Şimdi Ara

Apple yavaşlatma ! Apple geri adım attı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

iPhone Yavaşlatma konusunda kullanıcıların isteğine bağlı sisteme geçiş yapacak olan yeni güncellemenin ise önümüzdeki ay duyurulacağı açıklandı. Tim Cook tarafından bizzat yapılan açıklamaya göre beta sürümü olarak gelecek yeni iOS sürümüyle beraber yeni sisteme geçilecek. Bunun dışında varsayılan olarak, pilleri eskimiş olan iPhone modelleri yavaşlatılmaya devam edecek.

Fakat artık kullanıcılar hem pil sağlığını daha iyi görüntüleyebilecekler hem de dediğimiz gibi istemeleri durumunda yavaşlatma etkisini ortadan kaldırabilecekler. Gelişmeler gösteriyor ki Apple sonunda geri adım atmış oldu. Yeni sistem kullanıcıların tepkisinden kurtulacak mı bilinmez ama Tim Cook tarafından hala yavaşlatma durumu mantıklı ve gerekli olarak gösterildi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İsteğe göre hızlandırma seçeneğine hiç olumlu bakmıyorum. Cihazı bu yazılımla tamamen bozmaları mümkün sonra biz demiştik yavaşlatma sebebimizde buydu zaten bla bla diyecekler. En güzeli ios 6,7,8,9 a birer açıkları kapatılmış jailbreak yapması mümkün olmayan yeni sürümler getirmeleri ve bizimde bu sürümlere düşmemiz. Ama işte hayaller hayaller... :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berira -- 18 Ocak 2018; 23:11:21 >
  • Sonra telefonu pat diye kpatmasını sağlarlar ..

ya ben ios 8 e dönmek istiyorum

ama çoğu uygulama desteklemeyebilir ..ios 9 da olur yahu ben eskiyi özledim

• Apple benim için bitmiştir. İphone 7 kullanicisi olarak benim satın aldığım telefona bana sormadan müdahele edemez. Piyasaya telefon çıktığında zaten %20 işlemci gucu %30 gpu daha hızlı diye öne sürerler sonra fazlasiyla geri aliyorlar. Piller bahane iphone 4s kondisyonu bozulmuş pilin apple göre söylüyorum. İphone 4 de shsh kaydı ile geri dönebiliyoruz. İos 7 ilk çıktığında ios 6 ya göre pillerde düşüs performans yerlerde. Madem suç pil ben ios 6 ya shsh kaydi ile döndüğüm zaman neden eski pil süresine ve performansına geri dönüyor. Demekki sorun yazılımda pil de değil. Bide yetmiyormuş gibi tüketiciden pil parası alnaya çalışıyorlar. Bunu avantaja çeviriyorlar ayıp valla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • galaxyg kullanıcısına yanıt
    Ah iOS 7 ah! Öyle özledim ki seni. 5s'i uçuran yazılımdın sen :)

iOS 9 kullanıyorum hocam :)

• Leon FR kullanıcısına yanıt
    İos 9 da iyidir ama ben ios 7-8 deki o çift tıklayınca açılan uygulama yöneticisini daha çok beğeniyodum

• galaxyg kullanıcısına yanıt
    Ben de hocam. Daha güzeldi o.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: galaxyg

İos 9 da iyidir ama ben ios 7-8 deki o çift tıklayınca açılan uygulama yöneticisini daha çok beğeniyodum

İos 9 da jb de var mı çift tıklama

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 36

quote:

Orijinalden alıntı: galaxyg

İos 9 da jb de var mı çift tıklama

ios 8 de ki görev yöneticisini soruyosanız bildiğim kadarıyla yok

daha farklı görev yöneticileri vardı ama bildiğim kadarıyla

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.