Şimdi Ara

Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU] (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
37.148
Cevap
824
Favori
1.966.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ayar Kolu

yaklaşık 1 ayda elime ulaştı order sıralamasında en yüksek olan satıcıdan aldım kordonu ayrıca deri mavi kordon ve adaptör aldım deri olan çok daha hoşuma gitti.

Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]

Güzel duruyor güle güle kullanın , hangi satıcıdan aldınız link atar mısınız? Bu arada alıntıla butonunu kullanırsanız cevap yazdığınızda bana bildirim gelir mesajınızı tesadüfen gördüm.

• Benim de aliexpress'den aldığım deri kayış geldi(mıknatıslı olan).. Almak isteyen olursa tavsiye ederim. Gayet şık ve kullanışlı duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EHABERDAR -- 10 Kasım 2015; 23:59:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EHABERDAR

Benim de aliexpress'den aldığım deri kayış geldi(mıknatıslı olan).. Almak isteyen olursa tavsiye ederim. Gayet şık ve kullanışlı duruyor

Link de verseniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: suvarsahayatvar

38 mm sapphire cam beyaz kordonla aranızdayım :) önerebileceğiniz güzel değişik uygulamalar var mı arkadaşlar. Bide video Nasıl izleyebiliriz? Foto albümümdeki videoları bile izleyemiyorum

Maalesef video player Ozelligi yok. Live photo destegi var

• Wifi Sorunu Yasiyorsaniz Baglanilan kayitli wifi yi silip bu agi unut dedikten sonra tekrar wifi kurun Kurulum asamasinda saat bloetooth ile telefona bagli ve acik olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: brknsmnc

Wifi ağına bağlanmadığını nasıl anladınız ?

Normalde telefondan wifi ağına bağlandığınızda saatinde ağ bilgilerini telefon üzerinden alıp kendiliğinden bağlanması lazım, bluetooth u kapattığınızda bile erişilebiliyor uygulamalara ve bilgilere, diye biliyorum wifi ye bağlanması için ekstra bişi yapmadan bluetooth u kapattığımda saat kullanılabilir durumdaydı.

Burada sorduğum neysede tuttum birde apple desteği aradım bunun için. Temsilciyle konuşurken aklıma geldi modeme mac şifreleme koyduğum adama tamam tamam bağlandı diyerek kapattım telefonu :)

Teşekkürler ilginiz için.

• Ben de uygun rakama ikinci el temiz bir Apple Watch alarak aranıza katıldım. Baslik pek aktif değil, biraz hareketlendirmek gerekiyor.

Bilmeyenler icin haber vereyim. Aliexpress Apple Watch a özel 10 dolar kod veriyor. 20 dolar alışverişte kullanılıyor. Kayış almak icin çok iyi bir imkan bence.

Kod bugün aktif olacak ben hoco deri kayış siparişi vericem. Almak isteyenler olabilir. 11 indirimi ve kod ile 35 TL ( 12 dolar ) civarı bir rakama gelicek. Başka satıcılardan birkaç dolar daha uyguna buldum ama bunu almaya karar verdim.

Sırada Link Bracelet alma niyetim var. Uygun denk getirince haber vericem 👍

HOCO Brand Genuine Cow Leather For iwatch Strap & Metal Buckle & Watch Band Adaptor Stainless Steel For Apple Watch 38 42 mm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• benim aldığımda en uygun bulduğum kordon buydu şansıma güvenip almıştım. çok hoş görünüyor ama 15 tl civarında bir suni deri olduğunu unutmamak gerekiyor çok uzun ömürlü olacağını sanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ReJim

Ben de uygun rakama ikinci el temiz bir Apple Watch alarak aranıza katıldım. Baslik pek aktif değil, biraz hareketlendirmek gerekiyor.

Bilmeyenler icin haber vereyim. Aliexpress Apple Watch a özel 10 dolar kod veriyor. 20 dolar alışverişte kullanılıyor. Kayış almak icin çok iyi bir imkan bence.

