Şimdi Ara

Apple Watch Series 5 44 mm : 3384 TL (75 TL worldpuan)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.472
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.gittigidiyor.com/giyilebilir-teknoloji/akilli-saat-aksesuar/akilli-saat/apple-watch-series-5-44mm-uzay-grisi-aluminyum-kasa-ve-spor-kordon_spp_785034?renk=Gümüş

Series 5 44 mm kazananlar kulübü üyeliğiyle 3384 TL'ye geliyor. 75 tl de worldpuan veriliyor. Fiyat çok iyi diil mi sizce de?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiyat iyi alınır
  • world puanı da hesaba katınca yaklaşık 3300'e geldi bana.

ABD fiyatı %6 yaklaşık eyalet vergisi ve bugünkü kurla 3335 TL.

o yüzden sipariş verdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluerdem -- 22 Ağustos 2020; 2:18:55 >
  • Onumuzdeki ay 6 cikmasa degerlendirilebilirdi.

• 6 çıkacak
  • Hadi telefonu oyun konsolunu anladık da Saatin de mi 5’i 6’sı çıkıyor vay arkadaş.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Maximuma 9 taksitte vade farkı koyuyor. 🙇🏻 yoksa tam alıyordum 🙅🏻

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Watch Series 3 38 MM
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet 10 eylülde lansmanı yapılacak ama Satışa sunulması, Türkiye’de satılması vs bi dert, kurların o tarihe kadar ne olacağı ayrı bi dert.

Bugün iki senelik 4.seri saatimi sattım. İki sene önce ABD’den 430 dolar aldırmıştım, 5 serisi de şimdi o fiyat ama kur farkından ekstra 900₺ farkediyor iki saat arasında. 6 çıktığında da 430 dolar olsa bile TL karşılığı ne olacak kestiremiyorum. O yüzden direkt aldım görünce

• 6 dan sonra fiyatın düşme ihtimali yokmudur acaba?

• ...::: ÇARŞI :::... . kullanıcısına yanıt
    Hiç belli olmaz o durum. Çünkü 5 çıktığında 4’ün satışını kaldırıp 3’ü satmaya devam etti Apple garip bir şekilde. O yüzden 5 satılır mı onun bile garantisi yok.

Bir de kurların ne seviyeye geleceği belirsiz olduğu için ihtiyaç varsa almak en mantıklısı geliyor bana

• bu saatin olayı nedir? yani daha doğrusu yenisi çıkınca yenisini alacak, diğer akıllı saatlerden farklı bir özelliği var mı?
  • Yaklasik 1 yil kadar kullanip cok gerekli birsey olmadigi kanaatine vararak sattim.

• Eyvallah kullanıcısına yanıt
    Her gün şarj ediyorsun aslında pek farkı yok :D
  • Acelesi olmayan 6 yı beklesin derim. 44mm Max 4.000 den çıkar. 2 haftaya tanıtılacak zaten.

• Benim için ekg özelliği çok mühim ama oda tr de çalışmıyor sanırım
  • BOLDVIPER kullanıcısına yanıt
    Son güncellemelerden biriyle Artık aktif diye biliyorum

• seneye 7 çıkacak acele etmeyin
  • Bir zamanlar 2700 e geliyordu. İşe bak şuan sıcak diyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BOLDVIPER kullanıcısına yanıt
    Aylar önce aktif edildi.

Apple ekosistemi olmayan bir band'dan farksız olarak kullanana 150 TL'lik mi band da fazla.

- En iyi kalp sağlığı takibi
    - En iyi acil durum, düşme tespiti,
    - En iyi akıllı saat işletim sistemi
    - En iyi ekosistem entegrasyonu (siri, dikte)

Amacında kullanana 3300 çok ucuz. En ucuz iphoneu al ama koluna bunu tak. Bizim milletimizin gösterişi sağlığından daha önemlidir. Elinde 15bin TL'lik pro max ile gezer saat pahalıymış der. Dandik lacoste quartz saat alır 3kya apple watch a pahalı der.

Xioami 10bin TL'ye telefon çıkardığı devirde apple f/p kaldı.

Saati gerçekten kullanacak olan alacak olan buradaki sıcak fırsatlara bakmaz zaten. Aylarca mi band 3 konuları gördü bu gözler 120 ye alınır mı gerekli mi 100 e alınır mı gereklimi ...
  • g3nj kullanıcısına yanıt
    kesinlikle öyle zaten benım amacımda o sistemi kullanabılmek yoksa yemişim saatini peki sence bunumu alayım yoksa çıkacağı söylenen versiyonumu benım ıcın 1000tl fazla vermek sorun olmaz ama arada fark olucaksa veririm yoksa gerek yok gibi beklemeye?

birde bu saatin hiç o saglık ıle ılgılı ıncelemesı vıdeo vs varmı veya kişisel olarak tecrübe ettiysen memnunmusun acaba
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.