Şimdi Ara

Apple Watch Gümüş Mü Almalıyım Yoksa Uzay Grisi Mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
7.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1.Uzay grisi mi tercih etmeliyim yoksa gümüşmü ? Uzay grisine beyaz kordon kötümü durur ?
    2.Hangi siteden alırsam en hızlı gelir teşekkürler.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Apple Watch: Gümüş Mü Uzay Grisi Mi Seçmelisin?

Apple Watch'unuz için doğru rengi seçmek kişisel tercihlerine bağlı olsa da, gümüş ve uzay grisi seçeneklerinin her birinin kendine göre avantajları vardır.

Gümüş:

• Klasik ve zarif bir görünüm sunar.
    • Çoğu kıyafet ve aksesuarla uyumludur.
    • Beyaz veya renkli kordonlarla iyi görünür.

Uzay Grisi:

• Daha modern ve şık bir görünüm sunar.
    • Spor kıyafetlerle ve koyu renk kordonlarla iyi görünür.
    • Gümüşe göre daha az kir ve leke gösterir.

Beyaz Kordonların Temizliği:

Beyaz kordonların kirlenmesi konusunda endişeleniyorsan, uzay grisi bir saat seçebilirsin. Beyaz kordonlar kolayca kirlenebilirken, uzay grisi kordonlar daha az leke gösterir.

8. Seri Apple Watch için Renk Seçimleri:

Apple Watch 8 için gümüş, uzay grisi, yıldız ışığı ve gece yarısı renk seçenekleri mevcuttur. Yıldız ışığı, gümüşe benzer ancak daha sarı bir tona sahiptir. Gece yarısı ise daha koyu bir renk tonudur.

SE Serisi Apple Watch için Renk Seçimleri:

SE serisi Apple Watch için gümüş, uzay grisi ve altın renk seçenekleri mevcuttur. Altın rengi daha sıcak bir tondur ve farklı bir görünüm arıyorsan dikkate alınabilir.

Siyah mı Gümüş mü:

Siyah bir Apple Watch daha şık ve gizemli bir görünüm sunarken, gümüş bir saat daha açık ve zariftir. Tercihin kişisel zevkine göre değişir.

Sonuç:

Gümüş ve uzay grisi Apple Watch renk seçeneklerinin her birinin kendine göre avantajları vardır. Klasik ve zarif bir görünüm istiyorsan gümüş önerilirken, daha modern ve şık bir görünüm istiyorsan uzay grisini tercih edebilirsin. Hangi rengi seçersen seç, Apple Watch'un üstün özellikleri ve şık tasarımıyla keyifli bir deneyim yaşayacağına emin olabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bence gümüş daha güzel durur.Uzay grisine beyaz kordon bence yakışmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kayış renkleri ile uyumu açısından bence uzay grisi almalısın. Bir kere uzay grisi alırsan; siyah ve kırmızı kordon cepte. %100 yakışıyor. Diğerlerini de sıkıldıkça rahatça takarsın.

• bence watch 2 yi bekle en fazla 5 aya gelir. Söylentiler Martta çıkacağı yönünde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi confuest -- 5 Kasım 2015; 21:56:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hekeman

Bence gümüş daha güzel durur.Uzay grisine beyaz kordon bence yakışmaz

Katılıyorum.
  • Qwspow kullanıcısına yanıt
    Bana sorarsanız uzay grisi.
    Ayrıca bende uzay grisi kullanıyorum ve beyaz kayışımda var. Aslında o kadar kötü durmuyor fakat kayış çok çabuk kirleniyor kötü görüntü oluşuyor. O yüzden siyah kayışımı kullanıyorum sürekli.

2. sorunuza cevabımda eğer Apple Online Store'dan alırsanız seçtiğiniz ürün stokta var gözüküyor ise 14.00-15.00 a kadar sipariş verdiğiniz takdirde aynı gün kargoya teslim ediliyor %98. (Fakat saatleri tam bilmiyorum siz sabahtan alırsanız daha garanti olur.)
  • Kesinlikle ilk jenarasyonu alınmaması gereken bir ürün yapmış olduğunuz masrafa yazık olur. Bu arada bu yorumu Apple Watch kullanan birisi olarak yapıyorum size tavsiyem en azından ikinci jenarasyonunu beklemeniz olacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence alma

• Ben birkaç gün önce iPhone ile kullanmak üzere moto360 2. Nesilden sipariş verdim. Tasarım olarak incelemeni öneririm ki bence iwatch dan daha şık. Ayrıca iOS la da uyumlu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TR_001 kullanıcısına yanıt
    Hocam nereden sipariş verdiniz?
    Gelince ayrıntılı inceleme bekliyoruz 😄

• Resmi sitesinden sipariş verdim;www.motorola.de
    Saati kendim için değil eşim için aldım ama kurulum ve anlatımı ben yapacağımdan görüşlerimi tabiiki yazarım.

• Ben Gümüş renkli kullanıyorum, tavsiye ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar artik zevklerini bile bize soruyor.

• Ne için alacaksın çok merak ettim

• Bence gümüş
  • Yeni model 2016'nın sonlarında gelir gelirse. Bu kadar beklenecek ne var anlamıyorum. Motorola 2.neslinde çok radikal değişiklik mi yaptı hayır. Ekran çözünürlüğü artabilir, tasarım değişebilir onun dışında neden 1 yıl bekleyeyim ki. Herkesin ağzında sakız olmuş ilk nesil alınmazmış.

Ben olsam uzay grisi alırdım. Hem beyaz çabuk kirlenir beyaz kayış alırsan hemde gümüş rengi Edition modelinde daha iyi duruyor parlak olduğu için. Ama yinede sen bilirsin.

• akke4323 kullanıcısına yanıt
    Neden memnun değilsiniz merak ettim? Ben de kullanıyorum da.

• quote:

Orijinalden alıntı: DSGNRY

Neden memnun değilsiniz merak ettim? Ben de kullanıyorum da.

Fiyatına göz önünde bulundurduğumuzda bekleneni veremediğini düşünüyorum. Uygulama desteği kısıtlı ve 3. parti uygulamalar ağır çalışıyor şuana kadar satın almamış birinin 2. jenerasyonu beklemesi daha mantıklı olacaktır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.