|
Apple yöneticilerinden iPhone 16e’deki MagSafe eksikliği için şaşırtan savunma

-
-
Nee, 600 dolarlık bir telefona magsafe koymuşlardır zaten diyip hiç özelliklerinde onu aramadım. Vaybeee, ulan Apple, senin kadar pişkin bir satıcı olsam ben de amarigaya kredi açardım 😵💫
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isakoc -- 28 Şubat 2025; 12:4:21 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şimdilerde de yeni trend “zaten kullanılmıyordu, zaten hedef kitle kullanmıyor”
Samsung ta aynı yolun yolcusu. Magsafe sadece kablosuz şarj standı için değil, araç tutucularda da çokça kullanıyorum ben
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Apple tüketicisine her zaman layık olduğu şekilde karşılık veriyor. Apple ve kullanıcıları kocaman bir aile. Çekemeyenler anten taksın
-
Köleye köle gibi davranılır.
-
Bunu bu telefonu alacaklar sorun etsinler,bu telefonu almayıp laga luga yapmak laf olsun torba dolsun birazda bizim tuzumuz olsun demeye benziyor.
-
Bence çok da gerekli bir teknoloji değil zaten. Kim kabloyu sokete takıp güzelce şarj etmek varken aynı kabloyu telefonun arkasına yapıştırıp hem daha yavaş şarj edip hem de cihazı alev topuna döndüren Magsafe şarjını kullanır ki?
Sadece aksesuar kullanımı için güzel bir detay ama onu da zaten bir Magsafe kılıf alarak halledebilirsiniz, hatta aynı kılıfla kablosuz şarj işi de büyük ölçüde hallolur. Ben telefonu kılıfsız kullanırım diyenler sorun yaşar sadece.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cok isiniyor yeni iphonelar cözüm bulmalari lazim
-
Kullanır kullanmaz o kişinin keyfine kalmış. Özellik getirmeyi bırak, kırpıp fiyat yükseltiyorlar sonra yok efendim zaten az kullanılıyor o yüzden eklemedik, yuh yani
Magsafe ile şarj gereksiz bir özellik zaten. Ha telefonun şarj girişine kablo takmışsın ha arkasına manyetik tutucuyu yapıştırmışsın. Ancak aksesuar olarak magsafe kullanınca vazgeçilmeniz oluyor. Arabada telefon tutucuya şak diye yapışıyor, arkasına cüzdan yapıştırabiliyorsunuz vs vs.
-
Kılıf ile oluyorsa zaten kılıfta mutlaka oluyor o zaman bir sıkıntı yok.
Kılıf kullanılacaksa cihazda özellik olsa da olmasa da Magsafe kullanmak için Magsafe destekli kılıf alınması lazım zaten. Ben kılıfsız kullanırım ama Magsafe kullanmadan da yapamam diyen varsa onlar için bu cihaz uygun değil 😀
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla ben kalın kılıf kullanıyorum normalde o kılıfta MagSafe zaten artık tutmuyor bir işe yaramıyor. Mecbur MagSafe’li kılıf kullanırım bu durumda cihazda olsa ne olur olmasa ne olur. Kılıfsız kullanan var iPhone 16 kullansın.
aynı hedef kitleye kulaklık girişini de sorsalarmış ya! işlerine geldiğinde kullanıcılar kullanmıyordu işlerine gelmeyince yenilik için böyle yapmamız gerekiyordu demeye başladılar.
Ucuz olsun, pahalı modellerden kötü olsun diye böyle yaptık deseler ya!
-
Aynen öyle, insanlar bunu hayat meselesi gibi yorumlamış, beğenmiyorsanız almayın, eğer almayacaksanız buna neden bu kadar takılıyorsunuz ki.
Sen git magasefa gibi devrimsel bir tasarım bul, bunun sayesinde bir çok firma ürün geliştirebilsin.
Sonra en son çıkardığın ekonomik modelde bunu kısıtla.
Apple'ın taze kana ihtiyacı var..
-
la ne faydası var magsafe'in 14 kullanıyorum powerbankta magsafe var bir (1) kere daha yapıştırıp şarj etmedim takıyorum kablo şarj olurken rahatça kullanıyorum hem magsafedeki gibi telefon alev almıyor hem 20w şarj oluyor hem kullanması konforlu. aksesuar falan zaten boş iş onca kart magsafe cüzdana nasıl sığsın.
ha siz çok seviyorsunuzdur sizin işinizi görüyordur bunca işlevsizliğine rağmen 16e yerine 15 alırsınız olur biter. adamlar özellikten kısmış ki fiyattan düşülsün.
android bulaşıkları da yıkasa iphone alırım muhtemelen.,
En Beğenilen Yanıtlar

Şimdilerde de yeni trend “zaten kullanılmıyordu, zaten hedef kitle kullanmıyor”
Samsung ta aynı yolun yolcusu. Magsafe sadece kablosuz şarj standı için değil, araç tutucularda da çokça kullanıyorum ben |
Köleye köle gibi davranılır.
|
Apple tüketicisine her zaman layık olduğu şekilde karşılık veriyor. Apple ve kullanıcıları kocaman bir aile. Çekemeyenler anten taksın
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X