|
Apple TV Plus nihayet Android'e geliyor
-
-
Türkiyeye resmi olarak gelmedikten sonra androide gerçi iosta bile resmi olarak Türkiyede yok gelmesinin ne anlamı var
-
Android uygulaması olmaması saçmalık zaten. O yüzden güzel haber. Bir süredir açmıyordum ama yakın zamanda ilgimi çeken birkaç dizi ve film çıkarttılar. Öyle olunca dönem dönem en sık kullandığım platform haline geliyor. TV uygulamalarındaki yeni tasarımları hoş olmuş. Yanlış hatırlamıyorsam eski tasarımda Apple TV+ ve MLS içerikleri aynı sekme içerisindeydi. Bu yeni tasarımlarında Apple TV+, MLS ve Library sekmelerini daha kullanışlı hale getirmişler. Windows uygulaması da iyi ama uygulama olsa bile zorunda olmadıkça Windows'ta streaming platformlarından içerik seyretmekle uğraşacak kaç kişi kaldı ki.
-
Nasıl yani, bir Apple cihazı alsam Türkiye'de, Apple TV+'ı izleyemiyecek miyim?
-
Yakında konsol veya akıllı telefon fark etmeksizin platformlar arası sınırlar kalkacak. Apple TV zaten Android'e gelecekti, niye bu kadar gecikti bilmiyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet izleyemiyorsun. Apple diğer ülkelerde sunduğu netflix benzeri hizmeti ülkemizde sunmuyor.
-
Amerikan hesabı açıp oradan izleyebilirsin biz 2 arkadaş uzun zamandır ortaklık yaptık birlikte izliyoruz
-
Apple TV Android tv de uzun zamandır zaten var ama plus farklıysa onu bilemem
-
Turkcell TV+ var olduğundan dolayı ve Türkiye'de "TV+" markası Turkcell'e ait olduğundan dolayı Apple ne kadar istese de TV+'ı Türkiye'ye getiremez. Bütün mesele hukuksal engeller yani.
-
Netflix, Prime vs. bunlar kullanıyorum, Apple tarafını pek bilmediğimden soruyorum.
Merak ettiğim, Apple TV+ 'ta yeni çıkan diziler, ki DH 'de fragmanlar yayınlanıyor zaman zaman, bu dizileri yasal olarak Türkiye'den izlemek mümkün mü? Yani 100 bin TL verip iphone alanlar bile bu dizi ve filmleri izleyemiyor mu?
-
Amerikan hesabı açmadan kullanamıyorsunuz türkçe altyazı var ama apple türkiyeye resmi olarak hala getirmedi
-
Windows PC lerde Apple tv uygulaması var ve görüntü 720p den bile degil... Düzgün olmayacaksa hiç yapmayın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X