Şimdi Ara

Apple, Twitter'la görüşüyor; satın alım ya da milyarlık yatırım yolda (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tweeter gibi buyuyen ve her firma tarafindan fpdesteklenebilecek potansiyele sahip bir platformu hemen satacalarini sanmiyorum zaten haberde bir yildir gorusuluyor diyor yani satilacak degil illede buyuk bir hisse alimi olacaktir veya ortak bir ise girecektir bu iki sirket buyuk ihtimalle ayni zmaanda twitter gibi butun platformlara acik olmasi gerekn bir platformun apple tarafindan kisitlanmasini istemiyorum.Dedigim gibi satilmayabilir apple alabilir tabiki finansal olarak yeter ama satmayabilirler twitteri beli bir kismini alabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Twitterı milyar dolarlar verselerde satmazlar herhalde çığ gibi büyüyen mükemmel bir site ne diye satsınlar ancak ortaklık olabilir
  • Bende bu twitir olayina alişamadim kullanmiyorum zaten
  • Apple eğer Twitter'ı alırsa üzerinde bir çok yenilik yapacak ve bu yeniliklerde çoğu kişiyi Twitter'dan soğutacaktır diye düşünüyorum.Ben herkesin kendi yolunda ilerlemesi taraftarıyım.Apple çıkarsın iPhone,iPad,iMac alalım ama bir zahmet Twitter'dan ve onun gibi gelişmekte olan sosyal ağlardan uzak dursunlar.

• Haber yalan olmuş bile
  • 117 milyarın tekabül ettiği imkanları daha önemlidir. Çünkü Apple bir para şirketi değildir. Bir teknoloji şirketidir. O yüzden ekonomik kriz de olsa büyümesi normaldir. Yani teknoloji gibi üreten sektörlerde parasal tanımlamalar anlamsızdır. Sahip olduğu mühendis ve mühendis yetiştirme potansiyel ve çevresi, altyapısı, bilimsel birikimi gibi konularda sahip oldukları paradan daha değerlidir. Bizde bu anlamda bir çöp kadar bile hareketlilik yok. Ortadoğu gelişmişlik anlamında bir mezarlıktan daha çok umut vermiyor. En başta da Türkiye.

• Twitter'ın suyu çıktı ve modası artık geçti. Almamaları isabet olmuş.

Sırf Goygoy dönen, boşbeleş bir sosyal medya saçmalığı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çöküş yakındır diyenler bir kez daha yanıldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.