Şimdi Ara

Apple, yenilenmiş AirPods satmaya başladı: İşte model ve fiyatlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Apple, yenilenmiş AirPods satmaya başladı: İşte model ve fiyatlar
    Apple, yenilenmiş iPhone, Mac, Apple Watch, Apple TV’nin ardından AirPods satmaya başladı. AirPods 3. nesil şu anda Apple’ın sertifikalı olarak belirttiği yenilenmiş ürünleri sergilediği online mağazada satışta. AirPods 3 dışında en yeni kulaklığı AirPods Pro 2 de mağazada sergileniyor.

Ayrıca Bkz.2023’te yenilenmiş telefonlara talep iki kat arttı

Yenilenmiş AirPods 3 satışta

Apple, ilk kez yenilenmiş AirPods satıyor. Yenilenmiş AirPods 3, sıfır fiyatına kıyasla %17 oranında indirimle satışa sunuldu. MagSafe şarj kutusuna sahip AirPods 3. nesil modelin fiyatı normalde 179 dolar iken, 149 dolara satılıyor.

Yenilenmiş AirPods Pro 2 geliyor

Yenilenmiş AirPods Pro 2 modelinde 40 dolar indirim söz konusu. Normalde kulaklığın fiyatı 249 dolar ancak 209 dolara düşürülmüş. Apple’ın 2. nesil AirPods Pro’yu mağazaya eklediği ancak henüz satışa sunmadığı görülüyor.

AirPods 3. nesil, Ekim 2021’de çıktı ve güncellenmiş tasarım, kuvvet sensörü kontrolleri, uyarlanabilir ekolayzır, uzamsal ses ve MagSafe şarj özelliğiyle geliyor. Apple’ın yenilenmiş ürünleri sıfır ürünlerle neredeyse aynı ve Apple, titiz bir test sürecinden geçirdiklerini belirtiyor. Arızalı bileşenler değiştiriliyor ve kulaklık gibi ürünler için ekstra önemli olan temizlik işlemi uygulanıyor.

Kaynak:https://9to5mac.com/2023/08/04/refurbished-airpods-3/

• Kulaklıkların içlerini gördü iseniz çok hassas donanım mevcut. Onun tamiri çok zor. Ancak iç kısmını komple değiştirirseniz yenilenmiş olur. Haricinde plastik kısmı basit bir şekilde yenilebilir diye düşünüyorum.

• Kalsın, ben almayayım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gerek yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bir kulaklığında kullanılmışını almazsın artık

• 3erkay98 3 kullanıcısına yanıt
    Elma olmadan yaşayamam ben :/

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Madem bu cihazların arızalı bileşenleri tamir edilebiliyordu neden hemen değişim yapılıyor ya da pil vs değişimi yapılamıyor. En kralı 3 yoldan sonra follofış oluyor pil açısından.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • matador_mirkhan M kullanıcısına yanıt
    Pilleri ücret karşılığında değiştiriliyor sitesinde fiyatı listesi var

• Benim tek kulaklığımın sesi kısık verdim garantiye ikisindede arıza tespit edildi yenisi appleden istendi yazıyor şimdi servis durumunda benim eskileri tamir edip satıcaklar mı? Madem tamir ediliyor neden yapıp vermiyorlar ben tamiri mümkün değil apple yapmaz diye biliyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marsk35 -- 7 Ağustos 2023; 21:44:39 >
  • marsk35 kullanıcısına yanıt
    Madem tamir olabiliyor neden garantisi geçen ürünlerin arızası durumunda direk sıfırıyla ücreti karşılığında değişimini yaptılar anlamak zor. Yapıver tamirini, değiltir pilini!!! Bu apple işine geldiği gibi hareket ediyor pis çakallar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.