Şimdi Ara

Apple Watch Series 5 44 mm : 3384 TL (75 TL worldpuan) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.472
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    öncelikle lansmana çok az kaldı eylül. Beklemen gerekiyor. Apple ürünlerinde şu ana kadar bir ucuzlama olmadı olmaz. Ama 6.nesil watch çok ekstra özellikler ve düşük fiyat farkıyla gelirse o daha uygun olabilir.

Video bilmiyorum ama benim ve eşimin tecrübelerini aktarıyım.

-Arka planda sürekli olarak kalp ritmini analiz ederek grafiklendiriyor ve anormal bir durum olursa uyarıyor.
    -EKG özelliği var.
    -Beslenme programı entegre edip siri-dikte ile yediklerini kaydedebiliyorsunuz.
    -Yüksek sesli ortamda sizi uyarma var.
    - Bence en iyisi. Senin düşmeni, veya darbe alışını acil bir durumu algilayıp önceden belirlediğin kişilere acil durum S.o.S mesajı%çağrısı gönderiyor veya bölgenin acil durum hattını otomatik arıyor.

Eşim pandemi hastanesinde sağlık görevlisi, bu dönemde telefona çok temas etmek istemiyorlar. İnanılmaz memnun bütün işlerimi saatten hallediyorum. Çağrılarımı bile oradan cevaplayıp konuşuyorum diyor.

• g3nj kullanıcısına yanıt
    Düşmek veya darbe alış gibi acil durumları nasıl algılıyor ki? Yani kolunuzu hızlıca sallasanız bile öyle sanabilir. Çok şaşırtmaya açık bir özellik gibi geldi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Wampire^^ kullanıcısına yanıt
    Orası sır. Manipüle edilemiyor internette dediğinizi deneyenler var ama başarısız oluyorlar.
    İnternette bir cok acil durum gerçek olayı yaşanmış örnekler bulabilirsin. Yakınımda da var benim.

Yükseklik algılayıcıları bir sürü sensör var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Wampire^^ kullanıcısına yanıt
    aşağıdaki gibi örneklerin sayısı hiç de azımsanmayacak kadar fazla. teknolojik bir ürün olarak böyle katkılarının olması muazzam bence. insanlar için tercih nedeni olur olmaz o ayrı konu ama aldıktan sonra bu özelliğinin olması insanın içini bi nebze rahatlatıyor tabi

webtekno
    Apple Watch, Bir Kez Daha Hayat Kurtardı
    https://www.webtekno.com/apple-watch-dusme-algilama-h76441.html

Habertürkhthayat.haberturk.com
    Apple Watch acil servise sinyal verdi
    https://www.haberturk.com/apple-watch-dusme-algilama-ozelligi-hayat-kurtardi-2345509-teknoloji

https://www.sihirlielma.com/2019/04/15/apple-watch-bir-kez-daha-hayat-kurtardi/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• buda güzel watch 3 45 de bu aralar alcak olsam kararsızım.
  • Az daha bekleyin. Önümüzdeki salı yenisi açıklanıyor. Hatta son sızıntılarda bir tane de ucuz model gelebilir deniyor. Belki de ucuz seçenek olarak seri 3 satmak yerine yeni farklı bir model çıkaracaklar. iphone pro ve düz model gibi düşünün. Belki de Mi Band gibi bir şey ama sanmıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • seri 5 44mm satılık saatim var ilgilenen olursa 2800 istiyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.