çok başarılı alet, iphone ve tabetllerden ses ve görüntüyü aynı anda iletmesi başarılı wi-fi ile bağlatı yaptım önce yükleme yapıyor sonra görüntü geliyor, tavsiye ederim...
  • telefonda oynanan her oyun sorunsuz apptv ile Tv ye aktarılabiliyor değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekksl6

telefonda oynanan her oyun sorunsuz apptv ile Tv ye aktarılabiliyor değil mi?

Yansitrisin ama guzel olmuyor gec tepki veriyor sadece apple tv uyumlu oyunlar iyi oluyor onlar bile gec tepki veriyor.

• Aldım dayanamayıp....bi 15 gün deneyip beğenmezsem iade edrim:)
  • Korsan kullanımına karşı olduğum için genelde izleyeceğim filmleri store'dan satın alarak ya da kiralayarak izlemeyi tercih ediyorum. Encard'la uygun fiyata alabiliyorum. Ancak bir türlü çözüme kavuşturamadığım bir sorunum var.

Apple TV'den kiralayıp oynat dediğimde filmin bir kısmını buffer'a almadan oynatmaya başlamıyor. İnternet hızına bağlı olarak zaman zaman yarım saat ya da 1 saat beklemek gerekiyor filmi izleyebilmek için. Can sıkıcı bir durum. Buna alternatif olarak ipad'den kiralayıp ipad'e indirdiğim filmleri apple tv üzerinden oynatmayı denedim ama malesef o da olmadı. ipad'de kiralanan/satın alınan filmler sadece ipad'de izlenebiliyormuş. Macbook'umla mirroring yaparak izlemeyi denedim, saniyede 1 kare hızla görüntü aktarımı yaptığı için malesef o da olmadı. Macbook'u HDMI kablo ile bağlamak da malesef işe yaramadı. ipad'dekine benzer şekilde bir hata aldım.

Keşke Apple TV'nin dahili bir hafızası olsa da izleyeceğimiz filmi 1 gün önceden ya da biz evde yokken indirse, sonra izlesek. Kiralandıysa otomatik silinse, satın alındıysa dursa. Bir sonraki jenerasyonda dahili hafıza olursa kesinlikle bu sebepten yenisini alacağım. O zamana kadar bu konuya bir çözüm önerebilecek var mıdır?

• deimos kullanıcısına yanıt
    Bende aynı problemi yaşadım, ancak yeni taşındığım evimde fiber internet bağlı. Film anında başlıyor.
    İnternet hızınızı arttırmayı deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogzsrt

Bende aynı problemi yaşadım, ancak yeni taşındığım evimde fiber internet bağlı. Film anında başlıyor.
    İnternet hızınızı arttırmayı deneyin.

Malesef bulunduğum bölgede superonline fiber yok. TTNet'e mahkumuz. 8 Mbps hızda da ancak bu kadar oluyor.
  • ogzsrt O kullanıcısına yanıt
    Çözünürlüğü 720p' ye düşür olmadı SD kiralamak durumundasın maalesef.

Merhabalar;

Sorunu çözebildiniz mi?
  • ufuk.sefil U kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam siz ??
  • SATILIK

APPLE TV 3 ve air mouse (full kutu/sıfır gibi)

PM

eve geçmedim daha :)
    denedim şimdi mirror yaptığımda görüntü de aktarılıyor sadece alt yazıda Türkçe karakter sorunu var buna şükür diyelim :)
    iyi akşamlar
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.