Şimdi Ara

Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU] (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37.148
Cevap
824
Favori
1.966.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dunyao

quote:

Orijinalden alıntı: Hazan

Arkadaslar mesaj yazmak istedigimde sesli yazmak istiyorum ama soylediklerime yakin ingilizce kelime yaziyor ve dikte de ingilizce ben bunu turkceye nasil cevirecegim?

Iphoneda klavyeyi turkce yapmayi dener misin? Alternatif ingilizce klavye varsa sil.

Aynen hocam, dün yazdıktan yarım saat sonra çözdüm buraya yazmayı unuttum, sağolasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tutankhamon kullanıcısına yanıt
    Satıştan vaz geçtim hocam.. İçim el vermedi saati satmaya.. Çok alışmışım .. Artık başka bir formül buluruz bakalım

• arkadaşlar bende bugün watch sport 42mm sahibi oldum, sormak istediğim bi soru var, cevaplarsanız sevinirim, saat telefona bağlıyken bildirimleri aramaları mesajları vs. sadece saat üzerinden alamıyormuyuz, örneğin bi arama gelince ikisi birden çalıyo, yada mesaj veya bildirimlerde de aynı şekilde, bağlı olduğunda sadece saatten bildirim almak için ne yapmalıyız, varmı böyle bi ayar ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyEfendi7 -- 5 Kasım 2015; 23:22:25 >
  • Telefonu sessize al Saatin sesini bildirimlerini ac. Veya telefondaki watch uygulamasindan bildirimleri ozellestir

• merhaba arkadaşlar,

bende eşim için aldığım 38mm lik watch var. şimdi ben kullanıcam. aranızda 42mm lik olanı 38 mm ile takas yapmak isteyen var mı?
  • Ben saati koluma taktığımda bildirimler sadece saat üzerinden gösteriyor telefon çağrısı hariç. Saat kolumda değilken ise sadece çağrı anında uyarı veriyor saat. Anladığım kadarıyla sizde isler karışık. Tavsiyem bildirim ayarlarını kontrol etmeniz olacak. Bende büyük bir çoğunluğu iPhone'umu Yansıt şeklinde ayarlı.

• Arkadaşlar merhaba bende 42mm apple watch alarak aranıza katılmak istiyorum. Ankara içinde satan arkadaşlar ulaşabilirse sevinirim. Ayrıca bir sorum olacak watch üzerinden telefonun içindeki fotoğrafları görüntülediğimizde bu fotoğraflara saatten zoom yapabiliyormuyuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Abattall

Arkadaşlar merhaba bende 42mm apple watch alarak aranıza katılmak istiyorum. Ankara içinde satan arkadaşlar ulaşabilirse sevinirim. Ayrıca bir sorum olacak watch üzerinden telefonun içindeki fotoğrafları görüntülediğimizde bu fotoğraflara saatten zoom yapabiliyormuyuz ?

Evet zoom yapiliyor. Hatta ve hatta iphone 6s ile cektigim live fotolari bile hafif ekrana bastirinca canlandiriyor....

• Lin Fei: Kayıtlar
    App Store
    ‎Voice Recorder HD - Recording
    https://appsto.re/tr/IiOyD.i

Bu uygulama ile Saatten ses kayit yapip Kayitlar Ayni zamanda Saat hoparlorunden dinlene biliyor. Kayit istenilirse telefon veya saat Hafizasinda saklana biliyor. Bakislar Ozelligi olsaymis daha guzel olurmus ya neyse

• ahaste A kullanıcısına yanıt
    uygulama bilgisi için teşekkürler, zaman zaman gerekli olabilecektir. Dostum saatin şarjı biraz daha uzun gitmesi için ne yapabiliriz, beklemede 20 saati, kullanımda 3 yada 3 buçuk saati buluyor, biraz daha erken bitiyor gibime geliyor sanki..
  • Kullanım derken müzik dinliyor yada oyun felan mı oynuyor sunuz? Benim saat dolu dolu 2 günü rahat çıkarıyor .. Gerçi gece 24:00 gibi kapatıp sabah 6:50 de tekrar açıyorum ..

• EHABERDAR kullanıcısına yanıt
    yok dostum müzik ve ya oyun oynamıyorum, yoğun yaptığım bir işte yok, 5-10 dakikalık telefon görüşmesi, ama sürekli telefona bağlı, mesela saati sabah şarjdan çektim, şuanda %35 kalmış, bir günü rahat dolduruyor ama 2.ci günü göremem yani,
  • Sabit bir yerde iseniz gun boyu ofis gibi bluetooth kapatila bilir Wifiden zaten bagli kalacak tlf gorusmeleri msjlar bildirimler normal calismaya devm ediyor. Banada 1 gun gidiyor gun boyu borsa verilerine bakiyorum her gece 12-1 gibi sarja koyuyorum sabah 9da koluma takiyorum. Gece kapatip birakmak bile sabaha kadar bi kac kademe sarjini bitiriyor sarjda birakinca daha cok gidiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahaste -- 10 Kasım 2015; 0:49:47 >
  • herkese merhaba, apple watch ile ilgili bir indirim, kampanya tavsiye eden var mı?
  • 6s alirsan 50 Dolar Apple storede indirim var diye biliyorum

• Çok yüksek fiyatları bence
  • yaklaşık 1 ayda elime ulaştı order sıralamasında en yüksek olan satıcıdan aldım kordonu ayrıca deri mavi kordon ve adaptör aldım deri olan çok daha hoşuma gitti.

Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]
  • Deri 5 Dolar silikon 8 dolar. Deri daha guzel ve şik duruyor

• Arkadaşlar merhaba bende dün space grey 42 mm sportla aranıza katıldım fakat bir sorunum var. Watch wifi ağına bağlanmıyor bunun sebebi ne olabilir?
  • Wifi ağına bağlanmadığını nasıl anladınız ?

Normalde telefondan wifi ağına bağlandığınızda saatinde ağ bilgilerini telefon üzerinden alıp kendiliğinden bağlanması lazım, bluetooth u kapattığınızda bile erişilebiliyor uygulamalara ve bilgilere, diye biliyorum wifi ye bağlanması için ekstra bişi yapmadan bluetooth u kapattığımda saat kullanılabilir durumdaydı.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.