Şimdi Ara

Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU] (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37.148
Cevap
824
Favori
1.966.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar akşam 12'den, sabah 7'ye kadar en az %10'luk bir pil kaybı oluyor, bu normal mi acaba, saatten çok memnunum, biraz da sık kullanıyorum, akşam %30-40'la eve dönüyorum, tam 2 günü çıkartamıyorum maalesef, ne yapabilirim ?
  • Cok normal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReJim

Ben de uygun rakama ikinci el temiz bir Apple Watch alarak aranıza katıldım. Baslik pek aktif değil, biraz hareketlendirmek gerekiyor.

Bilmeyenler icin haber vereyim. Aliexpress Apple Watch a özel 10 dolar kod veriyor. 20 dolar alışverişte kullanılıyor. Kayış almak icin çok iyi bir imkan bence.

Kod bugün aktif olacak ben hoco deri kayış siparişi vericem. Almak isteyenler olabilir. 11 indirimi ve kod ile 35 TL ( 12 dolar ) civarı bir rakama gelicek. Başka satıcılardan birkaç dolar daha uyguna buldum ama bunu almaya karar verdim.

Sırada Link Bracelet alma niyetim var. Uygun denk getirince haber vericem 👍

HOCO Brand Genuine Cow Leather For iwatch Strap & Metal Buckle & Watch Band Adaptor Stainless Steel For Apple Watch 38 42 mm
    http://www.aliexpress.com/item/HOCO-Brand-Genuine-Cow-Leather-For-iwatch-Strap-Metal-Buckle-Watch-Band-Adaptor-Stainless-Steel-For/32391338910.html

Aliexpress deki kod watch'a özel değil Apple uygulamalarına özeldi ve yalnızca single day yani bekarlar günü kutlaması olan 11.11 tarihinde geçerli ve aktifti. Söz konusu indirim kuponu sürekli olarak bulunmuyor. Yanlış bilgilendirme yapmışsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: maliozi

Beyler ekran parlaklığıyla şarj süresini deneyimleyen oldu mu full ile en düşükte çok fark var mı?
    Birde daha bir hafta bike olmadı ama soor kordonun birbirine sürten yerleri parlamaya başladı sinir bozucu

Orta seviye parlaklik iyi. Fazla sarja etkisi olmuyor bnce

• TR_001 kullanıcısına yanıt
    Yanlış değil eksik bilgi diyelim.

Sadece Apple Watch icin bir indirim koduydu. Hatta store da aliexpress uygulamasının son güncelleme açıklamasına bakarsanız Apple Watch 10 dolar indirim gibi bir açıklama görürsünüz.

Sizin dediğiniz iPhone lar icin kodlar ayrıydı.

Ama dediğiniz gibi kod sadece 11.11 de kullanılmak üzere aktif oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReJim -- 13 Kasım 2015; 17:43:55 >
  • ReJim kullanıcısına yanıt
    Özür dilerim düzeltiyorum; eksik bilgi.

Yalnız güncelleme açıklamalarında belirtilmiş olmasına rağmen ve söz konusu 10$'a 20$ ilk indirim kuponunu alıp kullanmış biri olarak, iwatch üzerindeki ekstra bir kupon kullanım hakkını ben göremedim. Aksine, güncelleme sonrası ve 11'ine kadar uygulama açılışındaki tam ekran reklamlarında da okuduğum ve kullandığım için teyit edebildiğim üzere "Apple uygulaması kullanıcılarına özel" (Apple genelini kapsadığını belirten) terimine hitaben açıklama gereği duydum.

• Arkadaşlar yeni apple watch edindim şuanda cihazı açma tuşuna bastım bayadır elma logosunda duruyor açılmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: kraler1

Arkadaşlar yeni apple watch edindim şuanda cihazı açma tuşuna bastım bayadır elma logosunda duruyor açılmadı

Normal cihaz çok hantal zaten geç açılıyor.
  • 10 dk civarı sürmesi mümkünmü yada daha fazla

• Ve arada tekrar ekran gidiyo 1 2 sn sonra tekrar elma ekranında duruyo

• quote:

Ve arada tekrar ekran gidiyo 1 2 sn sonra tekrar elma ekranında duruyo

Telefon ile eşleştirdiyseniz güncelleme yazılımını yüklüyo olabilir.

• Eşkeştirmedim daha ilk açılışta yaptı bunu

• _2FAST4U_ kullanıcısına yanıt
    Sanırım yarın geri götürücem hala açılmadı cihaz
  • quote:

Sanırım yarın geri götürücem hala açılmadı cihaz

Digital crown ve power tusuna ayni anda 5-10 saniye basili tutup tekrar acmayi deneyin.

• Donma takilma ve bnzeri bir durumda elma ligosu gorunene kadar Home ve Digital crown a basili tutup birakmak Sorunu cozuyor

• Arkadaşlar bu hava durumunda bulunduğumuz lokasyonu yada seçtiğimiz şehri nasıl ana sayfa yaparız.
  • Telefonda'ki hava durumu uygulumasından ayarlıyorsun, bulunduğun lokasyonu göstermesini istiyorsan konum servislerini sürekli açık tutman gerekiyor, seçtiğin şehiri göstermesini istiyorsan telefondan hava durumu uygulamasından şehri ekleyip ilk sırada tutman gerekiyor, eğer başka şehirde eklersen tabi...
  • Konu cok aktif olmasa da fikir veren olacaktir diye sormak istiyorum yine de. Mevcut telefonum 6+ 64gb, bunu satip 6s+ 64gb alayim diyodum ama gidip inceleyince cok da ahim sahim bir fark olmadigini gordum. O yuzden kafamda bu ara Apple Watch olayi var. Nedir bu konuda sizlerin fikri telefon modelini yukseltmek mi mantikli yoksa watch almak mi?

• Peerless kullanıcısına yanıt
    Sanırım iPhone 6 dan 6s e geçerken ciddi bir meblağ üzerine koyacaksınız .. Belki de saat parası kadar !! Bildiğim kadarı ile önümüzdeki yaza doğru yeni watch tanıtılacak.. İsterseniz şimdi cihazı değiştirip yaza da saati alabilirsiniz .. Ben 5s ile saati kullanıyorum ve çokta memnunum ama herşey bütçe zevk meselesi tabii.. 6s i kasa sağlamlığından dolayı tercih ederdim açıkcası.. Yoksa 6 dan 6s e geçmeyi gerektirecek , üzerine o kadar para vermeye değecek bir şey göremiyorum ben

• quote:

Orijinalden alıntı: EHABERDAR

Sanırım iPhone 6 dan 6s e geçerken ciddi bir meblağ üzerine koyacaksınız .. Belki de saat parası kadar !! Bildiğim kadarı ile önümüzdeki yaza doğru yeni watch tanıtılacak.. İsterseniz şimdi cihazı değiştirip yaza da saati alabilirsiniz .. Ben 5s ile saati kullanıyorum ve çokta memnunum ama herşey bütçe zevk meselesi tabii.. 6s i kasa sağlamlığından dolayı tercih ederdim açıkcası.. Yoksa 6 dan 6s e geçmeyi gerektirecek , üzerine o kadar para vermeye değecek bir şey göremiyorum ben

Telefonu satarken iyi fiyata satacaktım. Ama gidip 6s inceleyince çok fazla meblağ vermeyecek olmama rağmen beni cezbeden bir durum olmadı. Yine 6s incelerken Apple Watch inceledim ve buna yönelmek mantıklı geldi. Biraz eski yorumlara bakıp fikir edinmeye çalışcağım.

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.