Şimdi Ara

Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU] (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: -Nefer- Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37.148
Cevap
824
Favori
1.966.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben farklı bir şey soracağım...Telefon çantamda ve kulaklık ile müzik dinliyorum,kulaklıktan sadece son aranan kişiyi arayabiliyoruz fakat saatten favori listesinden istediğim kişiyi aramak mümkün...Telefonu çantadan çıkarmadan saatten birisi seçip ara dediğim zaman, kulaklık telefona bağlı olmasına rağmen saatten arıyor ve kulaklık ile görüşmem mümkün olmuyor..Bunun bir ayarı var mı acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • besiktas kullanıcısına yanıt
    Kulakligi telefona degilde saate tanit..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba benim antrenman sırasında kalp atış ölçümünde sorun görünüyor çözümü olan varmı?

Resim eklemeye çalıştım en altta ortalama kalp olcumu çıkmıyor.

Cevap icin teşekkürler
    Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]

• akke4323 kullanıcısına yanıt
    güncellemeleri yaptım ama whatsappla hala yazışılamıyor.. nasıl yapıldığını gösterirmisin?
  • Apple Support
    Apple Watch'unuzdaki Bluetooth, Wi-Fi ve hücresel özellikleri hakkında
    https://support.apple.com/tr-tr/HT204562

Daha önce konuda paylaşılmıştı. Benim gibi telefonu evde bir köşeye bırakıp geziniyorsanız gerçekten kullanışlı. Sadece yapmanız gereken bluetooth ile bağlıyken ağı unutup tekrar bağlanın daha sonra bluetoothu kapatın. Şarj konusunda biraz daha faydalı olacaktır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: rahcak

güncellemeleri yaptım ama whatsappla hala yazışılamıyor.. nasıl yapıldığını gösterirmisin?

daha sonra tekrar denedim, oldu. cevap yazılabiliyor sorunsuz. fakat ben genelde whatsapp notifications'larının ön izlemesini kapalı tutuyorum. dolayısıyla da saatte sadece şu kişiden mesaj var diye yazıyor. içeriği görüntülenemiyor. saat uyumlu uygulaması olmadığı için de tıklayıp mesajı okuyamıyorum saatten. şimdilik whatsapp hala kullanılmaz durumda benim için..
  • Benim saat 1 saat ileriyi gösteriyor, onu nasıl düzelteceğiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahaste

Kulakligi telefona degilde saate tanit..

Kulaklık bluetooth değil hocam..Bildiğin kablolu kulaklık..Yağmurlu havada telefon mont cebinde kulaklık ise boynumda duruyor..Bir çare bulamadım vallahi..
  • monoblaine kullanıcısına yanıt
    Kro musun?
  • Kağan Girgin K kullanıcısına yanıt
    Telefondaki watch uygulamasindan Antrenmana girin, enerji tasarrufunu kapatin, o secenek aciktir buyuk ihtimalle o yuzden olcmuyor nabzi

• Arkadaşlar merhaba.. Saat ile uyku takibi yapabileceğimiz bir program biliyor musunuz?

• 38mm Açılmamış tr garantili apple watch satıyorum fakat cihazla ilgilenen olmadı neredeyse.Piyasanın altında vermeyi planlıyorum ama alıcısı yok genel olarak apple watch piyasasımı durgun yoksa bendeki şansızlıkmı
  • Bende 42mm sport modelini satıyorum ama talep yok malesef😔

• quote:

Orijinalden alıntı: alpino

Bende 42mm sport modelini satıyorum ama talep yok malesef😔

mavi veya yeşil ise pm at.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar mesaj yazmak istedigimde sesli yazmak istiyorum ama soylediklerime yakin ingilizce kelime yaziyor ve dikte de ingilizce ben bunu turkceye nasil cevirecegim?

• Hazan kullanıcısına yanıt
    enteresan bir şekilde bende bazen ingilizce bazen türkçe yazıyor. birşeyide değiştirmiyorum halbuki...?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hazan

Arkadaslar mesaj yazmak istedigimde sesli yazmak istiyorum ama soylediklerime yakin ingilizce kelime yaziyor ve dikte de ingilizce ben bunu turkceye nasil cevirecegim?

Iphoneda klavyeyi turkce yapmayi dener misin? Alternatif ingilizce klavye varsa sil.

• Çok dikkatimi çekiyor gerek buradan olsun gerek sahibinden'de olsun bu saatleri alan arkadaşlar 1,2 ay kullandıktan sonra satıyor.. Neden acaba bu kadar heves ettikten sonra satma gereği duyuyorsunuz arkadaşlar..??
  • tutankhamon kullanıcısına yanıt
    Ben çok memnunum . Çok da severek kullanıyorum fakat eşimin iPhone 5 i arızalandı .. Dolayısı ile yeni cihaz almamız gerekiyor.. Bu sıralar masraflar da biraz fazla olduğu için saati satıp üzerine de para ekleyip 6s rose gold Almayı planlıyorum ..

• quote:

Orijinalden alıntı: EHABERDAR

Ben çok memnunum . Çok da severek kullanıyorum fakat eşimin iPhone 5 i arızalandı .. Dolayısı ile yeni cihaz almamız gerekiyor.. Bu sıralar masraflar da biraz fazla olduğu için saati satıp üzerine de para ekleyip 6s rose gold Almayı planlıyorum ..

Geçmiş olsun hocam o zaman bu durumdan anladığımız alması kolay ama satması biraz zahmetli bir ürün anlaşılan.. İllaki satılır ama bir iphone gibi kısa sürede değil.. hayırlısı olsun..
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.