Şimdi Ara

Apple Watch buldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, Amerika da denizde apple watch seri 2 buldum. Calisiyor, hic su vs gecmemis. Kendi iphone ua eslesiyor, fakat sahibinin apple kimligini istiyor. Sahibinin mailinin ilk karakteri gorunuyor. Yoksa kendisi ile temasa gececekim, gondermek icin. Sonuc olarak bende kalacak :) fakat kullanamiyorum. Eslesme oldu ama. İlk sahibi birakmadigi icin kayit edemiyorum. Cozul var midir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Apple Watch Buldunuz mu? Ne Yapmalısınız?

Apple Watch bulduysanız, ne yapmanız gerektiğine dair adımlar şu şekildedir:

• Sahibine Ulaşmaya Çalışın: Apple Watch'un kilidini açıp içeride bir iletişim numarası veya e-posta adresi olup olmadığını kontrol edin. Sahibiyle iletişime geçip cihazı iade etmeyi teklif edin.
    • "Bul" Uygulamasını Kullanın: iPhone'unuzda "Bul" uygulamasını açın ve kayıp modunu etkinleştirin. Kayıp mod, cihazın yerini bulmanıza ve sahibinin sizinle iletişime geçmesine olanak tanır.
    • Polisle İletişime Geçin: Sahibine ulaşamazsanız veya cihazın kayıp olarak işaretlenmemesinden endişeleniyorsanız, polise başvurun.
    • Cihazı Kullanmayın: Apple Watch'un sahibiyle iletişime geçene veya polise teslim edene kadar cihazı kullanmayın. Cihazı kullanmanız hırsızlık olarak kabul edilebilir.

Apple Watch Buldunuz ve Nasıl Kullanabileceğinizi Merak Ediyor Musunuz?

Bir Apple Watch bulduysanız ve nasıl kullanabileceğinizi merak ediyorsanız, bilmeniz gerekenler şunlardır:

• Sahibine İade Edin: Cihazın sahibiyle iletişime geçin ve iade edin. Bulunan bir cihazı kullanmak hırsızlık olarak kabul edilebilir.
    • Aktivasyon Kilidi: Cihaz bir Apple Kimliği ile eşleştirilmişse, Aktivasyon Kilidi etkin olacaktır. Aktivasyon Kilidini devre dışı bırakmak için Apple Kimliği parolasına ihtiyacınız olacaktır.
    • Parola Koruma: Cihaz parola korumalıysa, cihazı kullanmadan önce parolayı bilmeniz gerekir.
    • İçerik Erişimi: Cihaz eşleştirilmemişse veya Aktivasyon Kilidi devre dışı bırakılmışsa, cihazın içeriğine erişiminiz olmayabilir. Sahibiyle iletişime geçin veya polise teslim edin.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Apple Store'a götürürsün onlar sahibine ulaştırır.
  • Turkiye deyim. Yine ulastirir mi?

• bestugba B kullanıcısına yanıt
    AliExpress den bir anakart siparişi ver kullan tepe tepe

• Berira B kullanıcısına yanıt
    Çok mantıklı ancak içini açarsa cihaz suya dayanıklılığını kaybeder.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple watch yurtdışı
    5 yıl önce açıldı
    Apple Watch 8 vs Watch Se 2. Gen
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.