Kod bugün aktif olacak ben hoco deri kayış siparişi vericem. Almak isteyenler olabilir. 11 indirimi ve kod ile 35 TL ( 12 dolar ) civarı bir rakama gelicek. Başka satıcılardan birkaç dolar daha uyguna buldum ama bunu almaya karar verdim.

HOCO Brand Genuine Cow Leather For iwatch Strap & Metal Buckle & Watch Band Adaptor Stainless Steel For Apple Watch 38 42 mm
    http://www.aliexpress.com/item/HOCO-Brand-Genuine-Cow-Leather-For-iwatch-Strap-Metal-Buckle-Watch-Band-Adaptor-Stainless-Steel-For/32391338910.html

kodu nereden alabiliyoruz ben de deri loop olan kordondan almayı düşünüyorum.

• Ayar Kolu kullanıcısına yanıt
    Önce Watch dan aliexpress uygulamasına girin. Orada Apple Watch kodu alın diyecek. Onay verin sonra iPhone uygulamasını acın diyecek. Kodlarim kısmında görebilirsiniz

• ReJim kullanıcısına yanıt
    Linkini verdiğiniz ürünü kullanıyorum. Kaliteli bir kayış. Yalnız bağlantı kısmı çelik olduğu için mat renkli Sport modellerle renk uyumsuzluğu var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monoblaine -- 11 Kasım 2015; 10:43:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: monoblaine

Linkini verdiğiniz ürünü kullanıyorum. Kaliteli bir kayış. Yalnız bağlantı kısmı çelik olduğu için mat renkli Sport modellerle renk uyumsuzluğu var.

Genelde siyah adaptörle göndermedikleri için ben de ikisini ayrı aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ReJim

Ben de uygun rakama ikinci el temiz bir Apple Watch alarak aranıza katıldım. Baslik pek aktif değil, biraz hareketlendirmek gerekiyor.

http://www.aliexpress.com/item/HOCO-Brand-Genuine-Cow-Leather-For-iwatch-Strap-Metal-Buckle-Watch-Band-Adaptor-Stainless-Steel-For/32391338910.html

Kuponu al dediğimde saat üzerinde çalışan Aliexpress uygulaması tepki vermiyor kupon sona ermiş olabilir mi?

Maalesef sona ermiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akke4323 -- 11 Kasım 2015; 15:08:58 >

• monoblaine kullanıcısına yanıt
    Üründe bir fotoğraf var. Onda koyu renk görünüyor özellikle. Artık gelince bakıcaz. Almadan bir danışsam iyi olacakmış.

• bende 42mm sport ile aranıza katıldım, daha incelemedeyim bakalım.
  • Watch'tan sesli mesaj yazmak istiyorum fakat ingilizce algiliyor neden acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: volkankpdg

Watch'tan sesli mesaj yazmak istiyorum fakat ingilizce algiliyor neden acaba?

Telefondan klavye dilini kontrol et turkce olacak

• Aliexpress'den 15.10.2015'te sipariş vermiş olduğum ve 19.10.2015 tarihinde yola çıkan 5 adet spor kordon bugün elime ulaştı. Apple'ın orijinal kordonu ile kıyasladığımızda biraz daha hafif ve ince olmasına karşın orijinal kordon fiyatlarının cep yakmasından dolayı gayet tercih edilebilir kalitede bir ürün.

www.aliexpress.com
    Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com
    http://www.aliexpress.com/snapshot/6992637524.html?orderId=69991572017219

Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU] Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU] Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akke4323 -- 13 Kasım 2015; 0:45:36 >

• Beyler ekran parlaklığıyla şarj süresini deneyimleyen oldu mu full ile en düşükte çok fark var mı?
    Birde daha bir hafta bike olmadı ama soor kordonun birbirine sürten yerleri parlamaya başladı sinir bozucu

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.