Şimdi Ara

Apple, üçüncü parti geliştiricilerin harita uygulamalarını ön plana çıkarmaya başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
2.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• iOS6 ile birlikte kullanılmaya başlayan yeni haritalar servisinin kullanıcılara yeterli deneyimi sunamaması Apple'ın bu konuda oldukça sert bir şekilde eleştirilmesine neden olmuştu. Harita servisinin yetersiz kalmasından dolayı müşterilerden özür dileyen Tim Cook, konuyla ilgili olarak bir mektup yayınlamış ve haritalar uygulamasının geliştirilmesi için ellerinden geleni yapacaklarını, bu süreçte kullanıcıların üçüncü parti uygulamaları kullanarak bu açığı kapatabileceklerini belirtmişti.

Tim Cook'un üçüncü parti harita uygulamaların üzerinde durmasıyla birlikte Appstore'da da harita uygulamalarını ön plana çıkarmak adına bir adım atıldı. Appstore'un ''Öne Çıkanlar'' sekmesine bakıldığında ''Find maps for your iPhone'' yani, ''iPhone'unuz için haritalar bulun'' başlığı yer almaya başladı. Söz konusu başlığa dokunulduğunda üçüncü parti geliştiricilerin iOS için geliştirmiş olduğu harita uygulamaları kullanıcıları karşılıyor. Bu uygulamalar ülke ve bölgelere göre değişiklik gösterirken Türkiye Appstore'da Karayolları Genel Müdürlüğü, Yandex.Haritalar, Navturk Türkiye ve İGO Primo Turkey gibi harita uygulamaları yer alıyor.

Ek olarak, Google ve Nokia'nın harita servislerini kullanmak isteyen kullanıcılar Safari tarayıcıları üzerinden bu servislere ulaşabilirler. 

• Ee ne demisler yiyemicegin hamburgerin altına yatmıcan

:D

• buralar birazdan karışır.hemen yerimi alayım :D

• Simdi gelir biri galaxy s3 hepsini dover der ortalik karisir :D hadi beni got edin nolur yalvaririm :D
    Bu arada bisey itiraf ediyim google maps varken de yandex kullaniyodum benim daha cok hosuma gidiyodu bu sayede yandex gelismis olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Crumby -- 29 Eylül 2012; 20:00:21 >
  • yiyemiycen hıyarı soymacaksın demiş atalarımız.
  • haberi saymazsak, mesaj sayisi 5 olmadan seviye yerlere dusmus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extreme Victory -- 29 Eylül 2012; 20:51:35 >
  • yiyemiceğin muzu soymayacaksın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ülkemizin kültür seviyesi böyle ortamlarda daha çok belli oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumların hiç birini anlamadım.!
  • quote:

Orijinalden alıntı: #TheNightMare#

yiyemiceğin muzu soymayacaksın

Ahahha yarildim abi bune

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kim ne derse desin iphone.

şaka şaka, burda 1500 liraya şahin alıp 500 lira motora verirsin, 500 lira diğerşeyler için harcarsın paşa paşa binersin.

• Madem minareyi çalmaya karar verdin Apple, kılıfını önceden hazırlayacaktın. ;)

• Apple'ı hem takdir ediyorum hemde kınıyorum.. milyar dolarlık bir şirketsin.. bir ürün çıkaracaksın hiç olmazsa şunu adam gibi test et ondan sonra sun millete.. takdir ediyorum hiç olmazsa kem küm etmeyip yaptığı haltı kabul etmiş ve en azından alnetif uygulamaları sunmuş.. bunu kabul etmek de bir meziyettir. ama baştan böyle bir hata yapmak daha da kötüdür..

• Tükürdüğünü yalamamış gibi gözüküp tükürdüğünü yalamış.

• Apple, Google map ile birlikte kendi uygulamasınıda entegre edecekti iOS6'ya.. Hem kullanıcıları alıştıracaktı kendi haritasına hemde yavaşda olsa haritasını geliştirecekti. Apple Map olgunlaşınca Google Map'ı çekseydi bu kadar sıkıntıda yaşamazdı tepkide çekmezdi Apple..

• üşüyoruz google maps reyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Yorumların hiç birini anlamadım.!

Al benden de o kadar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.